Şimdi Ara

ARES3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saat 4 te ares 3 de dc oldum ve hala knight a giremiyorum.bu problemi yaşayan başkası varmı???

• bn aynı problemi bnde yaşıorum yaklaşık 5 saattir şifreye giremiorum
  • a3 de dc olan herkes
    allahtan sc yaptım a2 ye girdim 10 dakka ile yırttım
  • bu sorun ne zaman hallolur?
  • ya otekielr neysede bende a3 ten dc oldum hala asili kaldik delircem gerizekali k2 bu kdr beceriksizler iste ya sinir hucrelerim cogaliyor
  • a3 te dc oldum bende ve sifremi giremiyorum, bu nicki dusurmenin bi yolu yokmu
  • bende hala giremiyorum arkadaşım...... yoksa şu an hala ares 3 yok da ondan mı girmior acaba?????

not: knight_offline pm'ine bak lütfen!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiel -- 1 Mayıs 2006; 21:22:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_

a3 de dc olan herkes
    allahtan sc yaptım a2 ye girdim 10 dakka ile yırttım

s-c yapılıo mu ??? nası sc yapıp a 2 ye geçiosun sen özel msn sadece bizde mi sc olmuo ?
  • evet arkadaşlar tahminim doğru sanırm.... server listesinde o kadar server içinde şu an sadece ares 3 offline görünüo... ares 3 açıldığında sanırm biz de girebilicez oyuna.....

not : benim gibi ares 3 te asılı kalan arkadaşlar!..

http://www.knight*empire.com/server/stats.php sitesini ayrı bi sayfada açın... zaten sayfa çok kısa aralarla kendini yenilior.. ares 3 online olduğu anda oyuna girebiliriz die düşünüorm... .............* ı kaldırın..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiel -- 1 Mayıs 2006; 21:32:25 >
  • nolacak bu ares3 un hali
  • AÇILDI GO GOGO
  • Sc yapmasam Bende o Dert olacaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.