Bildirim
Ares te layout kilitlendi nasıl açabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Board Edge çizgisini sil.
U2ye bağlanan kırmızı yolu sil ya da düzelt. Yada ares ve isis dosyalarını dosya paylaşım sitesinde paylaşıp burada yayınla düzeltelim. Hatırladığım kadarıyla u2nin besleme pinlerini de yanlış bağlamıştın. -
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
Board Edge çizgisini sil.
U2ye bağlanan kırmızı yolu sil ya da düzelt. Yada ares ve isis dosyalarını dosya paylaşım sitesinde paylaşıp burada yayınla düzeltelim. Hatırladığım kadarıyla u2nin besleme pinlerini de yanlış bağlamıştın.
Dosyayı ekledim bakarmısınız
https://yadi.sk/d/v43QgUpQcsDsv
eski sürüm kullanıyorsanız
https://yadi.sk/d/QjxSfjLIcsDwt
-
Dosyalar açılmıyor. Masaüstüne yeni bir klasör oluşturun, devrenizi farklı kaydet diyip buraya kaydedin. daha sonra bu klasörü rar ile sıkıştırıp upload edin -
quote:
Orijinalden alıntı: IItwentysixII
Dosyalar açılmıyor. Masaüstüne yeni bir klasör oluşturun, devrenizi farklı kaydet diyip buraya kaydedin. daha sonra bu klasörü rar ile sıkıştırıp upload edin
https://yadi.sk/d/zNz3FC8gcsJgt
kod dosyası
https://yadi.sk/d/md9HqcfjcsK6P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar60 -- 22 Kasım 2014; 18:27:40 >
-
Uyarıyorlar ama okumuyorsun neden ?
Netlist de yazıyor hatanı .
U2A U2B besleme yanlış -ters .
Onları değiştirdiğinde ares de değişiklik yapabilirsin .
Yok ben o opamp ı yakmak için bu devreyi yapacağım diyorsan , ares te tüm elemanları seç - copy to clipboard sonra yeni bir proteus - ares aç , paste to clipboard , sonra devam et.
Doğru yolun , isis de hatanı( hatalarını) düzelt ares i komple sil çünkü tahminim bağlantıların çoğu hatalıdır.
Ares i yeniden çiz , elinde alışmış olur, hatta tamamını yeniden çiz. -
tamamını zaten proteuse yeniden çizdim tek tek ama proteus8 ares kilitlendi aresteki herşeyi silmek istiyom yine izin vermiyor anlamadım -
Proteus ne demek istiyor ?
Proteus kullanmasını tam öğrenmemişsin.
Bilgilerini yeniden gözden geçirip sonra tamamen yeniden çiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: musallim
Uyarıyorlar ama okumuyorsun neden ?
Netlist de yazıyor hatanı .
U2A U2B besleme yanlış -ters .
Onları değiştirdiğinde ares de değişiklik yapabilirsin .
Yok ben o opamp ı yakmak için bu devreyi yapacağım diyorsan , ares te tüm elemanları seç - copy to clipboard sonra yeni bir proteus - ares aç , paste to clipboard , sonra devam et.
Doğru yolun , isis de hatanı( hatalarını) düzelt ares i komple sil çünkü tahminim bağlantıların çoğu hatalıdır.
Ares i yeniden çiz , elinde alışmış olur, hatta tamamını yeniden çiz.
Söylenen değişiklikleri yaptım tamamını zaten proteuse yeniden çizdim tek tek areste düzelteyim dedim ama proteus8 ares kilitlendi aresteki herşeyi silmek istiyom yine izin vermiyor anlamadım
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 22 Kasım 2014; 18:47:59 >
-
Linkler için teşekkür ettim sağol ama hiç ares dosyasındaki devreyi temizlemeyi denedinizmi silinmiyor benim sıkıntı burda düzelttiğim bağlantıları arese uygulayacağım ama silinmiyor aresin tuttuğu ayrı bir dosya olsa onu sileceğim ama oda yok farklı kaydediyorum yine aynı devre karşıma geliyor silinmiyor.
-
Sorunu şöyle çözdüm tüm şemayı seçip kes dedim sonra ares e geçtim sonra sildim -
Allahümme meassabirin .
Yukarıdan aşağı verilen cevapları oku.
Bir değil bir sürü hatan var ve program bile şaşmış senin aklına.
Önce öğren sonra bu çizdiklerini unut yeniden çiz her şeyi yeniden.
Ares te illa değiştireceğim dersen nasıl yapabileceğini yukarıda yazdım .
Ama doğru yol değilllll.
-
quote:
Orijinalden alıntı: musallim
Allahümme meassabirin .
Yukarıdan aşağı verilen cevapları oku.
Bir değil bir sürü hatan var ve program bile şaşmış senin aklına.
Önce öğren sonra bu çizdiklerini unut yeniden çiz her şeyi yeniden.
Ares te illa değiştireceğim dersen nasıl yapabileceğini yukarıda yazdım .
Ama doğru yol değilllll.
Hatam olması doğal ben elektronik müh. filan değilim hobi amaçlı bildiğim kadarı ile uğraşıyorum , programcıyım ondan merak saldım öğrenme amaçlı uğraşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar60 -- 22 Kasım 2014; 19:18:45 >
-
He canım , yazanlarında sana bir gıcıklığı yok öğrenesin diye yazıyorlar ama bildiğin gibi gidiyorsun .
Canın sağ olsun. -
hazırladığım şey biraz karışık ondan kaynaklanıyor areste elamanları dizmesi bile sıkıntı çok elaman var :) hayırlısı yaparsanız haber verin uğraşmayayım ben sizide meşgul etmemiş olurum :) -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X