Eyvallah canım benim sağolasın. İzzet bu pazar buluşma olabilir haberin ola.
çok az kaldı herhalde cıkmasına
rog kıyafetleri tek kelme ile iğrenç olmus. cok kotu duruyor, once yurusunu mahfettiler simdide kıyafetlerini, bakalım daha ne saklaban kılıklara sokacaklar ud rogue icin konusuyorum tabi..eski ihtisamını yok ettiler bence ud rogue nin.. t2 setli bi rog adamın arkasından cıktımmı goruntunun korkusu yetiyodu.
kıyafetlerden ziyaede silahlar cok şekilsiz geldi bana.farklılık olsun diye sacma yapmışlar biraz
O değilde staff lar hakikaten keser sapı gibi olmuş bu sefer,bütün hevesim kaçtı
O değilde staff lar hakikaten keser sapı gibi olmuş bu sefer,bütün hevesim kaçtı
Bende tam tersi sadece staffları beğendim özelllikle bu stafflar full sezon 2 warlock itemleriyle çok yakışır.
quote:
Orjinalden alıntı: moffaka
quote:
Orjinalden alıntı: cluberrr
Bende tam tersi sadece staffları beğendim özelllikle bu stafflar full sezon 2 warlock itemleriyle çok yakışır.
Benim aklıma staff denildiği zaman parlak bol ışıklı ve spell kokan bir cihaz geliyor.Bunlar ninemin bastonu gibi olmuş.
rezil armorlarda oyle sanki sirkten fırlamıs gibiler az once bende inceledim abuk sabuk seyler ozellikle rouge unkiler kücük emrah sıratı gibi off off blizard ana okulunda yaptırıyor bu armor ve silah dizaynlarını herhalde...
Bu warriorlara boynuz sevdası nedir biri açıklasın bana. Bu ne ya nerfleyip boynuz takıyorlar sinir oldum.
özellikle rogue olmak üzere hepsi birbirinden iğrenç tasarımlar.... zabıtalara benzemiş roglar
bu ne ya mage tam bir fiyasko s3 ü biraz daha karartmışlar resmen...Hele stafflar
casterların armorları averaj meleelerin zırhlarına yorum yapılamaz ayrıca neden warrior-paladin ve hunter-shamn setleri renkleri hariç birbirinin aynı? birde rogueların seti warlockların s3'ü nün kanat çırpması gibi arada sırada ekip arabası gibi siren açıyormu acaba yada fener döndürüyormu? bu nedir ya ingiliz polisine benzetmişler
quote:
Orjinalden alıntı: sengel
casterların armorları averaj meleelerin zırhlarına yorum yapılamaz ayrıca neden warrior-paladin ve hunter-shamn setleri renkleri hariç birbirinin aynı? birde rogueların seti warlockların s3'ü nün kanat çırpması gibi arada sırada ekip arabası gibi siren açıyormu acaba yada fener döndürüyormu? bu nedir ya ingiliz polisine benzetmişler
her yeni sezonda itemlara gösterilen özen daha da azalıyor..bkz muhteşem görünümlü s2 nerde bu s4 ler nerde..o rogue ne öyle hakkaten ya beğenmediğim s3 seti bile bundan 10 kat daha iyi
Ben warlock setini çok beğendim, season 2>season 4 ama season 4 genede çok hoşuma gitti, çook, 1700 ratinge ulaşıyım da bi :D
hunter set gene fena deil gibi. bu arada PTR ye giriim dedim yukledim patch i ama sifreyi giriyorum kabul etmıyor.normal serverıma giriyorum sifremle ama .. anlayamadım nabıcas bilgisi olan var mı :)
shaman setini çok beğendim ya elinde stormheraldlı orc shaman düşünemiyorum acaip karizma olurdu heralde