Şimdi Ara

ARENA SEZON 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Görünüm olarak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 27 Kasım 2007; 14:51:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

NEREDEYSE HEPSİ T6 İLE AYNI.
    Görünüm olarak tabi.

Tasarımları rezalet, t6 nın yandan yemişi, s2 ile görünüş olarak kıyaslanamaz bile, mecilessi tercih ederim vengefula
  • Aynen katılıyorum T6 hiç güzel değil bende hiç beğenmedim açıkçası.
  • Abi mavi mavi, warlocklar nasıl dolaşır ya, warlock dediğin kırmızı siyah(aynen merciless gibi) renklerinde farklı tasarımları giymeli, warlocka gelip de şirin baba gibi kırmızı mavi giydirirsen ortada karizma kalmaz, eğer mecilessim olsaydı, ben kesinlike season 4e saklardım puanlarımı, season 2 leri giymeye devam ederdim.
  • valla ben Warrior olarak 3 setinde tasarımın beğeniyorum ama sezon 3 gelince ortalıkta dolaşan kanatlı perileri görünce çok güleceğiz sanırım ( warlocklar ) bu sezon çok eğlenceli geçecek

hele hele human warlock (erkekleri tabiki ) of of of tam bir George Michael esinitisi yaşanacak bu sezon WoW'da birde o kıyafetlerle dance ederlerse işte süper olur :)

• mavi yarasalar
  • warlock
  • Hehe warlock evet,orjinal t6 ile birebir olan birçok set var bare bırakın warlockunkide oyle olsun...Gitmişler mavi yapmışlar...Ama s2/t5 gibi gözüken warlock gearı zor modellerler bence...
  • World of Warcraft ve Diğer online oyunlardan ucretli olarak kendini ayiran bu oyun a Böyle Tipik tipik iğrenç görünümlü itemler Hiç mi Hiç yakısmıyor.. Madem t6 lari S3 yaptin Hani Nerede illiadanki Rogue Head.. ve Warrior un o t6 Head i Black Templeda Defance için Zaten göürüntüsüde oyle ama Burada Normal Dps olarak Yaspilmis Oo, Nasıl bi Düşünceleri var Ne yapmaya Çalişiyolar anlamadim ben ya Saçma beyinsiz Düşüncesiz Blizz..
  • haha bence düşüncesiz değil adamlar tüm tasarımları bir seferde sana giydirip tasarımsız kalmak istemiyorlar , yada biraz tembeller. valla benim için değişen birşey yok isterse o Warlock setini Warrior seti yapsınlar ben oynamama bakarım

ama erçekten lock setleri 1 numara

Edit : Ek olarak Tam 75.000 Honor ve 4.337 Arena Puanı ile S3 için hazır hissediyorum kendimi hadi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FF00 -- 28 Kasım 2007; 12:09:59 >
  • Evet oynamaya bakilir ama ben üstüne para verseler Giymem o iğrenç tasarimli itemleri Merciless giyerim daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Abi mavi mavi, warlocklar nasıl dolaşır ya, warlock dediğin kırmızı siyah(aynen merciless gibi) renklerinde farklı tasarımları giymeli, warlocka gelip de şirin baba gibi kırmızı mavi giydirirsen ortada karizma kalmaz, eğer mecilessim olsaydı, ben kesinlike season 4e saklardım puanlarımı, season 2 leri giymeye devam ederdim.

şirin baba çok iyiydi yaa yarıldım resmen işte :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.