Şimdi Ara

Ardreamde Kaçan ROUGE Yakalama???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duran adama karşı iyi vs çıkarıyorum kaçan warrior mage ve priestlere w ile basılı tutup r skill r combosu yapabiliyorum
    Ama lf basan asaslara bi türlü yaklaşamıyorum arkamdan geln diğer asaslar ona nasıl oluyorsa vurabiliyorken ben önlerinde olmama rağmen skilli vuramıyorum sürekli too far yani uzak yazısı çıkıyor bi yerde okudum taş koyup basıon yetişiyor gibi o tam olarak nasıldı ben rougelerin peşine de w ile takılıom yani warriora takıldığım gibi ama hiç lf aksatmadan basmma rağmen bi tüslü meafe kapanmıyor ve skillleri dizemiyorum.
    Bu konuda yardım edebilrimisiniz?

• Kimse yakalamıyor mu şu rougeleri:D
  • Warriorsan=Leg Cutting
    Mageysen=Glacier skillerinden herhangi biri.
    Priestsen=Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 15 Temmuz 2008; 23:19:08 >
  • Ben assasım
  • Üstüne gitmeye çalışma direk arkasındanda takip etme yanlardan takip et hafiften.. Eğer çok uzaktaysa elbet dönüşler yapacaktır. Biraz düşünmeyle yanına gelebilirsinn. Mesela adam C şeklinde gidecek (sen anlarsın ne yapacağını bi süre sonra) o C'nin kestirmesinden git ve yakala yakaladıktan sonrada sürekli koş koşarken skill bas ama çok yaklaşma... Çokda uzaklaşmamalısın dengeyi kurması biraz zor

Bu arada aslında bu pekte zor değil ama sanırım sen basit yolu değilde en zor yolu denediğin için yapamıyorsun :D
  • sen onların önünde görüyorsun ama aslında değilsin.Asasken ben de öyle diyordum ama yan pcdeki oynayana bakınca görüntüden kaynaklandığını anladım
  • Bende asasım kaçarken kolay kolay yakalanıp ölmem ama koşturukende affetmem garanti yakalarım skil atarım yani :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ano16

sen onların önünde görüyorsun ama aslında değilsin.Asasken ben de öyle diyordum ama yan pcdeki oynayana bakınca görüntüden kaynaklandığını anladım

Hala hala boşuna kendimi yiyp bitrdim desenize bende diyom bunalr nasıl vuruyor benim arkamdan gelmelerine rağmen:D
  • ardreamde cok shci war yaw ben kacarken cok yakaladılar beni en azından artık yown düğmesi war sh ciyler karşılaştığımda town cekiorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.