Şimdi Ara

ARES ve E-mule'da bitmesine 1mb kala dosya neden gelmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares ve E-mule da bazılarında 200-300kb cık varken dosya artık hiç gelmiyor.İnsan o kadar sevirken hevesi kursağında kalıyor.

Mesela Wizard Of Oz u indirirken koca 699mb geldi, 300kb için 24 saattir bekliyorum.Bir çok dosyada aynı şekilde tamamlanmayı bekliyor.

Bunun sebebini bilen var mı?

bağlantıyı iptal etmesem gelir mi?ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek001 -- 6 Mart 2005, 12:09:01 >

• bende de ares var. mesela bu ares de film iner iner. hızlı bi şekilde. ama sonlara geldikçe hız düşer. bunun nedeni. ares senin artık indirmeyi tamamlamak üzere olduğunu anlar ve önceliği başkalarına verir. sende otomatik olarak sıraya girersin. yani seni sıranın sonuna atar. dur / devam diyerek sıra almaya çalışacan. başka bi çaraen yok ......
  • Sorun fiLmin herkeste tam oLarak oLmayısı. Yani 10 kiside fiLm tam oLarak var diyeLim 100 kiside bu 10 kisiden cekebiLdigi kadar cekiyor siz bu 100 kisinin cektigi kadarını onLardan cekebiLiyosunuz. Bu 10 kiside nette oLmayınca fiLmin tamamı buLunmuyor yani fiLmin tamamının oLdugu kisiLerin onLine oLmasını bekLemen gerekLi. Tabii bu durum Ares'de daha cok ortaya cıkıyor Emule'da Ares'e oranLa daha az. Bide cektigin fiLm popuLerse boyLe bir sorunLa karsıLasman az cunku cogu kiside fiLmin hepsi buLunuyor.
  • şimdi daha iyi anladım.Bi kaç gündür ares ve e-mule kullanıyordum.

ekranın altındaki dünya yeşil olunca high ıd anlamına geliyormuş,bunun için ne yapmalıyım?

Bir de mod ne demek.Bi sitede okudum gökhan diye bi mod varmış ve türk e-mule kullanıcılara göre hazırlanmış,bağlantıyı arttırıyomuş.İndirdim ama nasıl,nereye kurulacak bilmiyorum.

E-mule 'da paylasım dosyaları kısmına sabit belleğimden birkaç mp3 ve video koydum ama kimse paylaşmıyor.Genelde indirdiğim dosyalardan upload ediliyor.bu ıd mi etkiler mi?

Ares E-mule a göre daha hızlı ama herşey bulunmuyor.Areste dün gece 35kb hızına bile ulaştım.Ama e-mule da en fazla 14kb/s gördüm sizde de öyle mi?
  • en son baktıgımda gokhanmod degiLde Icemod daha gozdeydi. Divxplanet'e bak diyecem ama uye aLımını durdurduLar eger uye isen ordan Emule hakkında herseyi ogrenebiLirsin ( forumLarından ). Ben edonkey kuLLanıyorum Mod'a feLan gerek yok direk kur ufak bi kac ayar ( koLay ) sonra basLa yukLemeye en fazLa 15dk sonra yukLemeye basLıyor. PopuLer bir dosya ise zaten cogu kiside vardır daha cabuk cekersin. Ben en az 18kb goruyorum ( tek dosya cekerken tabii ) 4-5 dosya birden cekerken bu rakam 28-30'Lara fırLıyor edonkeyde. ( 256k )
  • High id olmazsan birçok server a bağlanamazsın hızlı download edemezsin. High id için ya mod kullanacaksın ya da harddisk baya bi kısmını uploada açacaksın.
    Ares de daha hızlı download olabilir ama kaynak az. emule de ise kaynak çok download hızı düşük...
  • High ID aLman icinde Port acman gerekLi ( 14'Lere uLasıyosan acmısındır gerci ) ya dedigim gibi Edonkey daha zahmetsiz ve koLay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ares filmi indirirken kullanıcılara bölüyor ve 1 er mb indiriyo her kullanıcıdan fakat filmlerin çoğu tam olmadığı ve tam olanlarda sık sık girmedikleri için nete bunları indirirken bekliyoruz
  • naz yapiyr gelmiyor
  • bekliyoo karşıdaki adam son 1 mb a gelince bağlantıyıı koparıyoo deli oluyom bölelerine benimde başımda var bi sürü bi ton küfür ediyom bölelerinebekliyoo
  • aresten son bi iki mb olmadığı için emuledense high id alamadıım için bıktım ve film indirme olaylarında kullanmama kararı aldım yoksa ruh sağlığım bozulacaktı.ARtık filmleri torrent yada p2m ile indiriorum.ama genellikle torrent.kasmadan cillop gibin inioo benim şahsi tavsiem budur.isteyen kullanır isteen kullanmaz.
    saygılar
  • %99 gibi kalan dosyalarda E-muleyi kapatıp yeniden açman işe yarıyor..daha bugün test ettim..Sanırım kapatıp açınca kaynak taraması yenileniyormuş..Divxplanetten öğrendim..Bu siteye üye olmanızı şiddetle -değil sevgiyle- öneririm.
  • bende emule den tanju okan best of albüm indiriyodum, 20 kb kala durdu inşallah bi ara inecek bekliyorum
  • inen dosyayı başka yere kopyala sonra uzantısını değiştir ve açmayı dene..Büyük ihtmal bitmştir o.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.