Şimdi Ara

Arctic Liquid Freezer II 280mm - 1569 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

İşte henüz almadım hiçbirini. Kasama olacağından emin olsam 420 alır geçerim ama bilemiyorum. Bakalım fiyatlar istediğim gibi olursa Amazondan 420 alıp test ederim olursa kalır olmazsa 360-280 denerim. Aslında daha da mantıklısı şöyle yapayım: eğer 3x140 fanlar mesh kısmın içine sığarsa ön kısmın iç tarafına 420 radyatör takarım elimde bulunan 2x140 fanları da radyatörün iç üst kısmına pull şekilde takarım. Yani radyatörde 3 tane push 2 tane pull fan olur. Beni sıkıntıya sokan iç alt kısımda kalan yere fan gelmezse her şey sığar diye tahmin ediyorum. Bir ara kasayı söküp ölçmek lazım mesh içine 3x140 sığıyor mu diye.

Hocam vidalarla ilgili sorun yaşar mıyım peki? Daha önce hiç sıvı soğutma kurmadım bilgim yok vidalar konusunda. İçinden pull push için uzun vida çıkar mı?

• TugayTugran T kullanıcısına yanıt

LF II için konuşmak gerekirse ön tarafa 280 dışında ne 360 ne 420 hiç biri sığmaz çünkü ön panel ile psu shroud arasında kalan yer baya dar. Yerinizde olsam 280mm alırım mutlaka ya üste ya öne sığacaktır.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Ben uzun uzun açıkladım aslında ama kısayoldan deneme yapmadan alacak olursam dediğiniz gibi.

• Konuyla çok alakasız olacak fakat elimde kasaya sığmadığı için kullanamadığım sıfır bir Arctic 240 var... Gittim 120 ligini aldım sığmadığı için... Düşünen olursa yeşillendirebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.