Arkadaşlar, bugün arkadaşım Arctic Cooling Freezer 7 Pro soğutucu aldı. Bu soğutucunun bütün p4 işlemcilerle uyumlu olduğunu okumuştuk. Arkadaşın işlemci P4 478 soketli. Ve bu soğutucunun asıl 775 soketlerine yönelik olduğunu yeni okudum arctic cooling'in sitesinde...
Şimdi 478 soketinin çerçevesini sökerek soğutucu ayaklarını anakarttaki vidalara takmayı denesem sağlıklı olur mu? Yani mevcut 478 soket çerçevesini sökmek kolay olur mu, nasıl söküleceğini bilen var mı? plastik vidaların anakartın arkasından çıkan kısımlarını keserek mi çıkarmalıyım?
+
Ayrıca arkadaşın anakartta 4 pinli fan soketi yok.Arctic C. sitesinde 3pinli sokete de takılabilceği yazıyor. Bu şekilde kullanıldığında fanın sıcaklığa duyarlı pwm kontrolü yine oluyor mu. yoksa hep sabit bir devirde mi dönüyor.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
A.C. Freezer Pro 7 adındanda anlaşılacağı gibi sadece LGA 775 işlemciler ile uyumludur!!!
kullanmayı denemeden evrensel bir soğutucu ile değiştirmenizi tavsiye ederim
Tavsiyen için teşekkürler Dün baya bi düşündüm araştırdım ve soket değiştidiği zaman işlemci yüzey yüksekliğinin de değişebilceği düşüncesiyle iade edip Super Silent 4 Ultra TC almakta karar kıldık...
isabetli bir karar olmuş
ben iki hafta once almistim iki gun kullandim attim stok fandan hic bir farki yok ayni sicaklik gittim paraya kiydim ve termaltake big typ aldim $u anda 700 devirde sicaklik 30 derece ve %15 overclocklu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme