o vuruşu yapacak sorumluluğu alması beni çok sevindirdi arda artık çok farklı oynayacaktır bakın görün
quote:Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs o vuruşu yapacak sorumluluğu alması beni çok sevindirdi arda artık çok farklı oynayacaktır bakın görün arkadaşlar srda bundan sonra çok farklı oynayacak demiştim ve dünki maçda da görüldüğü üzere arda bir başka oynadı helala olsun sana
Aydın da parlar inşallah arda gibi.Düşünseneniz. sol arda sağ aydın.orta mehmet linderoth lincoln.Aman tanrım
quote:Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN = Aydın da parlar inşallah arda gibi.Düşünseneniz. sol arda sağ aydın.orta mehmet linderoth lincoln.Aman tanrım inş öyle olur.olursa zaten bizi kimse tutamaz
'sol arda sağ aydın.orta mehmet linderoth lincoln' bu düzeni izlemek için sabırsızlanıyorum (Hasan Şaş'da inşallah form yakalarda iyice rekabet artar)
quote:Orjinalden alıntı: Vipracing 'sol arda sağ aydın.orta mehmet linderoth lincoln' bu düzeni izlemek için sabırsızlanıyorum (Hasan Şaş'da inşallah form yakalarda iyice rekabet artar) Rekabete ihtiyaç yok ki... Fener o kadar oyuncu felan aldı. TIRT O yüzden takımımıza ayrı bir güveniyorum...