Şimdi Ara

Arduino Lehim Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Kendimce Arduino yla ilgileniyorum. İnternetten ve biraz kendi düzenlemem vs bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Hiç lehim yapmadım. Havyam da yok ve artık bana sorun olmaya başladı bu. Uygun fiyatlı ve güvenli, düzgün lehim havyası/seti vs önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 20 30 tlye çin malı alana kadar solomon marka havya al 45 50 tl bi kere alırsın baya kullanırsın

• ka.dir18 kullanıcısına yanıt
    Kac watt olmali hocam? 40w buldum gittigidiyorda 45tl. Ve sadece havya yeterli mi? Set falan satiyorlar farkli farkli.

• Almışken ısı ayarlı bir havya alın 100 150 tl civarına, kurtel marka 0.75mm lehim teli, bir adet lehim sökme pompası veya lehim sökme teli. İlk etapta işinizi görür.

• kendir_li K kullanıcısına yanıt
    hocam benim öyle üst düzet bi amacım yok. yanlış anlaşılmasın. ara sıra birkaç kablo lehimleyeceğim o kadar. 100-150 tl çok fazla. havyaydı ıvır zıvır 30-35 tutar sanıyordum. dediğim gibi ara sıra birkaç kablo lehimleyeceğim. hiç mi işe yaramaz 20tl likler falan?
  • Yarar tabiki, direnç net sitesine bakın. 40w lik bir kalem havya işinizi görür. Ama lehim olarak iyisini almanızı öneririm.

• sağ olun arkadaşlar. orta halli bir havya almaya karar verdim. havya tel birlikte uygun bulduğum yerden alacağım. lehim telinin bu kadar pahalı olacağı aklımın ucundan geçmezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMD tamir için havya önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Lehim makinası tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lehim telini tüplü olanlardan alma çabuk bitiyor bi kere almışken 500g almanı tavsiye ederim ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.