Şimdi Ara

Arif V 216 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mAtes52

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Oo Ceku balım da gelmiş Bob Marley de gelirse müthiş olur. Garavel var mıydı?

Özkan Uğur kadroda tabi yine Garavel'i mi oynayacak bilinmez

İyi iyi, şu an bi tek Bob eksik efsane kadrodan

twitter'da sürekli yazıyor millet cem yılmaz'a bob marley'de gelsin diye bakalım umarız getirir onuda o zaman bu filmin kötü olma ihtimali yok gibi bişey

• Rasim Öztekin ve Özkan Uğur yoksa çöp olur o film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

Rasim Öztekin ve Özkan Uğur yoksa çöp olur o film

özkan reyiz var da bob marley yok gibi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

Rasim Öztekin ve Özkan Uğur yoksa çöp olur o film

özkan reyiz var da bob marley yok gibi ya.

bob unda olması lazım, komutan logarda olmalı, araya erşan kuneri sıkıştırırlarsa izlenir

• Ali Baba ve yedi cüceler fiyaskosun dan sonra umarım iyi bir iş ortaya çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Ali Baba ve yedi cüceler fiyaskosun dan sonra umarım iyi bir iş ortaya çıkar

Ali baba 7 cüceler bence fiyasko değil.Cem Yılmaz orda karikatür havası kullanmak istedi.Zaten film çıkmadan önce ki ropörtajlarında hafif komedi , sitcom tarzı denedim dedi.Yani kurguyla ilgili bir mesele.

Arif V 216 ise galiba yine aynı tatda olacak.Çünkü teaserda gördüğümüz uzay mekiği 60ların teneke oyuncaklarından.Flash Gordon gibi eski çizgi romanlarda bolca var bu uzay gemilerinden.Karakterler keza karikatürize karakterler.Arif,robot...

• Yani birde zevk meselesi sanırım bana sorarsan fiyasko ve en kötü Cem Yılmaz filmi ama yeni film den umutluyum

• Bob Marley Faruk gelir umarım. onun ses tonu konuşması bile komikti.

ayrıca Gupse özayın bu filmde yeri yok. biraz sevindik film çıkacak diye. şu uğursuzun adını duydum canım sıkıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

Bob Marley Faruk gelir umarım. onun ses tonu konuşması bile komikti.

ayrıca Gupse özayın bu filmde yeri yok. biraz sevindik film çıkacak diye. şu uğursuzun adını duydum canım sıkıldı.

Sorma ya umarım çok kısadır sahnesi. resmen iticilik abidesi

• Erşan kuneri büyük ihtimal olacak, filmde 60lara 70lere gidikecekmiş

https://youtu.be/91U2NEbopFg

• film çok büyük fiyasko çıkıcak gibi geliyo
  • Arif v 216’nın Çekimlerine Başlandı

GORA serisinin üçüncü filmi Arif v 216‘nın çekimlerine başlandı. Haberi Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bir fotoğrafla beraber verdi.

Kıvanç Baruönü‘nüm yönettiği Arif v 216‘nın senaryosu Cem Yılmaz‘a ait. Filmin kadrosunda Cem Yılmaz‘ın yanı sıra Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu gibi isimler var. Film, 2018 Ocak‘ta gösterinde olacak.

Arif V 216

Arif V 216

• merakla bekliyorum

yalnız recep ivedik'in son filmindeki izleyici sayısına yaklaşması mümkün değil bence

muhtelemen 2.5-3.5-4 milyon arası kalır gibime geliyor

komutan logar olacak mı acaba en çok onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 8 Haziran 2017; 12:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

merakla bekliyorum

yalnız recep ivedik'in son filmindeki izleyici sayısına yaklaşması mümkün değil bence

bence 5'i geçer rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Haziran 2017; 12:41:36 >
  • -davaro- kullanıcısına yanıt
    3'ü geçeceğini sanmıyorum. Halkımız kaliteli komedi sevmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

merakla bekliyorum

bence 5'i geçer rahat

13 yıl sonra devamı gelen bir film, çoğu kişinin merakla beklediği bi yapım aslında. Bence 5'e gelmesi lazım. Half-Life 3 gibi aslında bi çıksa büyük ses çıkaracak

• bence, gora'nın tutmuş belli bir kalitesi var şimdi ise en iyi bilimkurgu filmimiz olacak diye tanıtılan bir filmi geliyor hemde çok aradan sonra.Ve filmi çok önceden tanıttılar ve insanları yavaş yavaş heyecanlandırıyorlar çıkış tarihine kadar(daha çok vakit olmasına rağmen).Ve anladığımız ve gördüğümüz kadarıyla kadro süper + sürpriz kişiler de çıkabilir film içinde.

Eğer zaten şu film 5'i bile bulmazsa yazıklar olsun cidden.Türk sinema sektöründe girişilen en büyük işlerden biri olacak bence.Savaş,drama vs. çekmek bir nebze kolaydır.Bilimkurgu ise tamamiyle farklı bir mecra ve ülkemizde eksikliği hissedilen bir bölüm.Bilimkurgu ve komedi karışımı bir film kolay bir iş değildir.

Eğer gerçekten ali baba falan tarzı değilde gerçekten ilk gora filmi kalitesinde olur çok ses getirilirse 5 milyonu bulur.Bulmazsa da kapatsınlar sektörü.

Çocuklar olmasa recep ivedik serisi 3 milyonu bile geçemez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Haziran 2017; 14:21:40 >

• Yemin ediyorum Erşan kuneri ayrı bir filmi hak ediyor ama durumlar belli, bari 5-10 dakika erşan ağbiyi araya sıkıştırsa Cem Yılmaz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin en iyi komedyeni olduğu için bize de izlemek düşer :)
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Filmin çekimlerine 9 gün önce mi başlamışlar. Daha yeni sayılır. Bu filmi epey bekleyeceğiz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.