Şimdi Ara

Arif V 216 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlayıp anlamamak sorun değil mesela rocky den bir sahne var gönderme denilen şey bir sahnede geçmiş bir filmde kullanılmış sahnenin kopyası yapılmış ya da dalgaya vurulmuş. Göndermeyi farketmemeniz filmden koparmıyor yok öyle bir şey yani.

ama şey tavsiye ederim turist ömer'den birkaç sahne izleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 6 Ocak 2018; 21:21:18 >
  • Bu kadar kasıntı olmayın.Bizde LotR,Star wars,Marvel filmlerini defalarca izledik.Her filmin tadı farklıdır.Hele Cem Yılmaz'ın filmleri daha başka <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmedim daha da bir Cem Yılmaz filmine para vermem.
    Ayrıca filmin Gora ve Arogla tür olarak bile alakası yok. Onlar komedi, bunun bi türü yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesta2

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Izlemedim,gidecem filme ama Cem Yılmaz şu nostalji işini bitirmesi daha iyi olacak zaman yolculuğu çok güzel bir malzeme daha farklı olabilirdi konusu.

biz uzay istiyoruz uzay

yeteri kadar yeşilçam filmi var zaten

Aynen geçmişe de gidilecekse de normal insanlarin arasinda gecsin konu mesela Arog.Yeşilçam fln ne bileyim çokta çekici olmuyor.

• O değil de cem yılmazın en kötü performansı şuan tv de

• Amma gömmüşsünüz arkadaş o kadarda kötü değildi ne yaptınız siz yahu. Abartmayın. Film gayet hoş ve güzeldi gitmek isteyen burdaki yorumlara aldanmasın kesinlikle gitsin.
  • Beklentilerimin altında fakat inanılmaz bi emek verildiği ortada. Yarilarak gülmedik fakat keyif aldık diyebilirim. O kadar çok reklamı yapıldı ve konuşuldu ki insan çok fazla şey bekliyor. Filmin bana göre tek eksiği Cem Yılmazin zekice esprilere çok yer vermemiş olması. "Herif sigaradan gitti usta" tarzı aniden patlayan girdiler olsa daha da keyif alınabilir. Recep ivedik gibi vasat dahi olmayan bi filmi geçmesini çok isterdim ama zor görünüyor. Umarim geçer de ben utanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Beklentilerimin altında fakat inanılmaz bi emek verildiği ortada. Yarilarak gülmedik fakat keyif aldık diyebilirim. O kadar çok reklamı yapıldı ve konuşuldu ki insan çok fazla şey bekliyor. Filmin bana göre tek eksiği Cem Yılmazin zekice esprilere çok yer vermemiş olması. "Herif sigaradan gitti usta" tarzı aniden patlayan girdiler olsa daha da keyif alınabilir. Recep ivedik gibi vasat dahi olmayan bi filmi geçmesini çok isterdim ama zor görünüyor. Umarim geçer de ben utanırım.

o vasat dediğin recep ivedik'in son filmine sinemaya gitmiştim, ben de dahil bütün salon geyire geyire bağıra bağıra gülüyodu herkes

ee kalite konuşuyor, şahan kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesta2 -- 6 Ocak 2018; 23:53:7 >

• nesta2 kullanıcısına yanıt
    Geğirerek bağırarak bir şey yapmak sizin tayfanın normal durumu zaten şaşırtıcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuntt

Amma gömmüşsünüz arkadaş o kadarda kötü değildi ne yaptınız siz yahu. Abartmayın. Film gayet hoş ve güzeldi gitmek isteyen burdaki yorumlara aldanmasın kesinlikle gitsin.

Ekşisözlükten buraya da sıçradı bu beğenmeme timi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolay Tolstoyevski

Geğirerek bağırarak bir şey yapmak sizin tayfanın normal durumu zaten şaşırtıcı değil.

yoo gerçekte recep ivedik karakteriyle hiç alakam olmayan biriyim

hatta gece yolda yürüyen bir bayan görsem, rahatsız olmasın diye caddenin öbür tarafına bile geçmişimdir kaç kere

ama burada cem yılmaz'ın filmlerini yere göğe sığdıramayıp sonra şahan'ı gömerseniz, biz de size gişe rakamlarıyla konuşuruz

@ürüng ayıg toyon

hocam bizim mi haberimiz yok cidden, acaba cem yılmaz'ın filmlerini beğenmemek suç mu oldu artık? herkes cem yılmaz cem yılmaz hüloğğğ mu demeli acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesta2 -- 7 Ocak 2018; 0:50:29 >
  • filmi izledim.Açıkcası tabi ki beklediğim gibi bir gora ve arog seviyesinde değildi.

aile arasında 'ya daha çok gülmüştüm

ama hem nostalji isteyenler hem de macera isteyenlerin tercih edeceği eğlenceli bir film olmuş.

ama yok arkadaş gora gibisi gelmedi ve anlaşılan gelmeyecek gibi de

acayip emek harcanmış o ayrı mesele,sağlam para akıtmış cem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Ocak 2018; 0:51:36 >
  • Gereksiz 1-2 yeri olsa da ben beğendim oldukça eğlendik
  • Eleştirileri ne kesinlikle katılıyorum. Kerem alışık-sadri alışık sahnesi çok güzeldi.

Bir kaç tane espri yanında eklemek istediğim şu. Güldüğümüz diğer sahneler be yazık ki küfür sahneleriydi(((

• 3 cümlede bir espri . Salon kahkaha boğulup durdu. Bı daha gideceğiz. Bazı ovedikciler burdaki yorum amacını anladım.

Gelecek film gelecekte 2060 gececekmis. İyi.

• 3 cümlede bir espri . Salon kahkaha boğulup durdu. Bı daha gideceğiz. Bazı ovedikciler burdaki yorum amacını anladım.

Gelecek film gelecekte 2060 gececekmis. İyi.

• nesta2 kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorsan beğenmedim, bana uygun değil, kötü der geçersin niye amacın milletin filme gitmesini engellemekmiş gibi davranıyorsun onu anlamadım.

Bir gora bir yahşi batı kadar güldürmediğini filmi beğendiğini söyleyen (ben de beğendim) insanlar da biliyor.

Bu film şu ana kadar yapılmış en ciddi iştir türk sinemasında. Ortada böyle bir gerçek varken bok gibi bir film demek de gerçekçi değil.

• Güzeldi, keyif aldım. Çağlar Çorumlu Zeki Müren'ini herkes gibi ben de çok beğendim. Nostalji üzerine kurulu film. Çok gönderme vardı. Ekşi'den yorumları okuyunca kaçırdığım göndermeleri farkettim.

Zeki Müren'in uçağında paraşüt olmamasını şuna bağlamışlar mesela >https://youtu.be/UDU6DHqw9ws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 7 Ocak 2018; 2:7:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben fragmana göre karar veririm

niye millet bizim gibi olumsuz yorum yapanların yoruma göre filme neden gitmesin ki, bize göre mi karar veriyorlar?

fragmanı beğendilerse gitsinler, ben şahsen pek aldırış etmem yorumlara fragman iyiyse tamamdır bu iş

@Nikolay Tolstoyevski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesta2 -- 7 Ocak 2018; 2:0:10 >
  • Bugün izledim çok olumsuz yorum okudum gitmeden önce fakat beğendim ben.Öncelikle baya emek verilmiş kostümler-müzikler vs.Çok ince espriler ve göndermeler vardı.Sinemada pek anlaşılmıyor aslında bi kere daha izlemek lazım.Bence başarılı bir film olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.