Şimdi Ara

Ardream Archer'ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ardream archerı hakkında sormak istediğim 3 5 bişi war ilgilenirseniz sevinirm

öncelikle archer ardream de yaparmı?

ibow olarak neleri önerirsiniz iş yapabilmesi için ve tabiki takılar

aranızda ardream archerı olan bilgili olan wardır herhalde ltfn benide aydınlatırsanız sevnrm.

• Ardream 'de Archer Güzel Olur Fakat Çok Sağlam Olman lazım kardeş

Adama en fazla vurabileceğin damage 400

+7 iron bow
    +7 chitin set
    görev takıları ile

hee bu eskidendi şimdi herkes sağlam uzun zamandır oynamıyorum archer

şimdi +8 fp set yada+9 fp set diz öle dal okçu iş yapar yapmaz demiyorum hemde çok süper archer ama sağlam olmak gerekiyor
  • Gb Alcak Paran Varsa GIrakon Ronark Logos Gıbı Serverlerda Gb Al...
    Sonra +8 İb +8 FP Set KAfalık dd25 Takıları Butcene Göre Ayarlarsın
    Ardreamda Kolay Kolay Olmezsın Cunku Hep Ayagının Altına Gelıyorlar Gıdersın Bır Yere CAtır Catır KEsersın...
  • donluk göğüslük kafalık chitin +7 eldiven ve ayakkabı fp+8
    iron bow reverse+3
    belt of dex+1
    pp+1
    dual kekuri+1
    dual silver earring
    reverse +1 dd kafalık ( dd15 )
    pathos ardreamde bu itemlerle vs de zorlanmıyorum ( 5 li ok kullanarak ) fakat 57 shadow shot skili ile istediğim damageleri vuramıyorum .
    iyi bir archer için bence atackın 1400 den fazla olması lazım . ib+8 fp+9 set dual kekuri+3 elt belt+1 amulet of dex+2 dex12hp1 küpe . herhalde bu itemlerle ardream de gerçek bi katil olabilirsin
  • archer ın ap si en fazla ne kadar olabilirki. bence archer ardreamde iş yapmaz. ap nin dehset olması lazımki iş yapabilesin. bunun içinde +2 uniq lazım. +2 uniq takın varsa zaten asas açarsın onune geleni catır cutur kesersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lanquat31

Gb Alcak Paran Varsa GIrakon Ronark Logos Gıbı Serverlerda Gb Al...
    Ardreamda Kolay Kolay Olmezsın Cunku Hep Ayagının Altına Gelıyorlar Gıdersın Bır Yere CAtır Catır KEsersın...

• quote:

Orjinalden alıntı: turkkeyp

quote:

Orjinalden alıntı: Lanquat31

Gb Alcak Paran Varsa GIrakon Ronark Logos Gıbı Serverlerda Gb Al...

bos ver archerı para dayanmaz sağlam olmak için sen en iyi si al dual +8 md ni +7 chitin setini takılarıda elinde ne kadar kalıyosa ona göre al nabıcaksan yap

• ıtemler saglam olunca guzelıs yapıro emin ol 1 ay once oynadıgm ardream archerım

Ardream Archer'ı

Ardream Archer'ı
  • +8 dual cleaverim war assasdan nedense zevk alamadım belkide vs bilmediğim içindir archer hem daha kolay gibi geldi ve eskiden az çok tecrübem olduğu için (: Bu arada pathosda oynuyorum , evt gb alıorm ztn ;) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.