Bildirim
ARENA SEZON 3
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
eyw dostum cok makbule geçti... -
modelleri begenmedim bi shaman guzel,birde warrior fena degil scorpionun yandan yemisi...quote:
Orijinalden alıntı: KnoCKout
eyw dostum cok makbule geçti... -
Shaman süper olmuş bence.. Stormherald'lı enh shammyler yakıcak gibi gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose
modelleri begenmedim bi shaman guzel,birde warrior fena degil scorpionun yandan yemisi...
Alıntıları Göster -
Warlock'un setleri stat bakımından konuşulacak bi yanı yok, bildiğin merciless in upgrade li hali, ama ben görünüşünü beğenmedim, direk t6 seti koysalar daha iyi olurdu görünüş olarak, maviyi pek yakıştıramadım. -
Hediye etseler takmam o rogue kafalığını. korktuğum başıma geldi t6 dan sezon 3 yaptı adamlarquote:
Orijinalden alıntı: Batu0792
Warlock'un setleri stat bakımından konuşulacak bi yanı yok, bildiğin merciless in upgrade li hali, ama ben görünüşünü beğenmedim, direk t6 seti koysalar daha iyi olurdu görünüş olarak, maviyi pek yakıştıramadım. -
serverlarda full seti dizmiş ama omuzluğu olmayan adamlar görmeye hazır olun.blizzard iice tadını kaçırdı işin...quote:
Orijinalden alıntı: kozlowski
Hediye etseler takmam o rogue kafalığını. korktuğum başıma geldi t6 dan sezon 3 yaptı adamlar
Alıntıları Göster
requires 2000 arena pointmiş peh -
daha oncede omuzlugu eldiveni almıs baska gladiatorü olmayanlar vardı..quote:
Orijinalden alıntı: Arthalion
serverlarda full seti dizmiş ama omuzluğu olmayan adamlar görmeye hazır olun.blizzard iice tadını kaçırdı işin...
requires 2000 arena pointmiş peh
Alıntıları Göster -
ya abi bu arena setleri ne zaman gelcek almak icin neler lazim olcakquote:
Orijinalden alıntı: Reahax
daha oncede omuzlugu eldiveni almıs baska gladiatorü olmayanlar vardı..
Alıntıları Göster
benim bildigim 1800rating bide honer lazimmis fln dogru mu? -
Shaman seti benimde hosuma gitti walla bu seferquote:
Orijinalden alıntı: 4ewerrip
ya abi bu arena setleri ne zaman gelcek almak icin neler lazim olcak
benim bildigim 1800rating bide honer lazimmis fln dogru mu?
Alıntıları Göster -
warlock vasat mavi ne yaquote:
Orijinalden alıntı: ironic_darksun
Shaman seti benimde hosuma gitti walla bu sefer
Alıntıları Gösterşirinlere döndürcek hepten
blizz herhalde arena itemlerinin kullanılmasını istemio bu kdr kötü yaptığına göre
-
merciless rogue set >> t3 arena setquote:
Orijinalden alıntı: matrix_0011
warlock vasat mavi ne yaşirinlere döndürcek hepten
blizz herhalde arena itemlerinin kullanılmasını istemio bu kdr kötü yaptığına göre
Alıntıları Göster
ben mercilessı gercekten sevdim yani punisher modunda olsa bile omuzluklar chest mace falan harikaydı...(sezon 3 almıyorum sezon 4ü beklicem o sıradada 2x dagger 2x sword 2x fist alıcam mace var nasılsa) sezon 3 statlarla 2 statlar arasında ciddi fark yok dikkat ederseniz mageimede merciless alıcam son 2 parça için bekleyemem ben sezon 3)
-
warlock season 2>season 3..abi bu oyunda full s2 warlock kadar karizma görünen bişey daha yok..ama s3 iğrenç olmuş mavi falan ne ya + o kafalık çocuk işi.. -
arkadaslar 2.sezondaki puanlari 3.sezon icin sakalayabiliyormuyuz?quote:
Orijinalden alıntı: Mannevond
warlock season 2>season 3..abi bu oyunda full s2 warlock kadar karizma görünen bişey daha yok..ama s3 iğrenç olmuş mavi falan ne ya + o kafalık çocuk işi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroC
arkadaslar 2.sezondaki puanlari 3.sezon icin sakalayabiliyormuyuz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ZeroC
evet -
Mage gulyabani setini gördükçe midem kalkıyor...Tier 6 zaten berbattı bu daha da berbat olmu$...Bide Blizz tasarımcılarında moda oldu aynı itemların rengini deği$tirip koymak...LvL 80 itemlarıda $imdikilerin pembesi turuncusu olursa $a$mayın...quote:
Orijinalden alıntı: Mannevondquote:
Orjinalden alıntı: ZeroC
evet
Alıntıları Göster -
ama t6 priest set muhteşemmiş yani hakkını verelim baya sağlam..çok karizma duruyorquote:
Orijinalden alıntı: Dragon_Rider
Mage gulyabani setini gördükçe midem kalkıyor...Tier 6 zaten berbattı bu daha da berbat olmu$...Bide Blizz tasarımcılarında moda oldu aynı itemların rengini deği$tirip koymak...LvL 80 itemlarıda $imdikilerin pembesi turuncusu olursa $a$mayın...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mannevond
ama t6 priest set muhteşemmiş yani hakkını verelim baya sağlam..çok karizma duruyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KraL71
ama t6 priest set muhteşemmiş yani hakkını verelim baya sağlam..çok karizma duruyor
priestden cok mageimsi duruyor bence... -
Valla Blizzard arena setleriyle, raid setlerinin(tierlerin) tasarımını farklı yapmalı, gerçekten renklerini değiştirince çok komik gözüküyolar. -
bence fena değiller bu grafik motorunda zaten ne olucaktı. gerçekçi görüntülere sahip bir grafik motoru olsa(çizgi film) güzel görünürlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: Batu0792
Valla Blizzard arena setleriyle, raid setlerinin(tierlerin) tasarımını farklı yapmalı, gerçekten renklerini değiştirince çok komik gözüküyolar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X