Bildirim
arda turana hapis cezası verildimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
16 maç ceza verdiler. Hapis falan değil. Ona da itiraz ederler 8-9'a düşer.
Yazık oldu en verimli zamanında rezil oldu. Başakşehir'e geldi şampiyon yaptı diyeceklerine Başakşehir'i de bozdu, şampiyonluktan etti diye anılacak... -
hakemin bence fiziksel saldırıdan dava açması lazı. -
tehditten nasıl 3 maç alır asıl ordan 10 maç almalıydı.
herif "sizi öldürmak lazım" demiş yumruğunu sıkarak adliyelik vakaa... -
Siz ünlülerin böyle şeylerden hapis cezası aldığını ne zaman gördünüz? -
en verimli zamanı ?quote:
Orijinalden alıntı: mcake±
16 maç ceza verdiler. Hapis falan değil. Ona da itiraz ederler 8-9'a düşer.
Yazık oldu en verimli zamanında rezil oldu. Başakşehir'e geldi şampiyon yaptı diyeceklerine Başakşehir'i de bozdu, şampiyonluktan etti diye anılacak... -
Yaş itibariyle GS'de kaptanlık yapmış, Simeone gibi bir adamın altında tonla antremana ve maça çıkmış yıldızı parlamış, Barçaya büyük paralara transfer olmuş bir adam en verimli çağında değil de nedir?
Hücum bölgesinde oynayan bir adamın en verimli zamanı 29-32 arasıdır. -
Adam sahada instagramda kızlara yürüdüğünden daha az koşuyor neresi verimli.quote:
Orijinalden alıntı: mcake±
Yaş itibariyle GS'de kaptanlık yapmış, Simeone gibi bir adamın altında tonla antremana ve maça çıkmış yıldızı parlamış, Barçaya büyük paralara transfer olmuş bir adam en verimli çağında değil de nedir?
Hücum bölgesinde oynayan bir adamın en verimli zamanı 29-32 arasıdır. -
Verimli kısmını neden anlatamıyorum ki.
Arkadaşlar Arda için en verimli zamanı demedim.
Arda gibi bir oyuncu için en verimli zamanı dedim.
Şu anda Arda hayatının en berbat günlerinde. Adam olsaydı aynı gün çıkar tüm futbol camiasından özür dilerim derdi.
Benim kastım "Arda normalde Başak'ta olmasaydı en verimli zamanındaydı" manasında... -
Bende cezayi abartili buldum 10 mac fln ok diyebilirdim. -
Survivor 2020 😎
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kafan guzelmis gule gule kullan. Mesajlari okuyun anlayin sonra yazin arkadaslar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En verimli zamanı demiş. Bu adam o kadar antrenman yaptı yıldızlarla oynadı ama hem atleticoda hem de barcada vasatın üstüne çıkamadı. 5 senedir bu adam bir hiç. Ntvsporun balonundan başka birşey değil. Biz İspanyada Nihatı izledik Arda ne yapmış şimdiye kadar?quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
Kafan guzelmis gule gule kullan. Mesajlari okuyun anlayin sonra yazin arkadaslar -
en son asacaklardı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X