Şimdi Ara

ares yükledim ama :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalıştıramadım..şimdi ben nasıl mp3 yüklerim ya

• Ares'te Library\Preferences\Manual Configure altından istediğin dosyaları paylaşıma açabilirsin.
  • aresi actıktan sonra search kısmına istediğin mp3 ismini yazıp transfer kısmında bu mp3'ün inip inmediğini kontrol edebilirsin.
    aresin içinde de my folder diye bir dosya var indirdiğin dosyaları oradan alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

aresi actıktan sonra search kısmına istediğin mp3 ismini yazıp transfer kısmında bu mp3'ün inip inmediğini kontrol edebilirsin.
    aresin içinde de my folder diye bir dosya var indirdiğin dosyaları oradan alabilirsin

gayet açıklayıcı (postum artsın die yazmıom bunu hee)
  • belki de Ares+ indirmelisin...
    fakat yeri burası değil....
  • walla ne yalan söyliyim bende programi burdan duyup indirdim şimdi sorun yaşamadan klip falan indiriyorum pek yardimci olabileceğimi sanmam ama sen yine Control panel'den transfer seçeneğine tıkla ordan change folderdan indireceğin ve gönderceğin(galiba ) dosyalların klasörünü seç sonra 256 adsl ile bağlaniyorsan upload lmit: 10 kb download limit: 40kb yap sonra orda ingilzce varsa zati anlarsın solda senden dosya alacak kullaniciların ayrları var onları istersen yap yada öyle kalsın ve son olarak yine Control panelden General sekmesini seç ve bağlantı şeklini seç sonra bitti... dosya indirmek içinde search diyeceksin bulduğun dosyanin üstüne iki kere tıklayacaksın sonra seni sıraya alacak kısa zaman içinde uzun bir kutucuk var o yavaş yavaş dolmaya başlarsa indiriyorsun demektir İNDİRDİĞİN DOSYALARIDA BİRAZ ÖNCE SEÇTİĞİN KLASÖRDE BULABİLİRSİN.

• Ama en önce kontrol panelinden bağlı olup olmadığına bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de yüklü ama çok ses geliyor winaptan ya..şırıltı fazla..acaba aresten dolayı mı?
  • control panelinden dili türkçe yap çözersin programı zaten bu kadar kasmaya gerek yok
  • sağol ya işe yaradı biçok mp3 indirdimm..son soru ya bunlardan virüs kapmam değil mi :)
  • kaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: canim_ulkem

bende de yüklü ama çok ses geliyor winaptan ya..şırıltı fazla..acaba aresten dolayı mı?

tartışma gibi olacak ama Winamp değil de Media Player kullanmanı taviye ederim
    veya o da olmadı daha güzel ses veren bir program var: Apollo
    süpper bişii bu Apollo
    tavsiye ederim....
  • Bearshare i tavsiye ederimm.Kullanımı kolay ve aradıgın her şey aninda karşinda
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.