ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07GJGF56L/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1Adetli alınca daha ucuza geliyor 3 tanesi kargo vs dahil 350TL |
ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı ====> 128TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İki taneden fazla alınca gümrükte sorun yaşayanlar olmuştu, maksimum iki tane almak lazım bundan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 14 Eylül 2022; 0:37:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fanlardan adetli almıştım.2020 yılında tanesi 45-50₺ civarıydı.
Alınabilecek en iyi fanlardan, sıfır ses ile yüksek performans hava soğutma sahibi olabilirsiniz.
-
10 yıla yakındır kullandığım Cooler Master fanlar ses yapmaya başlayınca değiştirmeye karar verdim.
Güncel fırsat göremesem de alt sayfalara bir bakınayım dedim. Fırsat devam ediyormuş, aldım direk 2 tane. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
-
ilkbaharda 2 adet beyaz almıştım, efsane performanslı ve sessiz. almayı düşünen kaçırmasın.
-
yaklaşık 4 senedir falan kullanıyorum 35 liradan almıştım o zaman gayet standart çok fazla bir şey beklemeyenleri memnun edecek bir kasa fanıdır. birkaç haftadır bu fiyatta amazonda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X