Şimdi Ara

Arena Sezon 4 - Bütün itemler açıklandı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık blizzardın pre-tbc açması lazım böyle olmaz.Ben eski tier 1,2,3 ve rütbeleri istiyorum ah ah aç artık be blizzard
  • PTR ye giremiyorum arkadaslar ya nedendir?
  • Lock ve Priest'ler pek sevinmesin çünkü setleri Sunwell pve reward'ların rengi deği$mi$ versiyonu.Hunter ve Shaman aynı.Rogue/Druid aynı Paladin ve Warrior aynı.Kısacası Blizzard 3 tane set tasarlıyıp renkleriyle oynayıp Sezon 4 diye oyuna sunuyor.
  • Öhh 45 Ressilance abi alırım hiç acımam valla.
  • ooo yeahttp://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/april/epicpvptrinket.jpg
    tam benlik ya bole bisi ile arenada sirtin yere gelmez ya simdiden basliyalim kasmaya
  • bişey merak ettim tbc öncesi pvp gearlarıda böyleydi yani plate,male,leather ve clothların tasarımı aynıydı hatta renkleri bile aynıydı ama kimse bundan şikayetci değildi şimdi niye bukadar rahatsızsınız tasarımlarından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atyay -- 2 Mayıs 2008; 0:21:37 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22782512/tm.htm

ŞUNLA birleştirelim tam olsun.
  • Rogue setinin grafikleri bu kadar iğrenç olabilirdi heralde : /

hoş 2200 rating yapabileceğimi sanmıyorum zaten o yüzden Shoulder s3, s4 helmi hide yapıp chesti de hoş bir tabardla gizleriz xD
  • bu ne rezilliktir :(

Arena Sezon 4 - Bütün itemler açıklandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bu ne rezilliktir :(

Arena Sezon 4 - Bütün itemler açıklandı.

mainim rogue ama genede gülmek geliyor içimde tipe bak. Bu blizzard şakası gibi bişey sanki. S2 hala en güzel set. S2ye punisher kafalığı deniyorda. Punisher gibi gözükmek itfaiyeci gibi gözükmekten iyidir

• ağlamak istiyorum. bunu tasarlayan bir tasarımcı olamaz. iğenç bile diyemiyorum. ratingsiz verseler almam şekilci bir rogue'yum^^
  • şekilci rogue nedir ya? git kumda oyna diyecem o olacak.
    Eminim almazdın, ratingsiz verseler.
  • PTR ye girebilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

daha ne olsun abi, idare edin..

daha ne mi olsun ???

Git bi pretbc setleri incele derim o zamanç Bloodfang seti mesela rogueların şuan aynısını s4 olarak koysun kimse şikayet etmez.

hocam pre tbc'de 6/8 t2 rogueum vardı neyini inceliyim? ben de güzel demiyorum ama idare et diyorum, zaten onun haricinde de yapabileceğin bir şey yok, oyunun içine girecek halimiz yok ?
  • Lock druid ve hunterınkine baktım hepside birbirinden çirkin..
  • bence tbc ciyi benim gibi sıçık bulanlar wotlk patchini hemen almamalı..mazallah gene böle boktan gearlar ve mekanlar yaparlar giden onca paraya yazık...
  • mage i beğendim fakat warlockla aynısı olmuş sadece renkleri değişik normalde warlockla mage armorları farklı görünümde oluyodu bu sefer aynı yapmışlar, üşeniyolmarı yapmaya anlamadım ne
  • Anlamıyorum o kadar i$inin ehli programcısı,tasarımcısı,çizimcisi vs. si olan bir $irket neden 2 ayda adam gibi setler çıkaramaz?Her gün siteye fan-art resimlerini eklemeyi biliyorlar.Hadi bunu geçtik bari fanların çizdiklerinden esinlensinler bir$eyler yapsınlar...Bide season 1-2-3 her class'a özgü iken neden 4 renk deği$tirilmi$ versyionları oldu?Sebebi Tier 7 olmayı$ımı...Zaten Season 1-2-3 Tier 4-5-6'nın renk deği$tirilmi$ versiyonları idi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman123a

şekilci rogue nedir ya? git kumda oyna diyecem o olacak.
    Eminim almazdın, ratingsiz verseler.

hacı madem şekil senin için önemli değilse git online pokemon oyna aynı şey gerçek insanlara karşı güçlerini kullanıyorsun.

sanan ne be kendi fikrimi söylüyorum. forumun kahyası mısın sen?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.