Şimdi Ara

Arif V 216 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

cumali ceber mi daha komik arif ve 216 mı arkiler

ikiside leş
  • Beklentiyi karşılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Beklentiyi karşılıyor mu?

Karşılıyor ben beğendim, çok güzel göndermeler var şahsen hatta bir kere daha gitmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Yılmaz'ın bu kadar emek vermesi, Türk sinemasını bu denli önemsemesi mutluluk verici.
    Ben filmi beğenerek izledim.

Yer yer güldüm, yer yer üzüldüm. 60'lar kuşağına hitap eden birçok gönderme olduğu için biraz yabancı kalsam da severek izledim, sıkmadı.
    The Shining, Whiplash gibi filmlere göndermeler yapılması da ayrı bir güzeldi.
    Beğenmediğim kısımları bazı ürün yerleştirmelerin yersiz olması, filmin sonundaki efektler oldu. Aynı zamanda filmin sonu pek iyi ve yeterli gelmedi. Daha iyi bir final beklerdim.

Genel olarak filme notum;
    7/10
  • 6.5 veriyorum. Fena değildi sonunu cok bağlayamamış. Efectleri beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 5 Ocak 2018; 21:55:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arif yine arifliğini yapıyor filmin bir bölümünde ve zirve yaptığı bölümde bence odur.arka arkaya saydırıyor esprileri ve şakaları ve resmen damardan yakılıyor.müzik dünyası çokça geçiyor konu olarak.zaten ordan damar yakalamaya çalışıyor.yoksa başı sonu belli değil hani filmin bence.ayrıca garavel ustanın sahneleride efsane.bu ikisi dışında kalan muhabbetler ve şakalar çok soğuk resmen gereksiz bir sırıtma ifadesi oluyor, ulan ben buna nasıl güldüm diye kendinizi sorguluyorsunuz.hatta izlerken bu nedir la sosyal mesaj üstüne mesaj verilmiş diyesim geldi.son çıkan teaser resmen efsane zaten.onu defalarca izleseniz keyfini zaten almış oluyorsunuz.sinemaya gitmekte üstüne cila oluyor. zeki müren ve erşan kuneri sahneleriyse efsane olmuş. erşan kuneri karakteride bir film ister bence ama tabi bilemiyorum biz buna hazır mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Ocak 2018; 22:16:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla olumsuz yorum var. Yok mu objektif yorumcu ?

• Üstüne para verseler sinemada izlemem

• filmi ücretsiz izleyebileceğim bir link varmı acaba

google de bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

filmi ücretsiz izleyebileceğim bir link varmı acaba

google de bulamadım

Hocam film daha bugün vizyona girdi farkında mısınız?

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Beklentinizin seviyesine bağlı. Film o kadar hypelandı ki ben baya baya baya bir efsane bekliyordum. Tam olarak o kadar olmasa da yine de beğendim. Sinemamızın hali ortada, Cem Yılmaz'ın emeği ve çabaları için bile olsa gişe yapsın diye gidilir. En azından biraz kaliteli filmler gişe yapsın.
    Ek olarak nostalji seven biri olarak bazı sahneler duygulandırdı güzeldi ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

filmi ücretsiz izleyebileceğim bir link varmı acaba

google de bulamadım

Hocam film daha bugün vizyona girdi farkında mısınız?

olsun hocam sinemaya gitmiş olupda cep kamerası ile çekilmişide kabul ederim

• Youtubedaki sinema eleştiri kanallarının yorumları filmin çok çok iyi olduğu yönündeydi, goradan iyi diyorlardı

İlk yarı itibariyle goranın yarısı eder film

Film sonunda editlerim

Edit: Filmin 2.yarısı daha iyiydi

Genel olarak fragmanı izleyip giden seyirci için beklentiyi karşılar ama yorumlara göre giderseniz hayal kırıklığı, bu arada goranın yanına yaklaşamaz aşırı dağınık bir film, notum 6.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdns -- 6 Ocak 2018; 0:41:59 >
  • Gora'dan iyi değildi ama yine de çok güzel bir filmdi.Gülmekten yarıldığım esprileri oldu,göndermeler güzeldi sahneler müzikler çok güzeldi.Kesinlikle gidilir.
  • Arkadaşlar izleyecek olanlara şimdiden söyleyeyim. Benim beklentim çok yüksek değildi. Gora Arog gibi bir efsane olmasa da güzel bir filme gideceğimi düşünüyordum. Ve düşündüğüm gibi de oldu açıkçası.Film güzel başladı ancak ikinci perdede ben tam zevk alamadım. Konu biraz sapıtmış gibi geldi özellikle sürekli müzik ile ilgili sahneler çok vardı ve türk dizilerindeki zamanı doldurmak için gereksiz müzik sahneleri gibi geldi bana. Film çok hızlı başladı zaten karakterleri bildiğimiz için önceden çok fazla hikayeli sahneler yoktu. Aşırı komik espriler göndermeler gora ve arogdan alıntılar vardı. İzlemeye değer mi kesinlikle değer fakat bir gora efsanesi beklemeyin.

Garavel ustanın gözlerinin açtırılması bence filmdeki en saçma sahneydi. Klişelerle dalga geçmeye çalışılmış da tam dalga havasını verememiş gibi geldi ve bu espriler havada kaldı bence

Filmde whiplash göndermesi var denmiş ama ben o sahneyi kaçırdım galiba. Anlatabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReturnOfLegend -- 6 Ocak 2018; 0:31:19 >

• İzledim ve yeni geldim,tabi dönüşte 3km yolu yürümeyi göze almıştık,neyse ki yolun yarısında bir dolmuşa denk geldik de bindik

İlk yarı baya komikti ikinci yarıda çok aşırı gülmedik ama film efsane,tekrar gidilir mi,bence gidilir.
    Cem yılmaz'ın en çok para harcadığı film de olabilir,az daha zorlansa Hollywood filmlerinden farksız bir görselliği olacakmış
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisiflamingo -- 25 Ocak 2018; 23:25:19 >
  • Cem Yılmaz ın tüm stand up ve filmlerini izlemiş biri olarak filmle ilgili yorum yapmak istiyorum. Spoiler vermicem ama ufak dokunuşlar olabilir yine de dikkat edin.

Öncelikle filmi izlemeden önce ekşide ve buradaki yorumlara baktım. Yorumların yüzde 90 ı yavan ve yüzeysel. Dikkate alınacak şeyler değil.

Filmde Cem Yılmazın her repliği güldürüyor yeri geliyor kahkaha attırıyor. Evet her repliği.

Goradan Pek Yakındaya, hokkabaza bile göndermeler var. Bunları izlemediyseniz mal mal bakarsınız ekrana o sahnelerde. Mesela 90lar popuna çok gönderme var. O döneme yetişemediyseniz bir fındık kıran esprisini anlayamazsın veya iskender paydaşı tanımıyorsan vs boş gelir.

Bunların dışında efsane selam çakmalar var, eski artistlerin olduğu sahneler çok ustaca yazılmış izlerken çok dikkat etmek gerekiyor. Tabi bu arada 70ler filmlerine de acayip göndermeler var tabi ki.

Oyuncular, sahneler, kostümler vs Türk sinemasının zirvesi diyebilirim. Acayip kaliteliydi.

Filmle ilgili olumsuz eleştirimse şu olabilir ana hikaye sizi çok içine almıyor mesela bir sahnede gülmezseniz bu yüzden havanız da düşebilir ama ben her sahnede güldüm ve eğlendim diyebilirim.

Kısaca çok üst düzey bir film çekilmiş ve ciddi emek ve saygı var. Gidin izleyin parasını hak ettiğini düşünüyorum. Filmin içine ürün yerleştirme konusuna kızıyordum evet bu filmde de var ama bu filmde insanın gözüne sokmuyor çok daha ustaca yapılmış ve de helal olsun yapsın diyorum artık. Böyle kaliteli Türk filmleri dha bulamazsınız

• Beklentiyle filme gitmeyin. Şahsen büyük beklentiyle gittim ve hayal kırıklığına uğradım.

Ürün yerleştirme yine abartılmış. Cem Yılmaz gibi para kaygısı olmayan birisi filme neden bu kadar reklam yerleştirmiş anlamadım.

Filmi seven ve öven kitle, nostalji seven +30 yaş grubu. Nostaljiyle aranız fazla yoksa film gayet olağandı.

Tekrar gider miyim? HAYIR!

Film için benim puanım 6.2/10. Neden bu kadar düşük demeyin. Gora benim için 9/10'luk bir filmdi, kıyaslama açısından 2 film arasında dağlar kadar fark var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.