Şimdi Ara

Arif V 216 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama karakterleri ve bazı sahnelerini artık bildiğim için yabancılık çekmedim.Cem Yılmaz fena olmayan hatta iyi bir film yapmış yine.Adam ciddi emek veriyor.
    Ama son kısımı final kısımı çok acele olmuş ve beğenemedim.
    Ayrıca "iyi insanlar ,nostaljik insanlar" mevzusuna çok girilmese iyiymiş.Çok sözü geçti iyi insanlar falan.Sadece gösterseler idi abartılmasa daha iyi olacakmış bence.Biraz sıktı sanki.
    Pek Yakında filminde çok daha iyi yapmışlardı mesela.

Whiplash,Shinnig,BTTF göndermeleri iyi olmuş.Ama BTTF olayını az daha tadı kaçacakmış iyi ki fazla uzatmadılar.Yalnız gazete olayı hep komik olmuş

• Türk komedi filmleri ile kiyaslarsak çok iyi ama cem Yılmaz filmleri ile kiyaslarsak vasat bile değil.

1. yari çok güzel iken 2. Yari sanki espiri bulamadik uzatmak için boş sahneler doldurduk der gibiydi. 2. Yariyi izleme sebebim seda idi resmen.
    Son sahne (2. Filmi bekleyin dendiği sahne) sanki bana cem yılmaz in parasinin azaldığını hissettirdi. Parasal kaygi ön plana çıkınca eski tat tabiki olmuyor.

Eğer Yeşilçam pek sevmiyorsaniz filmi yarisi boş gözüküyor. Cem Yılmaz a yakışmayan bir film
    Ama hakkını yine yemeyelim mevcut durumda aile arasi gibi vasat filmlerin bile ovuldugu ve Recep İvedik gibi fimlerin tepeye çıkarıldığı yerde harika bir film sayılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmdeki göndermeleri merak edenler için ;

https://storia.me/tr/@tuco/arif-v-216-filmindeki-rmqvo?utm_source=facebook&utm_medium=cpc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam gora ve arogu izleyin mutlaka.

• güzeldi gayet güzel sıcacık bir filmdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 9 Ocak 2018; 16:57:19 >
  • Ulan olivum da 3 salonda girdi ikisi en büyük . Öğlenden baktım bütün akşam seansları dolmuş boş yer yok. Nasıl izlicem la. Bı salon daha koysalardi keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu tip filmlere çok yüksek beklenti ile gitmemek lazım, yoksa genelde üzülürsünüz.

Bir defa konu absürd. Yanımdaki çok bilmiş nasıl geçmişte cep telefonuyla konuşuyor diye söyleniyor. Ulan uzaydan gelen robota inanıyorsun da buna mı inanmıyorsun?

Ayrıca devam filmlerinin genelde daha vasat olduğu da malum. Eğer bu filme kış günü yapılacak bir aktivite gözüyle bakarsanız gider keyif alırsınız, ortalama bir film. Bir daha izlemem tabi ki, yaz sezonu olsaydı da gitmezdim.

Ama mantık, prodüksiyon, senaryo vb. ararsanız beğenmezsiniz bu kadar basit.

Yanımdaki öyle bir şey dese ne diyeceğimi bilemem, ağzım açık kalır. Komedi filmi bu. Çoğu şey dalgaya alınıyor. Mantık hatası sanmış Her zaman yolculuğu yapışında gazete yüzüne çarpıyor, bu kadar tesadüf olmaz çok saçma da dedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 9 Ocak 2018; 18:15:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 216 ve arifin ip üstünde oynadıkları şarkı neydi beyler,orda baya gülmüştük dilimin ucunda ama hatırlayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraMomba

216 ve arifin ip üstünde oynadıkları şarkı neydi beyler,orda baya gülmüştük dilimin ucunda ama hatırlayamıyorum

cennet mahallesi müziği işte hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Filmdeki göndermeleri merak edenler için ;

https://storia.me/tr/@tuco/arif-v-216-filmindeki-rmqvo?utm_source=facebook&utm_medium=cpc

Geleceğe Dönüş gibi sahneler kimsenin dikatini çekmemiş mi yahu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Film güzel. Filme gidip beğenmedim diyenlerin %90'ı filmi komik bulmadığı için beğenmediğini düşünüyorum. Evet film komik değil. Ama nostaljik ve çok sıcak. Yeşilçamın sadeliği ve insana huzur veren hissiyatı var. Ben filmden mutlu ve huzurlu çıktım. Yeşilçam filmleri gibi defalarca izleyebilirim,

• Filmin başı ve sonu kötü ama ortaları çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

https://onedio.com/haber/arifv216-yi-izleyenler-buraya-cem-yilmaz-in-filmin-detaylarina-ustalikla-gizledigi-46-gonderme-803787

Gönderme dediğin yerler hep düz sahne. Adam komutan logar deyince komutan logara gönderme olmuyor. Zaten bunların hepsi ekşide yazıldı. Orjinal bir şey koymamışsın.

Hokkabaza gönderme vardı pek gören olmamış. 2017 yılları da çok ince görülmüş olaylar vardı. Hollywood sinemasını yakından takip edenler fark etmiştir ayrıntıları zaten.

• beğendim 7.5/10
  • Ben eğlenceli vakit geçirdim. Özellikle Çağlar Çorumlu çok iyi oynamış bence. Bence sadece gülmek için değil iyi vakit geçirmek için giderseniz memnun ayrılırsınız
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    15 yaş ve geleceğe dönüş 🤔 ???!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

15 yaş ve geleceğe dönüş 🤔 ???!!!

69 --> 17

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Ne salak salak sorular bunlar.

Ben soru göremiyorum, senin beyin arzın merkezine gitmiş anlaşılan ;)

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın sen ya ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.