Şimdi Ara

Ares YaSaX 112LV Full legend set legend +7 staff 1000TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _HayduT_

güvenmiyorsan almayabilirsin.Kimseye zorla char satmıyoruz.ayrıca yahoo korumayı ben yapmadım boyle aldım.karar senın ben beşiktaştayım numaram üstte yazıyor.iyi oyunlar.konuyu baltalamaya çalışan çekemeyen bazı arkadaşlarada __I__

Kardeş k.b senın bi dediğin bi dediğini tutmuyo yukarda charı forma koyarken demışssınkı charı satma sebebım artık oyundan zevk almamamdır dıye aşağıda demişsinki
    uğraşmak istemedim ondan str chara geçmeyi düşünüyorum satıyorum karakterimide senin için bi sakıncasımı var yoksa? bunlar senın sözlerin şuanda burda buyuk bi çelişki war oyundan sıkıldın zevk almıyosun neden str chara gecıceksın D charını harbiden alıcakdım cok kral char full legendli ama bu şaı artlarda almam cok zor artık diger char alıcazz
  • İlhana Başvur, O Serwerdeki Wizard Charı İtemsiz Al, İtemleride Bundan Al
  • Bak öyle olur arkadaş güzel bi tavsiyede bulundu ne dıyosun fulll set için sana 850 lıra vereyim
  • Bak Arkadaş güzel bi tavsiyede bulundu ne dıyosun full legend setine 850 lıra verırım ne dıyosun
  • sadece itemleri satmıyorum charın değeri 1000 TL bir sorun olursa mahkemeye ver bu kadar problemse ben charımın itemlerini başka bi charda görmek istemiyorum . . . güvenmiyorsan alma sana yalwarmıcam
  • Konuyu baştan sona okudum karışmayacakdım aslında ama dayanamadım :)
    yahu kardeşim Her cevabında bir başka açık verip Niyetini belli ediyosun hele en son yazdıgın Cevaba bi kendin bak allah aşkına :)
    Adam 850 lira itemlere veriyor yok olmaz ben Karakterle birlikte satıyorum , İTEMLERİ BAŞKA Bİ CHARDA GÖRMEK İSTEMİYORUM diyorsun.lan karakteri sattıgında Adam itemleri ister satar ister başka chara aktarır , peki ozaman sen ne yapacaksın ? adamı banlatacakmısın , mahkemeyemi vericeksin ?
    Hadi onu geçtim bu yahhoo olayı bire bir doğru , Sen yapmıyor olsanda yapanlar var o yüzden E-mail korumasını değiştir başka bir e-mail adresini kullan öyle sat ne alan riske girsin ne satan , Sende charını satmış olursun bu sayede..
    Hadi hepsini geçtim bir VARSAYIMdan bahsediyorum diyelimki charı böyle Sattın daha sonra adamı dolandırıp yahhoo sayesinde geri aldın , adam sana mahkeme açsa ne ye yarar resmi olarak birşey yok ki ! adam bide mahkeme harcı ödeyecek üstüne üstün :)
    Neyse daha fazla irdelemiyorum , Kısaca Charı bu Forumda artık satamazsın gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.

• Karakterin Maili Yahoo'uymuş, maili versende vermesende bişey değişmezki, sen o maile istediğin her zaman girebilirsin, heralde adam Yahoo'ya kilitlenmiş bir charı istemeyip sadece itemleri satın almak isteyecek, o kadar para vericek riske atmak istememesi normal, sadece itemleri satmıyorsanda tartışmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Konuyu baştan sona okudum karışmayacakdım aslında ama dayanamadım :)
    yahu kardeşim Her cevabında bir başka açık verip Niyetini belli ediyosun hele en son yazdıgın Cevaba bi kendin bak allah aşkına :)
    Adam 850 lira itemlere veriyor yok olmaz ben Karakterle birlikte satıyorum , İTEMLERİ BAŞKA Bİ CHARDA GÖRMEK İSTEMİYORUM diyorsun.lan karakteri sattıgında Adam itemleri ister satar ister başka chara aktarır , peki ozaman sen ne yapacaksın ? adamı banlatacakmısın , mahkemeyemi vericeksin ?
    Hadi onu geçtim bu yahhoo olayı bire bir doğru , Sen yapmıyor olsanda yapanlar var o yüzden E-mail korumasını değiştir başka bir e-mail adresini kullan öyle sat ne alan riske girsin ne satan , Sende charını satmış olursun bu sayede..
    Hadi hepsini geçtim bir VARSAYIMdan bahsediyorum diyelimki charı böyle Sattın daha sonra adamı dolandırıp yahhoo sayesinde geri aldın , adam sana mahkeme açsa ne ye yarar resmi olarak birşey yok ki ! adam bide mahkeme harcı ödeyecek üstüne üstün :)
    Neyse daha fazla irdelemiyorum , Kısaca Charı bu Forumda artık satamazsın gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.

aslına bakarsan satılsın satılmasın pek umrumda deil ama konuşma yaparkende dikkatli ol bence hırsız demeye getirdin resmen beni tanıyan tanıyor ares serverine gir yasax nasıl biri die bir sor adımda uğur insanlar uzanamıcakları ete nie mındar diyorlar birtürlü anlamış değilim

Şöyleki itemlerin fiyatlarını yazıyım

legend +7 staff 500TL
    Legend set 400 TL
    legend accler 200 TL alcak arkadaş varsa böle alsın fiyatı ben belirledim almazsada char sonsuza kadar bende kalır ki satma sebebim kredi kartını ödeyebilmekti onuda ödedim . . . charın itemlerini isteyen arkadaşa belirlediğim fiyat bu nese tşkler ^^ olumlu veya olmsuz yorum yapan arkadaşlarada tşk ederim^^

• Ben şahsım adına senin konunu lekelemek için değil sadece senin de bildiğin gerçekleri söylemek istedim. Ayrıca bu oyunda babama dahi güvenmem. Artık oyun bu seviyeye kadar düştü.

Hayırlı satışlar ...
  • Hakli olablrsiniz ama bn bir seneden fazla bir zaman surede bir sorun yasamadm yinede alck arkds kararini vrsin
  • Öncelikle hayırlı satışlar. Ben bir şey sormak istiyorum. Bu kadar itemi kendiniz mi yaptınız? Öyleyse ne kadar zamanınızı aldı hele hele legend +7 bu staff'ı siz mi +7 yaptınız? Sanırım epey harcama yapılmış karaktere? Konuyla alakasız bir soruydu cevaplarsanız teşekkürler.
  • Açıkçası ben bu oyunun ticaretini yapıyorum ve wepsitem var onuda geçtim d11 lere + basamazken dg12 ye çok rahat + basabiliyorum kendime legend l.armor set yaPtım fakat bu seti satın almıştım çok düşük bi meblaya silahı kendim bastım bütün servere gold vs satışı yaptığımdan gold kazanma gold kasma ticaretini ii yapabiliyorum bu chara yapılan tek masraf 150 Tl oda robe set legend gerisini kendim yaptım serverda çoğu kişiye +5 satmışımdır açıkçası :))
  • up son teklifleri alıyım charı satmaktan vazgeçicem plus bastığım an
  • Kardeş kusura bakma ama harbiden de bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Ben sorun yaşadım diyorsun ama millete güven vermiyorsun. İkinci olarak oyundan sıkıldım diyorsun. Sonra ben başka chara geçecem diyorsun. Sonra ticaretini yapıyorum diyorsun üstelik sitem var ordan şatış yapıyorum diyorsun.

Ben kimsenin ne olduğunu bilemem. Ama ben burda uzun zaman önce Char satmıştım 4-5 tane felan. Senin gibi hiç sorunum olmadı. Ne e-mail koruma ne de başka bir şey. Açıkcası sen bana güven vermedin.

1. Oyundan sıkıldıysan neden başka bir char açmayı düşünüyorsun ve elindeki güzelim chardan vaz geçiyorsun.
    2. Ben itemleri vs. tek tek satmakla uğraşamam diyorsun. Sonra sitem var bu işin ticaretini yapıyorum diyorsun ve mantıksızca bu itemleri charda yapıyorsun. Belliki oyundan da sıkılmamışsın item satıp almaktan da
    3. Madem siten var neden başka sitelere baş vuruyorsun. İtem alımı satımı yapıyorsan ticaretini yapıyorsan büyütmüşsündür işini sen başka siteye gerek kalmadan itemlerini satarsın kendi sitende. Hem site sahibi olduğun için extradan güven vermene gerek yok
    4. Ben oyunu bırakmıştım yeniden başlıyacam 2009 yılı içerisinde bıraktım. Ve bazı konularım aylarca forum da kaldıktan sonra charlarım satıldı. Ben pre basıyorum bastığım an satmam gibi sözler sarfetmem. Sen bir nevi piyasayı kızıştırıp milleti gallayana getiriyorsun gibime geldi.

Bunlar senin yorumlarını okuduktan sonra yazdıklarım ve hepsini tamamen okudum. Bu şekilde düşünceler sarfettirdin bana.

• 1. si oyundan sıkılmadım wizz chardan sıkıldım uniq kesmek bana göre değil vp bana göre
    2. si itemleri tek tek satamam biri satılcak diğeri satılmıcak kalıcak elimde insanlara güven olmuor
    3. sü site arkadaşımın benim ortağımın daha reklamımız olmadığı için bi getirisi yok anlayacağın
    4. sü seni ne tanıyorum nede başka birşey sana güven vermediysem yazmazsın sende rahat olursun bende sorun şu ki neden her insan yapamayacakları charları kötüler? Neden başkalarını çekemezler? utanmasanız bu itemleride silahıda çaldın diyeceksiniz . . .size söliceğim tek şeyde şudur ne char nede itemler satılıktır . Ama şunu unutmayın insanları kötülemek çok kolaydır önemli olan dinlemek hakkımda olan şüphelerinizi girip lütfen ares serverinde sorunuz alcağınız cevaplarıda buraya yazınız. . . bu arada mod arkadaştanda ricam Char satışı iptal olmuştur kilit pls . . .!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.