Şimdi Ara

Ares#4 Bil gold çok Ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares Serverını Bırakıorum normalde Nova Staff alıcam die kasdım ama almıcam çarı satıorum 4Bil gold 120Liradır İstabul içi elden sadece yada site aracılık ile aracı parası size ait tir site sadece silkroadofffline ailesi olucakdır

• mrba gold alablrim eğer satmdıysan Pm atrsın
  • Gold Hala satılmadı Konu Güncel

UP!!!!!!!!!
  • UP!!!!
  • sakıncası yoksa nasıl bu kadar para yaptıgını bizede sölermiisn?
  • item satarak yada taxiyle kasmıstır bunu bilmemen ilginç
    bi sektör haline geldi bu silkroadda
  • ben de taxi yapmaya çalışıyom am sıkılıyom itemdese şansım yok ama olay bu degil ben cavede para kazanma hakkında bişeler duydum dogrumu diye araştırıyom^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen_Must_Die -- 24 Ağustos 2010; 14:54:38 >
  • Ya ticaret zekası ile Meslek sırrı ama sakın yanlış anlamayın ha :D

Up!!! Konu güncel
  • msjım bulunsun belki alırım
  • beyler kaçırmayın powerlvl tarzı sitelerde en az 60 milyon 1 bler siz hesaplayın işte 4b kaça geliyor. dostum iyi satışlar
  • Ucuz millet gene gidiyo sitelerden alıyo. Çarı sattığı için böle ucuza veriyo. Benim arkadaşım güvenebilirsiniz..
  • Sağol Furkan Konu GÜncel Upp!!!
  • hangi çarı sattın kardeş?
  • Mrs_keane bro sen beni ama WooP ile tanırsın sen 100lvlken Efsantürk ve MAFiA_TR birleşmiştik 1 ay jangan bizdedi emre abi ile Uğurn guild yani bizim guild birleşmişti Mrs_keane satıom onun kalan Mleri 4Bil
  • tanımam mı hıc emre abının guıldıne gerı doncem bende , suan warlordsdayım . .
  • Merhabalar.. Eğer Gold hala satılmadıysa görüşmek istiyorum.
  • satılmışmıdır ?
  • Bence Satılmıştır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.