Şimdi Ara

Arctic Cooling'den yeni ekran kartı soğutucusu; Accelero Twin Turbo PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek performanslı soğutucu çözümleriyle tanınan Arctic Cooling'in üst düzey ekran kartları için hazırladığı yeni soğutucusu gün ışığına çıktı. Firmanın Accelero Twin Turbo PRO adını verdiği yeni soğutucunun, çeşitli ekran kartı üreticileri tarafından satışta olan bazı ekran kartı modellerinde kullanılan Accelero Twin Turbo modelinin devamı olarak pazara sunulması bekleniyor.

Inno3D'nin iChiLL serisi yeni ekran kartlarında da kullanılmaya başlanan soğutucu, Bakır tabanlı GPU temas noktasına, yine Bakır tabanlı dört adet ısı akatarım borusuna ve çok sayıda Alüminyum yaprağa sahip. Hem sessizlik hem de yüksek soğutma performansı için 90mm'lik iki adet fan ile desteklendiği belirtilen Accelero Twin Turbo PRO, Arctic Cooling tarafından hazırlanan MX-2 serisi termal pasta kullanıyor. 6 yıllık garanti ile satışa sunulması beklenen soğutucunun önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor.

• bir önceki model bence daha iyiydi bu modelde ısı borusunun altına denk gelen ram chiplerine ya çok ufak profilli ram soğutucuları takılacak yada takılamayacak.
  • fan üstündeki koruyucu hiç şık olmamış..
  • cok güzel görünüyor haber için teşekkürler
  • cok güzel görünüyor haber için teşekkürler
  • Bence çok hoş bir tasarım olmuş!
  • sadece gpuyu soğutmak yeterli değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

sadece gpuyu soğutmak yeterli değil bence

hocam bunu kastetmiyorum, bundan başka hiç artic cooling ürünü kullandınız mı?? kullandıysanız hangisini hangi kartla kullandınız..
  • tamam tasarım güzel ama hep aynı tarz tasarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkan113

tamam tasarım güzel ama hep aynı tarz tasarım

yada çok belli olmayacak değişimler yapıyorlar. olduğu gibi köklü bir değişik tasarım yapsalar daha iyi olr. Katılıyorum sana
  • Değişikliklerin fazla olmaması önceki versiyonların iyi performans vev güzel eleştiriler almasından kaynaklanabilir.Zaten yeni bir tasarım her zaman risklidir,heleki şu kriz ortamından üretici firmalar bu konuda ketum davranıyorlar mecburen.
  • fansız olarakta kullanılır bu :)
  • benim ekran kartında accelero twin turbo var.gerçekten çok sessiz ve iyi soğutuyor.
    tasarım olarak pro ile bi fark yok ama.
  • Genelde daha fazla modelde kullanılabilecek tasarımlar yapılıyor. Mesela HD 4870x2 için halen alternetif bir hava soğutma piyasada bulunmamakta. Haberleri var ama piyasada olması baya gecikti bence. Bence bunun sebebi de malum tek bir model ile kullanılabilecek olması.
  • ben powercolor 4870 te kullanıyorum baya başarılı ve sessiz bir soğutucu. ben ürünü yurtdışından getiren bir arkadaştan aldım. bilmiyorum tr de sürüldümü piyasaya ama tavsiye ederim.

Arctic Cooling'den yeni ekran kartı soğutucusu; Accelero Twin Turbo PRO
  • ısı boruları ramler üzerinden çok yakın geçtiği için bu , bu soğutucu için çok büyük bir dezavantaj zira, masaüstündeyken gpu 46 derecede tüm ayarlar defaulttayken , ramler 54 derece..
    araya soğutucu da takamıyorsunuz ramleri soğutmak amaçlı çünkü ısı boruları ve ramler arasındaki mesafe 3mm kadar.. Overclock için berbat bi seçim.
    taksanız da borular ile taktığınız soğutucu arasındaki mesafe sıfıra indiği için ters tepiyor denedim çünkü , ramler 76 derecelere çıktı pc açılmadı sökmek mecburiyetinde kaldım.Başarısız bir soğutucu bana göre , boruların ramlere bu denli yakın geçmesi tasarım hatası olarak görüyorum.Twin Turbo düz modelinde daha doğru olan şekilde borular aşağıdan gelmiş , ramler ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 18 Ekim 2009; 5:18:02 >
  • Pasif olarak da kullanılabilir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkergokban

ısı boruları ramler üzerinden çok yakın geçtiği için bu , bu soğutucu için çok büyük bir dezavantaj zira, masaüstündeyken gpu 46 derecede tüm ayarlar defaulttayken , ramler 54 derece..
    araya soğutucu da takamıyorsunuz ramleri soğutmak amaçlı çünkü ısı boruları ve ramler arasındaki mesafe 3mm kadar.. Overclock için berbat bi seçim.
    taksanız da borular ile taktığınız soğutucu arasındaki mesafe sıfıra indiği için ters tepiyor denedim çünkü , ramler 76 derecelere çıktı pc açılmadı sökmek mecburiyetinde kaldım.Başarısız bir soğutucu bana göre , boruların ramlere bu denli yakın geçmesi tasarım hatası olarak görüyorum.Twin Turbo düz modelinde daha doğru olan şekilde borular aşağıdan gelmiş , ramler ile alakası yok.

Heatpipe'ların altında kalan ısı boruları için dediğiniz 3mm kalınlığında ramsinkler mevcut piyasada.. Her şeye bi çözüm var yani

• Hocam anlattım orada tekrar okuyun , ramsink koysanız bile ki ben koyup denedim , ısı borularına daha yaklaştığınız için ramsink daha da ısınıyor ramleri de ısıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 18 Ekim 2009; 14:56:21 >
  • bende de aceelero s1 var mükemmel soğutma sağlıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.