Şimdi Ara

Arif V 216 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer cem yılmaz komedi yapmışsa ve seyirciler gülmemişse ben sorunu seyircide ararım. Cem yılmaz bu işin ustası, ülkedeki komedi sektörü için umut ışığıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filme gitmedim ama filmin fragmanını beğenmemiştim bide O ses Türkiye özel fragmanı vardı orda dans ediyorlardı ileri derece de saçmalıktı. Bu film gene çok izlenir zaten boşluk atsan bu film izlenirdi kitlesi var adamın.
  • Film bence çok iyiydi. Herşeyi dozunda yapmış. Ayrıca GORA ve AROG'un aynısı olacak gibi bekliyordum, öyle değil. Yepyeni bir tarzda bir film yapmış. Müzikal kısımlar özellikle niyeyse çok hoşuma gitti.

En sevdiğim kısımlar 2017 geleceğinde geçen Evil 216 kısmıydı. Sırf o sahneden film yapsa gidilir.

8/10
  • İnsanlar artık sürekli psikolojik olarak üzüntü eğilimli ve dert sahibi yapıldığı için gülmeyi unutmuşlar fikrim bu yönde

• göndermelerin listesi

https://twitter.com/bakbunlaronemli/status/949786290773549057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Ocak 2018; 12:51:18 >
  • şahan küfür komedyeni.cahil halkımız da küfürü ve belaltı muhabbeti sevdiği için gülüyor.

adam osuruyor salon kahkaha atıyor mesela....garip yani...

cem yılmazı anlamak için biraz düşünmek özümsemek gerekiyor o da bir cahil ve tembel için zor tabiii...

cem yılmaz keşke filmde o gıcık ve y vşak konuşma tarzını değiştirseydi.cidden bir süre sonra itici geliyor..

ama asıl star cem yılmaz değil çağlar çorumlu idi..

adam efso ya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesta2

quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Beklentilerimin altında fakat inanılmaz bi emek verildiği ortada. Yarilarak gülmedik fakat keyif aldık diyebilirim. O kadar çok reklamı yapıldı ve konuşuldu ki insan çok fazla şey bekliyor. Filmin bana göre tek eksiği Cem Yılmazin zekice esprilere çok yer vermemiş olması. "Herif sigaradan gitti usta" tarzı aniden patlayan girdiler olsa daha da keyif alınabilir. Recep ivedik gibi vasat dahi olmayan bi filmi geçmesini çok isterdim ama zor görünüyor. Umarim geçer de ben utanırım.

o vasat dediğin recep ivedik'in son filmine sinemaya gitmiştim, ben de dahil bütün salon geyire geyire bağıra bağıra gülüyodu herkes

ee kalite konuşuyor, şahan kral

Yazık ikisi de öldükten sonra biri osurmalarıyla geğirmeleriyle anılacak, diğeri yaptığı güzel işlerle ince esprileriyle anılacak. Bizi en çok izlenen yerli film olarak dünyada Recep ivedik temsil ediyorsa kahrolmamak elde değil. Sinemada çok geriyiz, herşey para değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

şahan küfür komedyeni.cahil halkımız da küfürü ve belaltı muhabbeti sevdiği için gülüyor.

adam osuruyor salon kahkaha atıyor mesela....garip yani...

cem yılmazı anlamak için biraz düşünmek özümsemek gerekiyor o da bir cahil ve tembel için zor tabiii...

cem yılmaz keşke filmde o gıcık ve y vşak konuşma tarzını değiştirseydi.cidden bir süre sonra itici geliyor..

ama asıl star cem yılmaz değil çağlar çorumlu idi..

adam efso ya....

Adam gerçekten parladı gitti. Cem Yilmaz'da farkında. Şafak Sezer gibi bi tarafı kalkmaz da fiyatını yükseltmez umarım.

• gittiğim gece kulüplerinden birinde güldür güldür show ekibi ile tanıştım hepsi çok sıcak insanlar ilk defa tanışmamiza rağmen ali sunal ile güzel muhabbet ettik. doğa rutkay ile onbeş dakika sanat opera sağdan soldan muhabbet ettik ismini hatırlamadığım ekipten genç arkadaşlarla telefonlarımızı aldık

çağlar Çorumlu ise muhatap bile olmadı kendisiyle tanışmak isteyenlerin yanından yalandan bir gülümseme ile sallamadan uzaklaşip tek başına takıldı.

oyunculuğu şiveli tonlamaları şimdilik beğenilebilir ama karakter olarak sıkıntılı bir arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

gittiğim gece kulüplerinden birinde güldür güldür show ekibi ile tanıştım hepsi çok sıcak insanlar ilk defa tanışmamiza rağmen ali sunal ile güzel muhabbet ettik. doğa rutkay ile onbeş dakika sanat opera sağdan soldan muhabbet ettik ismini hatırlamadığım ekipten genç arkadaşlarla telefonlarımızı aldık

çağlar Çorumlu ise muhatap bile olmadı kendisiyle tanışmak isteyenlerin yanından yalandan bir gülümseme ile sallamadan uzaklaşip tek başına takıldı.

oyunculuğu şiveli tonlamaları şimdilik beğenilebilir ama karakter olarak sıkıntılı bir arkadaş

bu adamlar sürekli böyle ilgiye,sıkıntılı durumlara maruz kalan kişiler.O gün belki de gününde değildi ve o ilgiden bunalmıştı yani bir insanı tanımadan sıkıntılı olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim cidden

ünlü kişilerin bizzat çağlar çorumlunun arkadaşlarından onun nasıl biri olduğunu dinlerseniz anlıyorsunuz zaten gerçek arkadaşlarıyla nasıl bağları olduğunu

• izledim beğendim. komikti
  • sioux kullanıcısına yanıt
    iyi de sizle ilgilenmedi diye böyle yorum yapıp kişilik genellemesi yapmak doğru mu?
    hepimizin bazen modu düşük olabiliyor, en yakın çevremizle bile ilgilenemiyoruz.
    kusura bakmayın ama yorumlayışınız biraz ergence olmuş.
  • Yarim saat sonra filme gircem bakalim yorum yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

izledim beğendim. komikti

Aileyle izlenecek bir film mi sizce hocam? küfür falan çok var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 7 Ocak 2018; 17:31:49 >
  • Ayrıca filmde Eryetiş Cem Yılmazın abisi Can Yılmaz

Pervin karakteri Cem Yılmazın eski eşi Ahu Yağtu

Meyhanede Yorgonun çok içme dediği kişinin karşısında oturan Cem Yılmazın babası Arif Yılmaz

• Gora gibi güldürmedi ve bana bişeyler eksik geldi. 10 üzerinden 5 veririm buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

İzlenebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Her türlü izlenir. Recep ivedik, deliha saçmalığındansa. Küfür var. Ama fazla değil ara ara
  • Gora 10/10 sa bu 10/6. 6'nın da 4 ü görsel efektler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.