Şimdi Ara

Arda Turan gazeteciye saldırdı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
15.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkac yıl sonra futbolu da bırakır, ondan sonra TBMM de ise başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagramdaki yorumlari okudum da bu milletin harbi allah belasini versin ya yuruyedur kaptan falan yazmislar.Ulan bu kadar mi dustunuz lanet olasicalar adam agababasi gibi gazeteci dovuyor vay arkadas be

Arda umarim kariyerin biter ve umarim galatasarayin kapisindan iceri bir daha adim atamazsin (dursun kesin gider alir bunu Ultraslan denen sak sakcilarda buyuk kaptan ceker )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyedeki gazetecilik malum, yalan haberde iftirada bir numaralar.
    bu meşenin yazdıkları yalansa arda dava açmalıydı kişi ve marka hakkını zedelediği için.
  • Bu ve bu noktaya gelinene de yaşanan her olayda aslında tek sorumlu Arda değil.Tek suçlu değil.

1-TFF Başkan yönetim Teknik ekip.
    2-Medya..Her olayı abartan,illa bir şey arayan içi fesatlık dolu işi ortalığı karıştırmaya çalışan medya ve taraftalar.
    3-Arda.

Arda etrafındakileri iyi seçemedi,kariyer planlamasını iyi yapamadı.Yanındakileri uzaklaştıramadı.Yani iletişim medya konusunda felaket idi.Şimdi Galatasaray takımına dönerse futbol olarak da biter.
    Eğer teklif varsa Arsenal takımına gitmeli ve yanındakileri uzaklaştırmalı,zırt pırt İstanbul 'a gelmekten vazgeçmeli mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun milli takımdan gitmesi iyi oldu. Sanki çok iyi oynuyormuş gibi toplari alıyordu sürekli. Hiçbir halt yaptığı yok. Sonra pisman olup dönmek ister ama o zaman da bunu alan haindir.

• sponsor transferi balonumuz da patladı sonunda,hemde büyük gürültüyle.
  • berkay007jb kullanıcısına yanıt
    hepsi atılacak. böyle iş mi olur? iyi onlar affedildi diye bu da affedilsin. kafaya bak.
  • başakşehir arda turan için transfer görüşmelerini başlattığını açıkladı
  • aileme serefime laf etti diyip yaptigi kotulugun ustunu kapamaya calisiyo ki adamin yazisinda oyle bi sey yok olsada ac dava o zaman utanmiyn babandan buyuk adama saldirmaya bi de aileme laf etti diyip ana avrat sovmus klasik bayrampasali

• Arda Turana göre Şenol Güneşin Erman Toroglunu sopa ile dövmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: venge

Birkac yıl sonra futbolu da bırakır, ondan sonra TBMM de ise başlar.

rıdvan da tbmm'de başlayacak işe büyük ihtimalle.

O da hemen ardayı yalamaya başlamış,yok onun gözünde arda bir kahramanmış falan filan.
  • arba bırakmış milli takımı demek. hadi darısı terimin başına inşallah.
  • ne aciklama yapti bu terbiyesiz

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

arba bırakmış milli takımı demek. hadi darısı terimin başına inşallah.

birakmadi kovdular

• quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Allah hiç kimseyi kendi ile sınamasın . Arda'nın yıllar içinde ki değişimi inanılacak gibi değil . Halbuki Galatasaray zamanların da ki o çocuğu , taraflı-tarafsız herkes çok sevmişti .

Bu yüzden gitti değil mi oradan? Ben gerçeği söyleyeyim istersen. Basınla dalaşanı al aşağı ediyorlar. Toplumun beynine onu kötü bir insan olarak aşılıyorlar. Arda basının başlattığı bu olayda kaybeden oldu. Bu çocuğun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Bu da basının alçaklığı ve milletin gösterdiği vefasızlıktır.

• asıl ardayı bu saatten sonra barca'da tutanların kişilerin düşünmesi lazım. nereden nereye geldin ama boşmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda Turan gazeteciye saldırdı!
  • Barçada da duramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Arda hatalı zaten aksini iddia eden yoktur. Benim derdim Demirören ile bir insan bu kadar beceriksiz vizyonsuz olabilir mi?

Sanki Beşiktaş'ta mükemmel işler yaptı da utanmadan TFF başkanı oldu.

Dostum bu ülkede devlet kurumlarının başına gelmek için yetenek gerekmiyor kıl olman yetiyor
  • şu tipten bahsederken hep başına milli gururumuz diye başlıyorlar. Acaba milli gururluk sayılacak ne başardı da bu övgüye layık görüyorlar. Gerçekten milli gurur olacak, göğüs kabartacak ne başarısı var bu tipin ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.