Bildirim
Ares YaSaX 112LV Full legend set legend +7 staff 1000TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayırlı satışlar bol müşteriler :) -
teşekkürler upquote:
Orijinalden alıntı: Engin947
Hayırlı satışlar bol müşteriler :) -
700 TL verırım bana Saglam wizard lazım ne dıyosun kardeş bi de hangı şehirde oturuyosun charın emaıl koruması warmıquote:
Orijinalden alıntı: ElagonSro
teşekkürler up
Alıntıları Göster -
set 500 silah 350 TL zaten etti 850 tek tek satsam alıcıları şuan var 700 TL az bi teklif izmitte yaşıyorum fakat hafta sonlarımı istanbulda geçiriyorum mail verif mevcut fakat bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum mail verifli char her zaman daha iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Blackheayn
700 TL verırım bana Saglam wizard lazım ne dıyosun kardeş bi de hangı şehirde oturuyosun charın emaıl koruması warmı
Alıntıları Göster -
Kardeş 800 lıra verırım ne dıyosun son fıyat bu olmassada artık canın saolsun 100 lıra daha arttırdım fıyatıquote:
set 500 silah 350 TL zaten etti 850 tek tek satsam alıcıları şuan var 700 TL az bi teklif izmitte yaşıyorum fakat hafta sonlarımı istanbulda geçiriyorum mail verif mevcut fakat bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum mail verifli char her zaman daha iyidir
Alıntıları Göster -
charla ilgili bişey daha soracakdım şimdi aklıma geldı onun resmını koymadın unutdun heralde charın mag attağı kacdı C ekranındaquote:
Kardeş 800 lıra verırım ne dıyosun son fıyat bu olmassada artık canın saolsun 100 lıra daha arttırdım fıyatı
Alıntıları Göster -
onu upload etmeyi unutmuşum buyrun:quote:
charla ilgili bişey daha soracakdım şimdi aklıma geldı onun resmını koymadın unutdun heralde charın mag attağı kacdı C ekranında
Alıntıları Göster
http://imageshack.us/photo/my-images/217/sro2011092522502546.jpg/
-
Kardeş yukarda yıne bı teklıf sundum sana ben güzel bi wizard almak ıstıyorum onun ıcın paraya kıyacam ama en son verecegım miktar 800 lıradır ne dıyosun olmassada saglık olsun senın charına yakın bı char bulup alıcam verecegım en son miktarı 800 lıra olurquote:
onu upload etmeyi unutmuşum buyrun:
http://imageshack.us/photo/my-images/217/sro2011092522502546.jpg/
Alıntıları Göster
-
1000 lira düşünüyorum açıkça söliyim sende düşün acelesi yok char hala kasılıyor elbet alıcısı çıkar ki alıcı çıkana kadarda eklenen şeyler olur ve fiyat artarquote:
Kardeş yukarda yıne bı teklıf sundum sana ben güzel bi wizard almak ıstıyorum onun ıcın paraya kıyacam ama en son verecegım miktar 800 lıradır ne dıyosun olmassada saglık olsun senın charına yakın bı char bulup alıcam verecegım en son miktarı 800 lıra olur
Alıntıları Göster -
İstanbulun neresınde oturuyodun kardeşquote:
1000 lira düşünüyorum açıkça söliyim sende düşün acelesi yok char hala kasılıyor elbet alıcısı çıkar ki alıcı çıkana kadarda eklenen şeyler olur ve fiyat artar
Alıntıları Göster -
istanbulda oturmuyorum arkadaşıma gidiyorum arkadaşımda beşiktaşta kalıyor bu hafta perşembe günü orda olcam büyük ihtimal 1000 Tl düşünürrsen satabilirim :))quote:
İstanbulun neresınde oturuyodun kardeş
Alıntıları Göster -
tamam o zaman elden yaparız istanbul maltepe gelme ımkanın war mı perşembe gunu sana ben cep numaramı fılanda verıcemquote:
istanbulda oturmuyorum arkadaşıma gidiyorum arkadaşımda beşiktaşta kalıyor bu hafta perşembe günü orda olcam büyük ihtimal 1000 Tl düşünürrsen satabilirim :))
Alıntıları Göster -
imkanı yok beşiktaşa gelirsen yapabilirizquote:
tamam o zaman elden yaparız istanbul maltepe gelme ımkanın war mı perşembe gunu sana ben cep numaramı fılanda verıcem
Alıntıları Göster -
O zaman ortak nokda Kadıkoy olsun oke kardeş beşiktaşdan vupurla gecersin kadıkoye senınle ordan bı cafe gıderız chara fılan gireriz ben parayı verırım sana sende charın tum bılgılerını emaıl koruması bılgılerı vs fılan verirsinquote:
imkanı yok beşiktaşa gelirsen yapabiliriz
Alıntıları Göster -
cafeye güvenmediğim için beşiktaşa arkadaşımın evine çağırıcaktım orda kendi bilgisayarımdan girip charı gösteririm bilgilerinide bi cafede değiştirirdik diğe düşünmüştüm yukarda telefon numaramı yazdım perşembe cuma ararsan ayarlarızquote:
O zaman ortak nokda Kadıkoy olsun oke kardeş beşiktaşdan vupurla gecersin kadıkoye senınle ordan bı cafe gıderız chara fılan gireriz ben parayı verırım sana sende charın tum bılgılerını emaıl koruması bılgılerı vs fılan verirsin
Alıntıları Göster -
Charla ilgilenen arkadaşlar 543 677 84 88 numaralı telefondan bana ulaşabilirlerquote:
cafeye güvenmediğim için beşiktaşa arkadaşımın evine çağırıcaktım orda kendi bilgisayarımdan girip charı gösteririm bilgilerinide bi cafede değiştirirdik diğe düşünmüştüm yukarda telefon numaramı yazdım perşembe cuma ararsan ayarlarız
Alıntıları Göster -
up acil satılıktır -
bu karakterin hala kalmasına şaşırdım doğrusu demekki önüne gelen herkesin teklif vermesi alcakları anlamına gelmiormuş up . . . -
Kardeş charını ben alırım ama bu emaıl korumalı charlar baya bi riskli bana garanti verirsen alırım charınıquote:
bu karakterin hala kalmasına şaşırdım doğrusu demekki önüne gelen herkesin teklif vermesi alcakları anlamına gelmiormuş up . . .
Benzer içerikler
- teamspeak sesli konuşma
- japonca nickler
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- pk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X