Şimdi Ara

Arda Turan Messi'den de iyidir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray zor maç diye düşünülen Antep mahzeninden, bedavadan aldığı 3 puanla maden bulmuş oldu. Daha ligin ilk maçında bakıyorum da birçok kimse ve yorumcular Galatasaray'ı yere göğe sığdıramıyorlar. Hiç ''Gaziantepspor nasıl oynadı, nasıl mücadele etti'' diyen yok. Herkes gönül penceresinden bakıyor.

Halbuki maçı dikkatle izleyenler Gaziantepspor defansının kevgir gibi olduğunu görmüşlerdir. Üst üste 3 pas yapamayan bir Gaziantepspor izledik. Kazandıkları bütün topları rakiplerine verdiler. Gaziantepspor adına güzel olan tek şey vardı, o da attıkları goldü. Hepsi bu.

Yenilen gollere baktığımızda, Antepspor defansı sırtına ağaca yaslamış çoban gibi, sürülerine kaval çalan görüntü içerisindeydi. Gaziantepspor'u hiç bu kadar kötü görmemiştim.

Galatasaray kötü oynayan rakibe karşı iyi oynar gibi gözüktü. 2-3 'lük sonuca aldanmak hata olur. Galatasaray hala kendi ırmağında boy veriyor. Kora kor bir maç oynamadı henüz.

Gelelim Arda Turan'a..

Geçtiğimiz akşam bir tv programında Galatasaray'lı sunucu Serhat Ulueren çıkıyor, dehşet bir iddiada bulunuyor.

Gündem yaratacak belli ki. Ve diyor ki:

Arda mı, Deco mu?

Hatta daha ileri gidiyor Arda mı, Messi mi daha iyi diye soruyor. Ahmet Çakar durumun vahim bir noktaya geldiğini hissediyor. Çakar'ın yaptığı açıklamadan sonra Serhat Ulueren Messi konusunda istemeyerek fren yapıyor.

Başka bir arkadaş da ''müthiş transfer Keita'' veya o bir dahi niteliğinde ''O bir 10 numara'' diyor.

Aslında böyle söylemlerle herkes Arda'nın futboluna zarar veriyor. Kimse bunun farkında değil. Bırakalım adam futbolunu oynasın. Avrupa'nın önde gelen takımlarına transfer olsun. O zaman biz de mutlu olalım. Yani bakalım, görelim.

Ben bu iddialarda bulunan beyefendilerin söylediklerine kendilerinin bile inanmadıklarını düşünüyorum.

Arda Turan dedikleri kadar özel bir oyuncu olsa Avrupa'nın büyük takımları (Milan, Manchester United, Chelsea vs.) Arda'nın peşini bırakırlar mı? Arda'yı transfer etmek isteyen takımlar Avrupa'da kendi liglerinde ilk 5 veya 10'un dışındaki takımlar.

Tıpkı Tuncay Şanlı'nın oynadığı Middlesbrough veya oynayacağı Aston Villa gibi..

Kimse kimseyi kandırmasın.

Ben Galatasaray'ın bilinçli taraftarlarının benim gibi düşündüğünü sanıyorum. Onlar maçları pembe gözlükle seyretmeyip, futbolu bilerek izliyorlar.

Şimdi bende şöyle soruyorum:

Liverpool mu, Ipswich Town mı?
    Kobi Bryant mı, Darıus Washington mu?
    Deco mu, Arda mı?
    Messi mi, Arda mı?
    Alex mi, Arda mı?

Bu teorileri daha da çok çoğaltmak mümkün tabiki.

Gerçekleri görmeksizin takımlarını koşulsuz sevenler bu soruları cevaplarken çoğunlukla ikinci seçenekleri söyleyeceklerdir. Ancak elma ile armudu karıştırmamak gerekir.

Gece gündüz farkı kadar açık olan bu farkların olduğu yerde Deco mu Arda mı veya Messi mi Arda mı tartışması yapılmaz bile. Gayet tabi ki Deco ve Alex, tur bindirircesine Messi. Deco idmanlarda Arda Turan'ı sırtına alarak da futbol oynayabilir.

Arda Turan'da Chelsea ya da Barcelona gibi büyük takımlarda oynadığında o zaman biz de Arda diyeceğiz kuşkusuz. Deco'nun backrounduna bakmadan bu kıyaslamayı yapmak son derece trajikomik.

Bu yüzden taraftarların tek taraflı olgu içerisinde olmaması gerekir. Ben Galatasaray taraftarlarının çoğunun bilinçli, batılı bir anlayışla futbolu bilerek izlediğini düşünüyorum.

Maçları kör aşıklar gibi izleyen anti yorumcular ve laf olsun diye yorum yapanlar narsizm girdabına yuvarlananlardır. Onların güneşi, gözlerini kör edercesine kamaştırmıştır.

Onlar için güneş batıdan doğar,
    dünya düzdür,
    Metallica türkü söyler,
    Pavarotti Milan'ın kalecisidir.
    Arda Turan Messi'den de iyidir!

Kaygılarımla,

• Kaynak,

Hakan CERRAHOĞLU- internetspor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazoSebo

Kaynak,

Arda Ardadır
    Messi Messidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

Arda Ardadır
    Messi Messidir

Alıntıları Göster
    Baydı artık.
  • Arda, medeyada çıkan haberleri, forumlarda yazılan yazıları görünce kesin gülüyordur. Bunlar kraldan daha kralcı diyordur kesin.

Arda bizim Ardamız bize göre dünyanın en iyilerinden, çünkü bizim.

Birde kora kor futbol oynayan takımlarla oynamadı diyorlar. Kora kor futbolu kim oynar bizden güçsüz takımlar oynar. Niye oynar, bizi durdurmak için. Büyük takımlar, iyi takımlar çıkar kendi futbollarını oynarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazoSebo

Kaynak,

Gaziantep maçındaki 3 puana beleş demen bi kere zaten çok saçma.Adamların pozisyonları hep uzaktan bulduğu şutlarla oldu.Galatasarayın gollerinde ise ustalık kokuyor.
    Tabiki Messi Ardadan daha iyidir.Fakat Arda'da Türkiyedeki en iyi yetenekdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Gaziantep maçındaki 3 puana beleş demen bi kere zaten çok saçma.Adamların pozisyonları hep uzaktan bulduğu şutlarla oldu.Galatasarayın gollerinde ise ustalık kokuyor.
    Tabiki Messi Ardadan daha iyidir.Fakat Arda'da Türkiyedeki en iyi yetenekdir.

Alıntıları Göster
    Fanatik bir fenerbahçeli yazar, internetspor'da birkaç yazısını okumuştum, gereksiz konulara girmekten ve olayları abartmada üstüne yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirneo

Fanatik bir fenerbahçeli yazar, internetspor'da birkaç yazısını okumuştum, gereksiz konulara girmekten ve olayları abartmada üstüne yok.

Alıntıları Göster
    dünyanın en iyi oyuncusuyla ardayı neden karşılaştırıyorlar anlamıyorum.messiden başka adam mı yok.git diegoyla karşılaştır decoyla karşılaştır ne biliyim bir sürü oyuncu var.ama kalkıp god of soccer(messi) ile karşılaştırıyorsunuz adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

dünyanın en iyi oyuncusuyla ardayı neden karşılaştırıyorlar anlamıyorum.messiden başka adam mı yok.git diegoyla karşılaştır decoyla karşılaştır ne biliyim bir sürü oyuncu var.ama kalkıp god of soccer(messi) ile karşılaştırıyorsunuz adamı

Alıntıları Göster
    Gaziantep kaç senedir birinci ligde mücadele eden bir takım..Anadolu ekipleri arasında en güçlü takımlardan biridir...Neredi zayıf rakip anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Gaziantep kaç senedir birinci ligde mücadele eden bir takım..Anadolu ekipleri arasında en güçlü takımlardan biridir...Neredi zayıf rakip anlamadım..

Alıntıları Göster
    daha başından ofsayt bir yazı.
    antep futbol oynamadı, anti futbol oynadı.
    fenni kasaplar federasyonunun ligine kaydını yaptıralım.
    galatasaray organizeydi, geçen seneden bariz farklı bir yapıdaydı.

sezon başı için gayet iyi bir oyun çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Alıntıları Göster
    bu tür haberler maksatlı çıkarılıyor, ardayı bitirmeye yönelik bu haberler, ardayla messiyi karşılaştıranlar futbol cahilidir
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bir GS'li olarak diyorumki;

SAÇMALAMIŞ.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hele o ufak kafalı balici tipli,mozambik bombisi kara fatma yokmu,hiç acımadı yeni kobraya hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

Hele o ufak kafalı balici tipli,mozambik bombisi kara fatma yokmu,hiç acımadı yeni kobraya hiç.

Alıntıları Göster
    TAMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

TAMAM

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Alıntıları Göster
    messi daha iyi çocuktur,şeker gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Alıntıları Göster
    Arda tabii ki Messi'den daha iyi. Beğenemedin mi?

Messi'yi sırtına alıp oynayabilir ama Alex için şüphelerim var

Dünya yuvarlaktır,
    Güneş doğudan doğar,
    Arda Türkiye'nin en değerli ve en iyi futbolcusudur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hokka

Dünya yuvarlaktır,
    Güneş doğudan doğar,

Alıntıları Göster
    Arda ve diğerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Hokka

Dünya yuvarlaktır,
    Güneş doğudan doğar,

Alıntıları Göster
    Arda ve messi.Herhalde Messi ye sövseniz daha iyiydi.Ülkemizde orta düzey 2-3 futbolcu çıkıyor bunlarada gazı vere vere şişiriyorlar.Tipik türk insanı tipik türk yorumları.

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Arda ve diğerleri

Alıntıları Göster
    Arda'da bunla duya duya bi tarafları kalkacak 2 sene sonra y.yozgatta görürüz..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.