Şimdi Ara

Ares YaSaX 112LV Full legend set legend +7 staff 1000TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hertürlü garantisi var merak etme senelerdir email korumasıyla oynuyorum hem daha güvenli gözün arkada kalmasın yani :)
  • kesin birşey söyle arkadşım ona göre yarın istanbula gelicem . . .
  • Ben Qin.

Seninle Aram Yok, Açıkçası Seni Sevmemde :) Ama Hak Yemiyecek Kadar Sağlam Olduğundan Şüphem Yok Hayırlı Satışlar
  • açıkçası 1b imi çaldıktan sora bende seni sevmiyorum ama yinede teşekkürler . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDattebay0

Ben Qin.

Seninle Aram Yok, Açıkçası Seni Sevmemde :) Ama Hak Yemiyecek Kadar Sağlam Olduğundan Şüphem Yok Hayırlı Satışlar

Kardeş senınle anlaştık 1000 bınlıra verıyorum charına ama bi kac kişi daha war konuşdugum onlarlada konuşmam lazım sen zaten bana demedınmı benım acelem yok dıye bende ona göre hareket edıyorum bide charın emaıl korumasının ısmı neydiii bazı emaıl korumaları guvenlı degıl cunki char satıldıkdan sonra tekrar eskı sahıbı tarafından alına bılınıyo yanlış anlama usta bende senın cep numaran war ben senı arıcam oke

• yahoo koruması gösteririm sana iice bi sıkıntı yaşamazsın bende bu charı satın aldım çokta tehdit aldım ama 1 senedir ne çalabilen oldu nede birşey merak etme hiçbirşeycik olmaz ben yarın istanbula geliyorum telefon numaranı verirsen arayıp konuşalm şimdi
  • Ya kusura bakmada aranızdaki muhabbet o kadar sahte geliyorki bana. Sanki diğer hesabı sen açmışsın da karakterin piyasasını hareketlendirmeye çalışıyor gibisin. Neyse iyi satışlar
  • Hmmm bak bu cevabından sonra senin karakterini anladım. Seni uzaktan yakından tanımam. Uzun zamandır bu forumda kullanıcıyım. Ama senin kalkıp benim olumsuz eleştirime böyle bir cevap vermen şüphelerimi daha da güçlendirdi. Sanırım yanılmamışım Sana bu forumdan bişey çıkmaz başka yerde dene bence şansını
  • Lütfen tartışmanızı özelden yapın.
  • up
  • Areste 17b Goldum Wardır, Kimsenin 1b'Sine İhtiyacım Yok Senle Olan Tartışmamız Türk-Kürt Meselesi
  • bilemem hırsızlık konusunu kapamak içinde o konuyu sen açtın ^^ nese haklısındır kendince up
  • 1b Eder 20 TL Para, 20 TL'denmi Çekinecem ? :) Dur Özelden Bi Yazı Atıyorum Oku. Neyse Konuyu SaptırmıyaLım. HayırLı SatışLar.
  • Konuyu saptırmayla alakası yok ama yahoo korumalı bir karaktere 1000 lira gibi bir ciddi miktar vermek çok mantıksız. Şahsen ben sadece itemlerine para veririm o karakterin. Hayırlı satışlar
  • Konuyu saptırmayla alakası yok ama yahoo korumalı bir karaktere 1000 lira gibi bir ciddi miktar vermek çok mantıksız. Şahsen ben sadece itemlerine para veririm o karakterin. Hayırlı satışlar
  • yahoo korumalı diorsunda bu charı alalı 1 seneyi geçti o kadar çok tehdit aldımki anlatamam ama hala bende korumasını bilirseniz sizde kalır kişiyede bağlı tek tek satmaya kalksam daha fazlaya gidiyor emin ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HayduT_

yahoo korumalı diorsunda bu charı alalı 1 seneyi geçti o kadar çok tehdit aldımki anlatamam ama hala bende korumasını bilirseniz sizde kalır kişiyede bağlı tek tek satmaya kalksam daha fazlaya gidiyor emin ol :)

Peki neden foruma verdin o zaman daha pahalı gideceğini bile bile ?
  • uğraşmak istemedim ondan str chara geçmeyi düşünüyorum satıyorum karakterimide senin için bi sakıncasımı var yoksa?
  • Yöntem 2 = Dolandırıcılık yapmak isteyen satıcı yahoo dan bir email açıyor ve bu charı yukarda anlattıgımız şekilde charı satıyor daha . Yahoo email sistemindeki olayda şudur. Siz charı alıp emaile ait bilgileri ne kadar deiştirirseniz deiştirin yahoo nun eski gizli sorusları sistemde kayıtlı kalıyor ve adam istedigi zaman şifreyi yeniden deiştirip maili geri alabiliyor. e maili geri alınca charıda geri almış oluyor.

Demekki neymiş Yahoo korumalı charda almayacakmışız.

Kardeş bu yazılanları bi forumdan aldım ne dıyosunun
  • güvenmiyorsan almayabilirsin.Kimseye zorla char satmıyoruz.ayrıca yahoo korumayı ben yapmadım boyle aldım.karar senın ben beşiktaştayım numaram üstte yazıyor.iyi oyunlar.konuyu baltalamaya çalışan çekemeyen bazı arkadaşlarada __I__
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.