< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arctic Liquid Freezer II 280mm - 1569 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bir arkadaştan 3 tane 120'lik AIO'sundan çıkma fan aldım geçen gün. (2 tane de kasa fanı olarak) Kasa fanı olanlarda kabloları uzun. AIO üzerinden çıkanlar zaten daisy-chain bağlı ve kısacık kabloları vardı. Bu sebeple ben Hem RGB hemde PWM için kabloları çoklayıcılar ile uzatmış oldum.
Tahminim AIO üzerinde hem PWM hem RGB için bir kablo bağlantı noktası vardı bunlar için. Kutuda herhangi bir harici kablo çıkıyor mu? A-RGB bir ürüne RGB soket mi takmışlar acaba? yine de uçlar aynı. aynı sırada takıldığında çalışıyor olması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Mayıs 2022; 10:39:51 >
-
Hocam çok saolun. 280 veya 360 alacaktım. Teknobiyotikten almak istemedim Amazona da ara ara bakıp stok bulamıyordum. İyi oldu fiyat bilgisi verdiğiniz. Takipe aldım linki. Radyatör kalınlığı sebebiyle Sharkoon CA300T kasama uyumlu olmaz diye endişeleniyorum. Kasanın ön tarafta mesh bölümünde fan sığacak kadar boşluk var, fanı vida yuvalarının önüne, radyatörü de vida yuvalarının arkasına taksam olur mu acaba? Vidalama da sorun yaratır mı sizce?
Üst kısma sığarsa asıl öncelik orası tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugayTugran -- 3 Mayıs 2022; 10:39:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaratmaz. Radyatör ile fan arasında kasa et kalınlığı girebilirz. Vida uzunluğu 1-2 diş eksik tutar. Bu da sorun yaratmaz.
-
Kutudan herhangi bir ekstra kablo çıkmadı hocam. Kutu içeriği böyle :
-
YouTube tanıtım videosunda tek dişi uç var gözüküyor. Sizde hem dişi hem erkek RGB 12v olan uç gözüküyor. Bu nasıl olur yahu?
-
Hocam kasa içinde çektiğim fotoğraf hariç(xpg ramlerin gözüktüğü) diğerleri tamamen redditten baskalarına ait onlarda da benzer problem var ve sonuca ulaşamamışlar. Problem tek bende değil yani. İnanın 15 nisandan beri nereye takacağız bu kabloları da rgbleri çalıştıracağım diye düsünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yanılıyorsam düzeltin lütfen,
Şu kırmızıyla işaretli JRGB1 portuna takılması gerekmiyor mu o kablonun?
Şöyle bir sayfa da buldum:
www.manualslib.com
Jrgb1: Rgb Led Connector - MSI MAG B550M MORTAR WIFI Quick Start Manual [Page 41] | ManualsLibhttps://www.manualslib.com/manual/1831279/Msi-Mag-B550m-Mortar-Wifi.html?page=41
-
Bu düz RGB. Farklı dizilim. Çok yaygın değilki.
AIO'su A-RGB olarak alınmış ve 5v olması lazım.
-
Tam model kodunu bir verebilir misiniz?
-
argb olsa ona gore kablo olurdu diye dusunuyorum.
ya arkadas tam ne aldigini bilmiyor. ya da arctic fabrikada argb kutuya rgb fanlari koyup yolladilar.
-
Onu çözmeye çalışıyorum aslında bende.
Arctic RGB AIO ' su yok bu arada. Hepsi dijital.
Ama bu uçlar sanki Arctic RGB Kontrolcüsü ile kullanılmak üzere tasarlanmış. Ve evet sanki kutu içeriğinde hata var gibi. Keza düz RGB bu da.
A-RGB kontrolcüsü de doğal olarak 3 pinli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Mayıs 2022; 12:11:42 >
-
Düz fanlar da uyguna geliyor , 4 tanesini 3 gün önce sipariş ettim daha kargo çıkmadı.
ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A)amazon
ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A)https://www.amazon.com.tr/dp/B07GJGF56L/ref=cm_sw_r_apan_i_AS335Y3A48Q2YY5H49BC
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Liquid Freezer II 280 RGB
amazon
ARCTIC Liquid Freezer II 280 RGB - Çok uyumlu hepsi bir arada CPU AIO su soğutucu, RGB, verimli PWM kontrollü pompa, fan hızı: 200-1900 RPM, LGA1700 uyumluhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BNJB2FP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 3 Mayıs 2022; 12:44:18 > -
Çok güzel rakam.
Kasamda P12, P14 ve P12 A-RGB ile gayet mutluyum.
-
Düz RGB olan versiyonu gözden mi kaçırmışız yahu.
EE tamam bunu o zaman alttaki girişe takıp, yanındaki switchi RGB ye almayı denedin mi?
-
Şu mesajında RGB olanı yok yazmıştım. Yanılmışım. Türkiye'ye gelmemişti sanırım.
https://forum.donanimhaber.com/arctic-liquid-freezer-ii-280mm-1569-tl--152672848-2
Arkadaşın modeli de RGB olan. Son mesajda belirttiği üzere.
Konu da ürünler soketler fiyatlar birbirine karıştı. :)
-
Denemiştik hocam durum aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunda da mı çalışmıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X