https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07XLM5FV8 Satın alma ekranına gelince 1569 TL oluyor. Piyasadaki en performanslı 280mm sıvı soğutma diyebiliriz sanırım. ![]() |
Arctic Liquid Freezer II 280mm - 1569 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu sıvı soğutucunun tdp değerini bilen var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bilgileri çok paylaşmıyorum ama hadi ufak bir taktik vereyim
Çok acil ihtiyacı olmayanlar bu linki takip etsinler bu linkte ara ara 1-2 stok atıyor totalde kargo dahil 1270 TL ye geliyor. Ayın 24 ünde 1279 TL den satın aldım kargo bekliyorum, 2-3 gün önce de yine 1 adet stokta yakaladım 1250 TL ye geliyordu onu da alıyım almıyım diye 3-5dk düşünürken biri kaptı
amazon
ARCTIC Liquid Freezer II 280 - Raffreddamento Liquido CPU Hepsi Bir Arada Çok Uyumlu 1.000-3.000 RPM (PWM Kontrolü), Intel e AMD Soketine Uyumlu, Alte Prestazioni Consente Overclockhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WP6M7P7/ref=ox_sc_saved_image_9?smid=&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 1 Mayıs 2022; 20:32:45 >
-
TDP değerini her üretici kafasına göre bir metodoloji ile hesapladığı için TDP'ye bakmayın hocam, Snowman soğutuculara da bakarsanız 150W TDP vs diyorlar, 100W'dan sonra throttle başlıyor benim 9600KF ile yaptığım testlerde.
Başlıktaki soğutucunun 360mmlik versiyonunu i9 10900k ile all core 51/49 1.35v LLC6 kullanan arkadaşım var hocam 10 saat linpack extreme testinde stabil. 280mmlik versiyonu da bir tık altında kalıyordur muhtemelen. EKWB custom looplar hariç alınabilecek en iyi sıvı soğutucu bence, bahsettiğim kitler de bu soğutucunun 7 katı falan fiyata satılıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 1 Mayıs 2022; 20:36:55 > -
1800 tl ye Liquid air aldım ben lcd ekranlı, bu daha mı iyidir ? Msıcorelıquid k240.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakeperalta99 -- 1 Mayıs 2022; 20:38:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. Daha bugün Jonsbo'nun 92mm fanlı kule tipi soğutucusunu gördüm 210W TDP yazmışlar. 92mm fanlı hava soğutma R5 3600'ü anca soğutur
Ürün de şu:
-
Hocam şu ürünün de alternatif linki var mı böyle, 3000 TL'lerden beri listemde 1600 civarına inmesini bekliyorum almak için
amazon
Creative T100 Kompakt 2.0 Hi-Fi Masaüstü Hoparlör, Bluetooth 5.0 ile 80 W'a kadar maksimum performans, optik giriş, bilgisayar ve dizüstü bilgisayarlar içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07W5B1CQT/?psc=1 -
Araştırmak lazım hocam ama genelde germany satıcılı olanlar ara ara ciddi indirimli fiyata listeliyor :)
-
1800'e aldım ARGB versiyonunu Amazon Germany'den 1 ay oluyor.
RGByi takacak soket bulamadım, Arctic'e yazdım maile cevap yok
-
Keşke standart olanı alsaydınız fanları daha iyi olduğu için biraz daha performanslı çalışıyor.
A-RGB modelin fanları 68.9CFM ve 2.0 statik basınca sahip, standart modelin fanları ise 72.8CFM ve 2.4 statik basınca sahip. Arctic aynı fanlara 2-3 led koyup nasıl performansı aşağı çekmiş anlam veremedim ama sırf bu yüzden uzun zamandır düz modeli kovalıyordum.
-
Elimdeki ARGB leri satarsan zaten bir sürü var 2 elde Üstündeki normal fanlar dan, bende 12cm olandan aldım kutunda 2 el 50tl :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
anakartınızda 2 adet 5v argb slotu bulunmakta
-
Hocam şu üstteki JRAINBOW2(3 pinli) soketi yanında da PUMP_FAN soketi(4 pinli) mevcut.
Kabloların biri female biri male fotoğrafta gördüğünüz gibi ikisi de 4 pinli maalesef ki çalışmadı takınca. Her türlüsünü denedim. Acaba ayarı mı var?
Fotoğrafta görünüyordur umarım JRAINBOW2 soketinde üstten 2.pin female formatında yani 3 pin çıkışı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 2 Mayıs 2022; 14:49:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman da jrgb ye takabilirsiniz 4 pinli olan. Sanirim aldiginiz model argb modeli degil, yukarida attiginiz kurulum semasina ait girisler yok sogutucunuzda
4 pinliler argb olmuyor bildiğim kadarıyla. Veya 3 lü kabloyu 4 lüye çeviren bir uzatma falan mı taktınız, fotolardan anlaşılmıyor. Neyse bazı anakartlarda rgb-argb arasında geçiş yapılmasını sağlayan minik bir anahtar oluyor onu da bir deneyin.
-
@claisdozan Nasıl yani? Bu soket mi yok ortada? Artic'ler kablo konusunda en yalın soğutuculardır. Düz modelinde PWM soket (4 pin), A-RGB ' de de ek olarak aşağıdaki tip soket vardır. 3 fan ledini üzerinde birleştirip, tek kablo olarak anakartın A-RGB-D-RGB yazan sokete takılır. Enteresan.
https://support.arctic.de/products/lf2-280-argbr2/AM4_Manual/Installation/25_en.gif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Mayıs 2022; 10:10:42 >
-
Hocam uzatma takmadım ne anahtar var ne bir şey.
Redditte de aynı durumdan şikayetçi arkadaşlar.
4 pinli girişi de Jrainbow 3 pinli sokete takınca da yanmıyor zaten rgbler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 3 Mayıs 2022; 10:23:18 >
Soketler mevcut hocam fakat. 3 pin girişli bu soketler, elimdeki male kablo da female kablo da 4 pin.
Daha performanslı olduğunu şaşırarak konuşmamış mıydık? A-RGB ile düz fanın küçük fan tipi farkıda var.
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X