Şimdi Ara

Arif V 216 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film göndermelerle doluymuş anlaşılan benim gibi 19 yaşında 2000ler çocukları göndermeleri anlayamayabilir. Bunun cahillikle alakası olduğunu sanmıyorum her filmi izlemek zorunda veya hatırlamak zorunda mıyız? "Şu gönderme vardı efendim bunu anlamayan gitsin recep ivedik izlesin." Ne demek bu? Ben böyle konuşanları ciddiye alır mıyım? 10/10 veriyorsun. Hayırdır neye göre 10/10?

Cem Yılmazın filminin konusunda recep ivediğin ne işi var? Ciddiye alınmayacak bir filmle neden sürekli kıyaslıyorsunuz? Nefret ettiğinizi biliyorum fakat filmi sevmeyenler ancak gider recep ivedik izler. Tarzı konuşmalardan cidden sıkıldım. Filmin bir sahnesinde kız kolyesini gösteriyor çocuk bokum gibi olmuş diyor. Lan filmindeki espirlerinden birisi bu olan filmin burada ne işi var?

Filmi beğenmemiş olanlar olabilir. Mesela recep ivedikte herkes filme bok atmıyor mu. Niye ön yargı oluşturuyorsunuz. Biz filmi beğenmedik diye beğenen olmayacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gönderme sanatı edebiyatından nefret ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdiye kadar yapilmis en kotu cem yilmaz filmi bence.
  • Gidenler hiç beğenmemiş genelde.

• dün eşimin ısrarı ile gitttik. bu kadar kalitesiz ve boş bir film izlememiştim, sanırım daha da kısmet olmaz.
    tam bir pazarlama harikası ve fiyasko.
  • Filme gitmeden önce biraz yorumları okudum, genel olarak yüzde 70/30 iyi/kötü yorumlar okudum ama hiç konduramadım, ne de olsa cem yılmaz gayet güzel eğlenir çıkarız salondan diye düşünüyordum fakat hakikaten film berbat! İnanın abartmıyorum kahkaha atmadım vallahi de billahi de kahkaha atmadım. Yakın çevremden izleyen ve kötü olduğunu söyleyen biri olsaydı Aile Arasında filmini tekrar izlerdim. Bu arada izlemeyenler için önerim; kesinlikle tercihiniz Aile Arasında filmi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Beklenen video

nedense hiçbir kanal tamamını yakalayamamış göndermelerin yada yüzeysel geçmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

kemal sunal da böyleydi ekran yüzü ile gerçek kişiliği farklıydı keza zeki Müren de böyleymiş bu da böyle. bunu bir eksiklik ya da ayıp olarak belirtmiyorum.

adam böyle yani

Çağlar Çorumlu, Maltepe'de komşumdur. Sitede aynı bloktayız. Ben bile gördüğümde bazen selam vermeden geçerim ama onun bir gün bile gülüp selam vermediğini görmedim. İnanılmaz tevazu sahibi bir insan.

• Cumartesi izlemısdım ben cok begendım eglendım
  • Rahatsız olduğum yerler de vardı eğlendiğim yerler de. Ortalama bir film, güzel göndermeler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

quote:

kemal sunal da böyleydi ekran yüzü ile gerçek kişiliği farklıydı keza zeki Müren de böyleymiş bu da böyle. bunu bir eksiklik ya da ayıp olarak belirtmiyorum.

adam böyle yani

Çağlar Çorumlu, Maltepe'de komşumdur. Sitede aynı bloktayız. Ben bile gördüğümde bazen selam vermeden geçerim ama onun bir gün bile gülüp selam vermediğini görmedim. İnanılmaz tevazu sahibi bir insan.

Neresinde oturuyor Maltepe'nin ?
  • Ben cok begendim filmi ya. Ozellikle kill bill gondermesi filmde arif telefonla ugrasirken sah batur birinci vs diyordu orada aklima kolpacino geldi ne bileyim shining filmine gonderme ozan guvenin su sacma salak sorular muhabbeti falan baya zevk aldim izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 8 Ocak 2018; 21:11:30 >
  • Filmi daha izlemedim ama hem ekşide hem burada sürekli göndermelerden bahsedip duruluyor.Ben sadece size bir şey sormak istiyorum bir filmde göndermenin çok olması o filmin iyi olduğunu mu gösterir ?. Hayır adamlar film çok güldürmedi ama gönderme vardı o yüzden güzeldi diyor.Arkadaşlar bu film komedi filmi değilmi yoksa ben mi yanlış biliyorum.Arkadaş güldürmüyorsa göndermenin bol olması neye yarar ?.Hayır izlemediğim filme kulp bulmak istemiyorum ama bir değil iki değil her 5 yorumdan 3'ü film çok güldürmedi ama göndermeler vardı çok iyiydi şeklinde ben bunu anlamıyorum.Neyse bizim milletimiz bazı şeyleri kutsallaştırmayı sever(nesne olur takım olur sanatçı olur vs) bu filmde onun etkisinde bu film başka biri yapsa yorumlar daha farklı gelebilirdi.Neyse bir ara vakit bulup gitmeyi istiyorum inşallah güzel vakit geçiririm.
    Not:Recep ivediki hiç sevmem en son adalı filmine gitmiştim ondan sonra tövbe edip gitmicem dedim çok kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Filmi daha izlemedim ama hem ekşide hem burada sürekli göndermelerden bahsedip duruluyor.Ben sadece size bir şey sormak istiyorum bir filmde göndermenin çok olması o filmin iyi olduğunu mu gösterir ?. Hayır adamlar film çok güldürmedi ama gönderme vardı o yüzden güzeldi diyor.Arkadaşlar bu film komedi filmi değilmi yoksa ben mi yanlış biliyorum.Arkadaş güldürmüyorsa göndermenin bol olması neye yarar ?.Hayır izlemediğim filme kulp bulmak istemiyorum ama bir değil iki değil her 5 yorumdan 3'ü film çok güldürmedi ama göndermeler vardı çok iyiydi şeklinde ben bunu anlamıyorum.Neyse bizim milletimiz bazı şeyleri kutsallaştırmayı sever(nesne olur takım olur sanatçı olur vs) bu filmde onun etkisinde bu film başka biri yapsa yorumlar daha farklı gelebilirdi.Neyse bir ara vakit bulup gitmeyi istiyorum inşallah güzel vakit geçiririm.
    Not:Recep ivediki hiç sevmem en son adalı filmine gitmiştim ondan sonra tövbe edip gitmicem dedim çok kötüydü

bende aynı şeyi düşünüyorum.
    tamam bir sürü kaliteli gönderme var iyi güzelde biz gönderme izlemeye mi gidiyoruz film izlemeye mi ?

• Filmi yeni izledim ve Cem yılmaz'ın oyunculuğunu görünce hayretler içinde kaldım,filmin en vasat oyunculuğu cem yılmaz'da idi,Sanki yeni oyunculuğa başlamış biri gibiydi.O kadar gereksiz diyaloglar vardı ki tamamen recep ivedik tarzı bir film yapma düşüncesine kapılmışlar bu kadar küfürlü gereksiz diyalog cem yılmaz'a yakışmamış.
    Filmde her şey kötü değildi,mesela matrix göndermesi güzeldi,Matrix trinity'nin camdan aşağa düştüğü sahne kadar olmasa da ona yakın bir sahne çekmişler tebrik etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 9 Ocak 2018; 2:5:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsaacCabrera

quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

quote:

adam böyle yani

Neresinde oturuyor Maltepe'nin ?

Yalı Mahallesi, sahilde.

• Film ilk 3 gün rekoru kırdı.

Filmin DVD si iki seneye yakın çıkmaz.

Görsel efektli gelecek de de geçtiği için kaliteli izlemek isteyen sinemaya gitsn. Replikleri kaçırmasın. Sonra muhabbet lerde herkes gülerken ot gibi kalmasinlar anlamadıkları için.

İvedikciler ve başka film ciler kendi filmlerine gidilsin diye bu filme ot atıyorlar.

4 senede bir film gibi film geliyorda sinemanın tadını anlıyoruz. Bı de şu ivedikciler olmasa rekora engel olmaya çalışıyorlar saman kafalı kusmukcular.

• Sosyal medya da insanlar rahat rahat sallıyor,filmi sevmezsiniz,Cem Yılmaz'ın tarzı hoşunuza gitmez anlarım da filme "15 yaş altı espirilerin olduğu film" diye yorum yapan gördüm sosyal medyada.Adam heralde Cumali Ceber ile felan karıştırdı filmi.

Ekleme:Galiba ben 2. kez gideceğim kuzenlerle,siz biletleri nereden alıyorsunuz?Ben internetten Hepsiburada'dan alıyorum Cinemaximum 11 TL,tabi bazı şehirler hariçhttp://www.hepsiburada.com/sinema-bileti-c-80154012?q=cinemax&t=category

Normalde 19 TL burda,çok gereksiz pahalı,Çarşamba günleride acayip kalabalık oluyor ucuz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Ocak 2018; 10:20:15 >

• wakara kullanıcısına yanıt
    Film ilk3 günde 4. oldu rekor onda değil

Haber siteleri ocak ayı rekoru diye bişey uydurdular sırf rekor demek için😂

Önünde ivedik 4,5 ve düğün dernek var

• Bu tip filmlere çok yüksek beklenti ile gitmemek lazım, yoksa genelde üzülürsünüz.

Bir defa konu absürd. Yanımdaki çok bilmiş nasıl geçmişte cep telefonuyla konuşuyor diye söyleniyor. Ulan uzaydan gelen robota inanıyorsun da buna mı inanmıyorsun?

Ayrıca devam filmlerinin genelde daha vasat olduğu da malum. Eğer bu filme kış günü yapılacak bir aktivite gözüyle bakarsanız gider keyif alırsınız, ortalama bir film. Bir daha izlemem tabi ki, yaz sezonu olsaydı da gitmezdim.

Ama mantık, prodüksiyon, senaryo vb. ararsanız beğenmezsiniz bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.