Şimdi Ara

ARENA SEZON 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eyw dostum cok makbule geçti...
  • modelleri begenmedim bi shaman guzel,birde warrior fena degil scorpionun yandan yemisi...
  • Shaman süper olmuş bence.. Stormherald'lı enh shammyler yakıcak gibi gözüküyor
  • Warlock'un setleri stat bakımından konuşulacak bi yanı yok, bildiğin merciless in upgrade li hali, ama ben görünüşünü beğenmedim, direk t6 seti koysalar daha iyi olurdu görünüş olarak, maviyi pek yakıştıramadım.
  • Hediye etseler takmam o rogue kafalığını. korktuğum başıma geldi t6 dan sezon 3 yaptı adamlar
  • serverlarda full seti dizmiş ama omuzluğu olmayan adamlar görmeye hazır olun.blizzard iice tadını kaçırdı işin...

requires 2000 arena pointmiş peh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha oncede omuzlugu eldiveni almıs baska gladiatorü olmayanlar vardı..
  • ya abi bu arena setleri ne zaman gelcek almak icin neler lazim olcak
    benim bildigim 1800rating bide honer lazimmis fln dogru mu?
  • Shaman seti benimde hosuma gitti walla bu sefer
  • warlock vasat mavi ne ya şirinlere döndürcek hepten blizz herhalde arena itemlerinin kullanılmasını istemio bu kdr kötü yaptığına göre
  • merciless rogue set >> t3 arena set
    ben mercilessı gercekten sevdim yani punisher modunda olsa bile omuzluklar chest mace falan harikaydı...(sezon 3 almıyorum sezon 4ü beklicem o sıradada 2x dagger 2x sword 2x fist alıcam mace var nasılsa) sezon 3 statlarla 2 statlar arasında ciddi fark yok dikkat ederseniz mageimede merciless alıcam son 2 parça için bekleyemem ben sezon 3)
  • warlock season 2>season 3..abi bu oyunda full s2 warlock kadar karizma görünen bişey daha yok..ama s3 iğrenç olmuş mavi falan ne ya + o kafalık çocuk işi..
  • arkadaslar 2.sezondaki puanlari 3.sezon icin sakalayabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeroC

arkadaslar 2.sezondaki puanlari 3.sezon icin sakalayabiliyormuyuz?

evet
  • Mage gulyabani setini gördükçe midem kalkıyor...Tier 6 zaten berbattı bu daha da berbat olmu$...Bide Blizz tasarımcılarında moda oldu aynı itemların rengini deği$tirip koymak...LvL 80 itemlarıda $imdikilerin pembesi turuncusu olursa $a$mayın...
  • ama t6 priest set muhteşemmiş yani hakkını verelim baya sağlam..çok karizma duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraL71

ama t6 priest set muhteşemmiş yani hakkını verelim baya sağlam..çok karizma duruyor

priestden cok mageimsi duruyor bence...
  • Valla Blizzard arena setleriyle, raid setlerinin(tierlerin) tasarımını farklı yapmalı, gerçekten renklerini değiştirince çok komik gözüküyolar.
  • bence fena değiller bu grafik motorunda zaten ne olucaktı. gerçekçi görüntülere sahip bir grafik motoru olsa(çizgi film) güzel görünürlerdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.