bakalım 11 de neymar messi suarez arda mı olacak yoksa klübedemi bekliyecek ama klübedede otursa da ,orda sınıf atlar
quote:
Orijinalden alıntı: gael
bakalım 11 de neymar messi suarez arda mı olacak yoksa klübedemi bekliyecek ama klübedede otursa da ,orda sınıf atlar
Alıntıları Göster
helal olsun ASLAN PARÇASI
quote:
Orijinalden alıntı: gael
Alıntıları Göster
Welcome to Arda.
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Welcome to Arda.
Alıntıları Göster
kim ne derse desin barselona bi adam alıyorsa o kisi haketmistir artık bu saatten sonra yapmamız gerekenler 1- saygı duyacaz 2- takdir edecez 3- madridler yerine barcayı destekliycez (alısmak zor olacak ama naparsın iste ana yuregi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Welcome to Arda.
Alıntıları Göster
Maksımum 2-3 sene sonra arda galatasarayda sımdıden soyluyorum.O gunlerı gormeye omrumuz yetmezse beni unutmayın dostlar :)
Abi ben yav he he barça ne yapsın arda'yı yazmıştım şaka maka gitmiş adam İnşallah iyi oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: teacher47
kim ne derse desin barselona bi adam alıyorsa o kisi haketmistir artık bu saatten sonra yapmamız gerekenler 1- saygı duyacaz 2- takdir edecez 3- madridler yerine barcayı destekliycez (alısmak zor olacak ama naparsın iste ana yuregi :)
Alıntıları Göster
Helal Olsun !
Helal olsun Arda'ya. Barcelona boş transfer yapmaz. Bir Türk olarak gurur duyuyorum Arda ile.
Bir röportajında, gençken bütün parasını maç biletlerine harcadığı için otobüse kaçak bindiğini söylemişti. Belli ki bugünlere kolay gelmedi.