arkadaşlar zotac gtx 560 non-ti modeli için soğutucu arıyorum nerden bulabilirim acaba bu modeli gördüm uyan Arctic Cooling Accelero XTREME Plus II firebalda fakat stokta yok bir kaç yerde daha gördüm stokta yok tr de bu ürünü veya ekran kartıma uygun bi soğutucuyu nerden bulabilirim. tercihen online almak istiyorum
Kendi sitesinden alırsanız Türkiye ye gönderim var 18$ dı kargo en son.
2 aylık konuyu hortlatıyorum gerçi ama, kendi sitesinden aldığın zaman gümrük sıkıntısı falan yine oluyor mu ? Ya msi gtx 560 ti twin frozr ii ekran kartımı temizlerken ( fanlar çalışır halde ) fan kanatları kırıldı haliyle ya 30 40 dolar verip yurtdışından fan getirticem ( Türkiyede 4 pin fan bulamadım ) ya da 75 dolara bunu alıcam. Soğutucuyu komple alıyım dedim bu sefer de Güzel Yurdum'da benim karta uygun soğutucu yok !!. Gümrük olayı için bilen varsa benim kafayı bir aydınlatsın rica edicem. Teşekkürler
Twin Frozr ii sogutucusundan her şekilde daha iyidir xtreme plus. Gümrük olayı hakkında kimse kesin bir şey diyemez.Durum tamamen o anki memurun ruh haline baglı fakat normal gümrük kanunları geregi tek sogutucu oldugunda sorun yaratmıyacaktır.Kaldı ki iki adet aldım ben bu sogutucudan zamanında o şekilde de sıkıntı olmamıştı. Ama zaten gümrük kanunu geregi sıkıntı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Twin Frozr ii sogutucusundan her şekilde daha iyidir xtreme plus. Gümrük olayı hakkında kimse kesin bir şey diyemez.Durum tamamen o anki memurun ruh haline baglı fakat normal gümrük kanunları geregi tek sogutucu oldugunda sorun yaratmıyacaktır.Kaldı ki iki adet aldım ben bu sogutucudan zamanında o şekilde de sıkıntı olmamıştı. Ama zaten gümrük kanunu geregi sıkıntı olmaz.
Peki şeyi sorayım, nereden, ne kadara ve de ne zaman almıştın ? Yenilerde aldıysan hemen bir sipariş de ben vereyim. Şöyle yapılırsa gümrük için daha garantili olur diye bir öneri var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: alpykun
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Peki şeyi sorayım, nereden, ne kadara ve de ne zaman almıştın ? Yenilerde aldıysan hemen bir sipariş de ben vereyim. Şöyle yapılırsa gümrük için daha garantili olur diye bir öneri var mı ?
Verdigim kendi sitesinden,6 ay filan oldu alalı.Ürünün sitedeki fiyatı ve 15$ kargo ya patladı
Ebay'den sipariş verdim, 75$ ürün + 16$ kargo ( takipli ). Gümrüğe takılacağını düşünmüyorum, ürünün fiyatı kendi başına 75€'dan az kargoyla birlikte de tam o civara denk geliyor. Sonuçtan haberdar ederim sizleri de. İlerde benim gibi almak isteyen çıkar da bu başlıktan fikir edinmeye çalışır belki en azından fikir sahibi olur. Herkese iyi günler
Arkadaşlar merhaba, bugün elime ulaştı kargo. Gümrük vs. sıkıntısı çekmeden 6. iş gününde elimdeydi. İngiltere'den, Royal Mail ( International Signed-For ) kargo seçeneğiyle, yukarda belirttiğim ücret karşılığı sipariş vermiştim. Bugün montesini bitirdim, Twin Frozr II ile Overclocklu Benchmark sıcaklıklarım 80-82 C derece civarıydı. Şu an aynı overclock değeri ve aynı benchmark uygulamasıyla 60 dereceyi geçmedi. Soğutucu ile beraber VRam heatsink , Voltage Regulator heatsink vb. gibi ekstra aparatlar da geliyor. Ebayden sipariş vermek isteyecek birileri olursa ( Postun tarihi çok geçmiş olsa bile ) yardımcı olurum bana sorabilirsiniz. Görüşmek üzere
quote:
Orijinalden alıntı: alpykun
Arkadaşlar merhaba, bugün elime ulaştı kargo. Gümrük vs. sıkıntısı çekmeden 6. iş gününde elimdeydi. İngiltere'den, Royal Mail ( International Signed-For ) kargo seçeneğiyle, yukarda belirttiğim ücret karşılığı sipariş vermiştim. Bugün montesini bitirdim, Twin Frozr II ile Overclocklu Benchmark sıcaklıklarım 80-82 C derece civarıydı. Şu an aynı overclock değeri ve aynı benchmark uygulamasıyla 60 dereceyi geçmedi. Soğutucu ile beraber VRam heatsink , Voltage Regulator heatsink vb. gibi ekstra aparatlar da geliyor. Ebayden sipariş vermek isteyecek birileri olursa ( Postun tarihi çok geçmiş olsa bile ) yardımcı olurum bana sorabilirsiniz. Görüşmek üzere
Pek ben Arctic Cooling Accelero Xtreme III almak istiyorum