Şimdi Ara

Arclight Varus ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce Arclight Varus mu Blight Crystal Varus mu daha güzel ? Bence Arclight'in efektleri güzel ama Blight'in da dış görünüşü güzel karar veremedim yardımcı olur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arclight.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesat07

Beyler sizce Arclight Varus mu Blight Crystal Varus mu daha güzel ? Bence Arclight'in efektleri güzel ama Blight'in da dış görünüşü güzel karar veremedim yardımcı olur musunuz ?

Bende hazır indirimdeyken Archlight alayım diye düşünüyorum.Ama kristalli olanda güzel gibi.Arada kaldım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesat07

Beyler sizce Arclight Varus mu Blight Crystal Varus mu daha güzel ? Bence Arclight'in efektleri güzel ama Blight'in da dış görünüşü güzel karar veremedim yardımcı olur musunuz ?

Blight crystal varus a sahibim ama ne yalan soyliyim archlighr gorunce ozeniyorum rp olsa alirdim archlight kesinlikle

• Arclight'ın ultisini ayırt edemiyorum, Q skilli gibi geliyor nefret ediyorum o skinden almayın aldırtmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Arclight'ın ultisini ayırt edemiyorum, Q skilli gibi geliyor nefret ediyorum o skinden almayın aldırtmayın.

Zaten combo q-r baktın snare yemedşn 1-2 sn süren var kaçmak için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Arclight'ın ultisini ayırt edemiyorum, Q skilli gibi geliyor nefret ediyorum o skinden almayın aldırtmayın.

Alıntıları Göster
    indirimdekini al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talha59

quote:

Varus un sevdiğim yanlarından biri bu.Ulti atıp adamı yakalıyorum sonra q yu basıyorum kafasina arkadan gelen e ile yavaslatip 2-3 vurusta öldüyorum.Yada ultiyi 2.sırada kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 31 Mayıs 2013; 8:04:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: Talha59

quote:

Varus un sevdiğim yanlarından biri bu.Ulti atıp adamı yakalıyorum sonra q yu basıyorum kafasina arkadan gelen e ile yavaslatip 2-3 vurusta öldüyorum.Yada ultiyi 2.sırada kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    tartışmasız archlight

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

tartışmasız archlight

Alıntıları Göster
    Orjinal halini daha çok seven bir ben varım sanırım.

Orjinal skini daha karanlık ve evil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

tartışmasız archlight

Alıntıları Göster
    Archlight Varus , Bloodlord Vlad , Astronaut ,Mecha Kha . Bunlar en iyi 4 skin bana kalırsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Archlight Varus , Bloodlord Vlad , Astronaut ,Mecha Kha . Bunlar en iyi 4 skin bana kalırsa .

Alıntıları Göster
    archlight var ama ben kristalli olana özeniyorum bunun w pasifini ayırt edemiyorum pek sarı sarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

archlight var ama ben kristalli olana özeniyorum bunun w pasifini ayırt edemiyorum pek sarı sarı

Alıntıları Göster
    Arclight
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Arclight

Alıntıları Göster
    Arclight
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethargica

Arclight

Alıntıları Göster
    indirimden aldım mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

indirimden aldım mutluyum

Alıntıları Göster
    Aylardır ejder katili vayne bekliyorum hala indirime girmedi vallahi alma isteğim kalmadı varus skinide tr indirimlerinden almıştım yine boş bir hafta benim için.Ama ışık oku varus oyundaki en güzel skinlerden biri bence.
  • Archlight Varus.
  • Blight Crystal Varus.

• Crystali seviyorum neden dersen arclight konsepti sacma geldi. Ayrica bembeysz bi skin itici geldi bana. Crystal de turuncu yayi seviyorum. Kill alinca veya asist yapinca yayin parlamasi dierlerinden daha cok hosuma gidiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phreak LoL -- 31 Mayıs 2013; 16:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

Crystali seviyorum neden dersen arclight konsepti sacma geldi. Ayrica bembeysz bi skin itici geldi bana. Crystal de turuncu yayi seviyorum. Kill alinca veya asist yapinca yayin parlamasi dierlerinden daha cok hosuma gidiyo.
    Arada kaldım demiştim.Artık arada değilim 2 dk önce Işık Oku'nu aldım pişman değilim -,-
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.