Şimdi Ara

Arda Turan <Son 24 Saatteki İspanyol Haberleri>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.google.com.tr/search?as_q=arda+turan&as_epq=&as_oq=&as_eq=&hl=tr&tbs=lr%3Alang_1es&num=10&lr=lang_es&cr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=d&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images&btnG=Google%27da+Ara

Bir 2 tanesine baktım. Real Madrid inde ilgilendiği yazıyor. Real Madridi 2 türk ileri taşıyacaktır vs yazıyor. Ayrıca Barcelona da ilgileniyormuş.

Atletico Madrid in almaya çalıştığı yazıyor.

bakmak isteyenler bakabilir.

• R.Madrid'e gideceğini sanmıyorum.Keşke kalsa burada efsane olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

R.Madrid'e gideceğini sanmıyorum.Keşke kalsa burada efsane olsa...

efsane falan olamaz kalırsa.adam kendi sonunu hazırlar bu medya ve taraftarla.
  • Bir Galatasaray taraftarı olarak tüm gönlümle gitmesini istiyorum giderse üzülürüm elbette ancak burda yıpratılmasından iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Bir Galatasaray taraftarı olarak tüm gönlümle gitmesini istiyorum giderse üzülürüm elbette ancak burda yıpratılmasından iyidir.

?
  • quote:

Bir Galatasaray taraftarı olarak tüm gönlümle gitmesini istiyorum giderse üzülürüm elbette ancak burda yıpratılmasından iyidir.

Bütün fenerliler bir gün Galatasaraylı olacak dememiş miydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

R.Madrid'e gideceğini sanmıyorum.Keşke kalsa burada efsane olsa...

Türkiye'de kalırsa kendi sonunu hazırlar. en fazla 2 sene daha kendini gösterir . ama avrupada iş yapar arda. burda kalmasını istemek saçma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 sezon Premier Lig'de oynayıp Türkiye'ye dönse bu ligin tozunu attırır.
  • %100 oynayacağı bir takıma gitmeli bence. Buna en uygun takım bence Atl. Madrid.
  • Real Madrid, Barcelona mı ? Güldürmeyin Allah aşkına ya. Arda'yı çok severim ama adamlar Afellay'a 4 Mesut'a 14 verip aldılar. Arda'ya 15 verirler mi zannediyosunuz.? Ki kalite olarak 2 sinde de 18 e giremez. Atletico onun için biçilmiş kaftan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Real Madrid, Barcelona mı ? Güldürmeyin Allah aşkına ya. Arda'yı çok severim ama adamlar Afellay'a 4 Mesut'a 14 verip aldılar. Arda'ya 15 verirler mi zannediyosunuz.? Ki kalite olarak 2 sinde de 18 e giremez. Atletico onun için biçilmiş kaftan.

Bahsi geçen iki oyuncuda sözleşmenin sonuna geldikleri için gittiler.Ayrıca Barcelona'da izlediğim Affelay'ın,Bojan'ın Arda'dan fazlası nedir ben göremedim de izlediğim maçlarda ?
  • Bırakın Arda Avrupa'da efsane olsun. Hepimiz gurur duyalım.
    Atletico Madrid, Arda için biçilmiş kaftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

quote:

?

Aynştayn izafiyeti anlamadım bir de senden dinleyim
  • quote:

Real Madrid, Barcelona mı ? Güldürmeyin Allah aşkına ya. Arda'yı çok severim ama adamlar Afellay'a 4 Mesut'a 14 verip aldılar. Arda'ya 15 verirler mi zannediyosunuz.? Ki kalite olarak 2 sinde de 18 e giremez. Atletico onun için biçilmiş kaftan.

Bu konuda kesinlikle katılıyorum
  • Arda umarım gider artık.
    Bizim takımla bu medyayla efsane falan olamaz kendini yer bitirir..

Atletico'ya giderse de çok iyi olur tam ona uyar gibi.
    Tabi Real Madrid falan da şahane olur ama ilk basamak Atletico olsa belki daha sağlıklı olur gibi.
  • quote:

mesut`un kontrati bitmek uzere olmasa 14 milyon euro ya mesut`un bir bacagini bile alamazlardi..

boyle yorumlar yaparken konu hakkinda tam olarak bilgi sahibi olmak lazim diye dusunuyorum..
  •  Arda Turan <Son 24 Saatteki İspanyol Haberleri>
  • quote:

Yapma Hasan Jeffren'in, Granero'nun ilk 18e girdiği yerde Arda osurarak ilk 18'e girer. İlk 11 oynayamaz tamam ama ilk 18'e giremez demek saçmalık.
  • adam burada duramıyor premier lig de 60.dakika olduğunda yerlerde sürünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

quote:

Yapma Hasan Jeffren'in, Granero'nun ilk 18e girdiği yerde Arda osurarak ilk 18'e girer. İlk 11 oynayamaz tamam ama ilk 18'e giremez demek saçmalık.

Mert siz Arda'ya ne kadar değer veriyorsanız ben de en az o kadar değer veriyorum. Yetenekleri tartışılmaz. Ben ilk 18'e giremez derken hani gitse de kalıcı olup 11'de oynayamayacağı için söyledim.

Ayrıca Afellay ve Mesut'un sözleşmesinin bittiğini biliyorum. Peki bitmeyecek olsa Afellay'a 10 , Mesut'a da 20'den fazla vereceklerini mi sanıyorsunuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.