Şimdi Ara

Arginin glutamin ve büyüme hormonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arginine ve glutamin almayı düşünüyorum yatmadan önce kullansam büyüme hormonu arttırır mı ?

• Merak ediyorum bilen varmı özellikle arginin hakkında.
  • Günlük 5-9 gram L-arginin kullanımı GH oranını %100 arttırıyor, yapacağınız günlük egzersiz ise %300 ile %500 arası arttırıyor.Ne kadar gereksiz olduğunu siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 13 Nisan 2015; 2:08:59 >
  • hocam arginine pump glutaminde onarıcı etkisi var büyüme hormonunu sağlayan universal gh max vardı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

Günlük 5-9 gram L-arginin kullanımı GH oranını %100 arttırıyor, yapacağınız günlük egzersiz ise %300 ile %500 arası arttırıyor.Ne kadar gereksiz olduğunu siz düşünün

gH artması iyi bişey degilmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkisi çok değil yani o bakımdan söyledim
  • Gh arttırmak istiyorsan if diyet yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyüme hormonu hakkında
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keçi boynuzu özü tüketin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

hocam arginine pump glutaminde onarıcı etkisi var büyüme hormonunu sağlayan universal gh max vardı tavsiye ederim

Birsürü site gezdim Gh ilaçları hepsi tükenmiş
  • Dışardan aldığınız şeylerle gh yi arttırmanız pek mümkün değil. Supplement tarzı şeyler %3 etki ediyosa iyidir.
  • Eksici tayfa iş başında yine.İngilizce bir makaleden çevirip yazmıştım gerçeklere bu kadar kapatmayın kendinizi
  • Para tuzakları almayın :)
  • Patience kullanıcısına yanıt
    Ben supplement ler pahali diye genelde almıyorum. Zaten bu vitamin falan dışında hayatimda hiç supplement kullanmadim. Ama eğer alinucaksa kreatin dir olay. Ge birde duruma göre animal pak olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu kesin işe yarıyor dediğimiz ek besinlerden biridir kreatin.

Onun dışında omega-3 takviyesi yeterde artar bile.

Ha çok isteniliyor ise günlük makrolar için veya tatlı için veya evde yapılan tarifler için protein tozu alınabilir.

Ama onun dışında -> YE ÇALIŞ DİNLEN

olay budur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.