Şimdi Ara

Arduino Başlangıç Kitleri bilgi satın alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arduino Başlangıç Kitleri veya PIC başlangıç kitlerinden almak istiyorum tavsiye edermisiniz

Kitap + kart + ıvır zıvır

elektronik bilgim çok az kendimi geliştirmek istiyorum

PIC mi Arduino tercih etmeliyim

ve nerden temin edebilirim satmak isteyenler varsa görüşe bilirim set halinde
    bana lazım olan

kart ilgili öğretici kitap
    ve birsürü direnç,led,diod falan filan

• kendi görüşüm:

hazır bir kitle başlayacağına , ccs c kitabını al. (ccs c serdar çiçek)

daha sonra proteus da simülasyonla öğren belli bir yere kadar

sonra o kite 200 tl vereceğine 350 tl falan ver, easypic6 gibi bi dev board al. pic ile ilgili herşeyi öğren.

iletişimlerini , motor kontrolünü falan aklına gelenleri yap.

sonra zaten arduino ile bişeylere başlarsın.

başarılar.

ben okulda labda easypic6 ile çalışıyorm güzel kit.
  • Tavsiyem Türk sitelerinde satılan başlangıç kitlerine para vermek yerine kit içindeki malzemeleri ayrı ayrı almandır.easypic gibi büyük boardlar dışında konuşuyorum.örneğin arduino başlangıç seti diye uçuk fiyata 4 5 parça şey satılıyor ayrı ayrı alsan çok daha ucuza alırsın.
    kitap olarak da CCS C Serdar Çiçek
    Arduino için de oreilly veya apress basımı ingilizce kitapların pdflerini rahatça bulabilirsin netten mesela Arduino Cookbook.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Tavsiyem Türk sitelerinde satılan başlangıç kitlerine para vermek yerine kit içindeki malzemeleri ayrı ayrı almandır.easypic gibi büyük boardlar dışında konuşuyorum.örneğin arduino başlangıç seti diye uçuk fiyata 4 5 parça şey satılıyor ayrı ayrı alsan çok daha ucuza alırsın.
    Arduino için de oreilly veya apress basımı ingilizce kitapların pdflerini rahatça bulabilirsin netten mesela Arduino Cookbook.

Bilgi İçin Çok teşekkür ederim sahidende baktım parçaları tek tek alınca dahada ucuz oluyor 100-200 parça ürün attım sepete :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: forax

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Tavsiyem Türk sitelerinde satılan başlangıç kitlerine para vermek yerine kit içindeki malzemeleri ayrı ayrı almandır.easypic gibi büyük boardlar dışında konuşuyorum.örneğin arduino başlangıç seti diye uçuk fiyata 4 5 parça şey satılıyor ayrı ayrı alsan çok daha ucuza alırsın.

Bilgi İçin Çok teşekkür ederim sahidende baktım parçaları tek tek alınca dahada ucuz oluyor 100-200 parça ürün attım sepete :D

Bu her zaman böyledir.Aynı şekilde direnç,kondansatör paketlerini de bütün olarak almayın.

• kitap+arduino rev+ethetrent shield ile harikalar yaratabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.