Bu arada İzzet Kaptan bu Pazar bulusuyoruz yine aramızda... kactır gelicegini söylüyo Orhan Kaptan ama bi gelemedin Gelirsen sewiniriz bu sefer
Abi herkes beğenmiyor da yani Blizzard muhteşem, akıllara zarar birşey de yapsa yine yorumlar bunlar olacağına eminim.Bir kere berbat bellemişsiniz kafanızda.
daha ne olsun abi, idare edin..
diğer itemlar neysede 2h sword a diyecek birşey bulamıyorum ilkokul 1 çocukları yapmış gibi
Warlock seti çok güzel bence, mor bi kere warlock rengi, s3 neydi öle şirin baba gibi. Bi kafalığı güzeldi o kadar.
Warrior (head hariç) iyi Hunter berbat Mage baya iyi Paladin (head hariç) iyi Rogue kötü Shaman idare eder (Belki orc ta güzsel görünür) Warlock güzel Druid kötü Priest iyi
Neredeyse hepsi birbirinin kopyası(renkler hariç) Bunların yalan olma ihtimali var mı?
yalan olma ihtimali yok çünkü ptr de :)
Hauahauahaa Axe süper ya hauahauaha
quote:
Orjinalden alıntı: Private
yalan olma ihtimali yok çünkü ptr de :)
quote:
Orjinalden alıntı: Saga
Abi herkes beğenmiyor da yani Blizzard muhteşem, akıllara zarar birşey de yapsa yine yorumlar bunlar olacağına eminim.Bir kere berbat bellemişsiniz kafanızda.
arkadaşım yok öyle bişey ben bağımsız yorumcuyum
Burda beğenmiyosunuz tasarımları, pre-tbc söz konusu olunca da 'asla klasik serverda oynamam' diyorsunuz.. zaten böyle bir şey mümkün değil şuanda fakat olsaydı kesinlikle pre-tbc tercih ederim tasarımlar inanılmaz güzeldi.. kötü denebilecek set yoktu oyunda ama şimdi iyi denebilecek set sayısı çok çok az.. şimdi 1-2 resim koyardım ama nasıl olsa boşa gidicek herkes tbc'yi savunuyor + tasarımlar berbat diyor gerçekten enteresan bi durum.. (bu topicte böyle bi konu olmadı da daha önce açtığım konularda konuşulmuştu)
quote:
Orjinalden alıntı: Syn7ax
daha ne olsun abi, idare edin..
daha ne mi olsun ???
Git bi pretbc setleri incele derim o zamanç Bloodfang seti mesela rogueların şuan aynısını s4 olarak koysun kimse şikayet etmez.
t1 setimi istiyorum
warriorada tier3 plx :)
samwise didier çizmeyince böyle oluyormuş öğrendik
*samwise didier blizzardın bir tasarımcı ressamı(en iyisi) sonsofthestorm(nokta)com dan çizimlerini görebilirsiniz.
warr un s3 bence en güzel set i :)
Her şey hayal gücüne bağlı.. blizzard en yetenekli elemanlarını işten çıkarırsa ortaya böyle ilkokul 4 seviyesinde grafik tasarımları çıkar..
plate ve leatherlar berbat, cloth ve mailler güzel bence.