Şimdi Ara

Ardream Magemi peper mı ? int mı ? yapsam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar Ardream mage kasmak istiyorum

ama pepermı olsam yoqsa int mi 1 milyarda param var

ve peper olursam ne itemler almalıyım

int olursam ne itemler almalıyım ...

simdiden Teşekkürler !!!

bu arada server Olympia

• sabah vs yaptık seninle, CoolM3n..

sağlamsın neden mage dönüyorsun?

ama mp yap derim.. 1 milyar parandan başka birşey yoksa biraz bekle çünkü ROM bile 800m ..
  • pc cok kasıyor asas iyide

minor olmassa asas hıc birşey bence bende onun ıcın mage kasım dıorum
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MBO -- 12 Temmuz 2008; 18:10:54 >
  • spike trusta gitme int ol 57 42 şeklinde verirsen yandan lr olursan staffla kitlersin

int verdikce kilitleme artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MeMeNto_ -- 12 Temmuz 2008; 18:47:04 >
  • ardeamda mage iş yapmaz bence priest ol at malice en fazla 2 atarsın bi cithin set bi +7 ii yeterli.
  • Ardreamda ii le chıtın seti nasıl gıyıcem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 67apso1eyse67

Ardreamda ii le chıtın seti nasıl gıyıcem

neden geyilmezmi :S :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecraxp

ardeamda mage iş yapmaz bence priest ol at malice en fazla 2 atarsın bi cithin set bi +7 ii yeterli.

Bebe oyundan hiçbirşey anlamıyosun herşeye de yorum yapıyosun.malice varsa cure de var.LÜtfen yorum yapma önce oyunu ögren
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecraxp

ardeamda mage iş yapmaz bence priest ol at malice en fazla 2 atarsın bi cithin set bi +7 ii yeterli.

sacmalama oyundan anladıgın yok
    +7 elexir +7 citin set +7 dd vardı bende gorew takılarıyla
    asaslara vs de 350 400 arası seri seri
    uzaktansa 51 54 57 var
    frost at kacamasın adam cek kesin bu var
    mage superdir ardreamda
    senın gibi oyun bilmeyenler defansa bakar
  • 7senedir asas oynuyorum healde bir bildigimiz var minorlu bir asası kesmezsin asaslarda en dandik clever 8 bile sana çok iyi damge atar seri combo ile.ayrıca senin canında çok az.bugun ardeam en kötü hrkeste shard 7 var.

adamın talia geydini düşün int bir menin atgı çok azdır ancak antidd yüksek olur skebelt + dd +7 yada iron set ozman paper olursun mage ortalıgı yıkar derim ama int bir mage eziktir.buzcu olursun takım arkadaşlarına yardım edersin..

ben maesteyim oyundaki karakterlerin yüzde 95 kesebiliom 1-1de sen adam kesersin ama ezikleri kesersin bu oyunda ya iyi olacan ya hiç oynamıcan o itemlerle iş olmaz k bakma
  • sadece bunu sölüyorum mustafa sen bir malsın bütün karakterleri 4 er defa düzdün asası 55 yapdın bozdun itemleri ,mage 53 de sıkıldın priesti 62 ye kastın (bana 5 ytl ye satmaya çalıştın almadım )warrior açtın onu dizdin ve dün veya önceki gün nese işte itemleri bozdun ve şimdi gene o tek attığım magene geri dönüyosun

1 çarda en fazla ay durdun ve eminim en geç 1 2 aya kalmaz asasa dönersin

hacklenmeden önce iyiydin hacklendin aklını yitirdin

• olum o laf attıgın carlar varya

kork lan o carlardan ben 55 sen 59 ken arenada benden nasıl kactıgını unuttun heralde

mujx
  • 55 lik asasken archer a dönmüşün bende farketmedim girdim dibine tebi kesersin 5 li okun hepsi giriyodu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 12 Temmuz 2008; 23:12:15 >
  • Cok pis girer nerden gırdıgını anlayamassın

ama asaskenlerıde onutma

emre bu arada kazmıyon dımı şakalaşıyoz
  • ama ferdiyi unutamıtom :D bir ay vs yaptık (günde ortalama 2 kere vs)beni 1 kere kesti o zaman feci lag vardı 10 sn içinde kestiydi zaten
  • yenılmek nedır anlamıyor tek atıyorum nerdeyse yenıden gelıyo
    neresınden bakarsan bak 14 15 defa ws ıstedı

1 kerede alamadı
  • süper post kasıonuz
  • saol
  • Guzel uniq itemler yapabilecegine inaniyorsan Half-Paper ol derim. Olympia gibi bi serverda +8 Setlerden asagisi seni kurtarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.