2-3 sezon Premier Lig'de oynayıp Türkiye'ye dönse bu ligin tozunu attırır.
%100 oynayacağı bir takıma gitmeli bence. Buna en uygun takım bence Atl. Madrid.
Real Madrid, Barcelona mı ? Güldürmeyin Allah aşkına ya. Arda'yı çok severim ama adamlar Afellay'a 4 Mesut'a 14 verip aldılar. Arda'ya 15 verirler mi zannediyosunuz.? Ki kalite olarak 2 sinde de 18 e giremez. Atletico onun için biçilmiş kaftan.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
Real Madrid, Barcelona mı ? Güldürmeyin Allah aşkına ya. Arda'yı çok severim ama adamlar Afellay'a 4 Mesut'a 14 verip aldılar. Arda'ya 15 verirler mi zannediyosunuz.? Ki kalite olarak 2 sinde de 18 e giremez. Atletico onun için biçilmiş kaftan.
Bahsi geçen iki oyuncuda sözleşmenin sonuna geldikleri için gittiler.Ayrıca Barcelona'da izlediğim Affelay'ın,Bojan'ın Arda'dan fazlası nedir ben göremedim de izlediğim maçlarda ?
Bırakın Arda Avrupa'da efsane olsun. Hepimiz gurur duyalım. Atletico Madrid, Arda için biçilmiş kaftan
quote:
Orijinalden alıntı: Kasvet
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Bir Galatasaray taraftarı olarak tüm gönlümle gitmesini istiyorum giderse üzülürüm elbette ancak burda yıpratılmasından iyidir.
?
Aynştayn izafiyeti anlamadım bir de senden dinleyim
quote:
Bu konuda kesinlikle katılıyorum
Arda umarım gider artık. Bizim takımla bu medyayla efsane falan olamaz kendini yer bitirir..
Atletico'ya giderse de çok iyi olur tam ona uyar gibi. Tabi Real Madrid falan da şahane olur ama ilk basamak Atletico olsa belki daha sağlıklı olur gibi.
quote:
mesut`un kontrati bitmek uzere olmasa 14 milyon euro ya mesut`un bir bacagini bile alamazlardi..
boyle yorumlar yaparken konu hakkinda tam olarak bilgi sahibi olmak lazim diye dusunuyorum..
quote:
Yapma Hasan Jeffren'in, Granero'nun ilk 18e girdiği yerde Arda osurarak ilk 18'e girer. İlk 11 oynayamaz tamam ama ilk 18'e giremez demek saçmalık.
adam burada duramıyor premier lig de 60.dakika olduğunda yerlerde sürünür
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
quote:
Yapma Hasan Jeffren'in, Granero'nun ilk 18e girdiği yerde Arda osurarak ilk 18'e girer. İlk 11 oynayamaz tamam ama ilk 18'e giremez demek saçmalık.
Mert siz Arda'ya ne kadar değer veriyorsanız ben de en az o kadar değer veriyorum. Yetenekleri tartışılmaz. Ben ilk 18'e giremez derken hani gitse de kalıcı olup 11'de oynayamayacağı için söyledim.
Ayrıca Afellay ve Mesut'un sözleşmesinin bittiğini biliyorum. Peki bitmeyecek olsa Afellay'a 10 , Mesut'a da 20'den fazla vereceklerini mi sanıyorsunuz ?