Şimdi Ara

Arif V 216 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmandan gördüğüm kadarıyla yeni bir ali baba ve 7 cüceler faciası geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

Dün izledim iğrenç olmuş

IMDb'ye göre vizyon tarihi 5 Ocak 2018. Siz 3 Ocak tarihinde nerede izlediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ocak 2018; 5:57:24 >
  • İzleyen yok mu yav

• arog u gora kadar begenmemiştim ama bu filmin güzel olacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

Dün izledim iğrenç olmuş

IMDb'ye göre vizyon tarihi 5 Ocak 2018. Siz 3 Ocak tarihinde nerede izlediniz?

On gosterim diye birsey var

• Çoğu yerde okuduğum kadarıyla çok beğenilmiş.
  • İzledim.
    Komik ve anlam yüklü bir film olmuş. Nostaljik klişelerle dalga geçerken aynı zamanda onların ne kadar değerli olduklarını da hatırlamamızı sağlayan bir yapım olmuş. Aynı kişileri farklı rollerde görmek hem güzel hem garip geldi, özellikle Cem Yılmaz baya bir emek vermiş :D
    Ben şahsen beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Cem Yılmaz’ın değiştirmeye karar verdiği Arif V 216'nın final sahnesi için, 3 milyon TL’den fazla para harcandığı belirtildi.

Türkiye'de yapılan en pahalı film olduğu söyleniyor, sadece sonunu değiştirmek için bu kadar harcandıysa demek ki doğru bir söylenti

• bütün yorumcular kanallar müthiş olmuş gora dan bile iyi en iyi derken ekşiye falan izleyici yorumlarına bakıyorum muhteşem diyen birr kişi bile yok beğenen bile 7-8 puan vermiş aynısını star wars ta da yapmışlardı acaba para falan mı veriyorlar bu kanallara da böyle yapıp duruyorlar
  • film güzel, animasyonlar falan harika olmuşta öyle orijinal gülecek bir şey yok, bir gora ya da yahşi batı değil, arog ile kapışır.
  • arif v 2016 izlemedim ama bu filmin güzel olma ihtimali yok bence fragmana ve iç güdülerime dayanarak bu sonuca vardım filmi beğenmediğini açık açık söyleyen her ünlüye şimdiden selam olsun
  • Ben cok begendim .cok emek harcanmış bir film.göndermeler ve ustalara saygı duruşları da cok iyiydi

Özellikle yaşı ilerlemiş insanlar icin daha duygusaldı bir cok sahne .gözlerim dolmadi desem yalan olur.

• Hocam son zamanlarda beğendiğiniz bir film oldu mu?
  • cumali ceber mi daha komik arif ve 216 mı arkiler
  • zafer algöz'e bak beğenmedim diyene iban ver paranı geri göndereyim demiş

şahancıyız şahancı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hiç iyi bir film olmamış malesef. İzlerken çok sıkıldım. Nostalji yapacağım derken ipin ucunu kaçırmışlar.
    Filmin yarısı müzikal resmen. Eski şarkılardan geçilmiyor. Film izlemeye mi konser izlemeye mi geldik belli değil
    GORA'yı geçtim, AROG bile bundan daha güzel bir filmdi. 10 üzerinden en fazla 5 veririm.

İmla.

Sen ekşide yazar mı oldun ya 3-4 aydır hiç film beğenmiyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 kere falan güldüm heralde, beğenmedim pek.
  • Küfürler olmasa 1-2 sahne dışında güldürmezdi. Ama yine de güzeldi sıkmadı. 7/10

• 216 ve Ediz Hun'un buluştuğu (filmin son karelerinde)
    önemli bir şey var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 5 Ocak 2018; 20:45:55 >
  • Film güzeldi. İlkyarısı gayet güzel ik1inci yarısında cıvıdı film. Göndermeler oldukça nefisti. Takip etmekte zorlanıyor insan yeri geliyor oldukça hızlı akıyor replikler. Gereksiz uzatılmış çok sahne vardı bence. Bir de artık Cem Yılmaz renkli, şıkır şıkır cgi'yi keşfetmiş yeni yetme ergenler gibi her yerde kullanması gözümüze gözümüze sokmasını açıkcası ben pek sevmiyorum. Gerçi ben reklamdan film izleyemedim orası ayrı tabi her yere bir reklam sıkıştırma modası da işin b.kunun çıktığını gösteriyor. Velhasıl kelam izlenilir ustalara saygı mabetinde. Aile Arasında > Arif v 216 daha iyi açık ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1907 -- 5 Ocak 2018; 20:41:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.