Şimdi Ara

ariston md serisi bulaşık makinem AL 10 hata kodu veriyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar. arkadaşlar ariston md serisi bulaşık makinem yaklaşık olarak programların bitmesine 30 dk. kala AL 10 hata kodu veriyor. türkçe sitelerde AL 10 kodun ne anlama geldiğine dair bilgi bulamadım ama bir kaç ingilizce forum sitesinde AL 10 kodu için heater ve rezistans hatası karşılığını buldum. gel gör ki bu problem için çağırdığım servis elemanı rezistansın 220 volt verildiğinde ısındığını hatanın buna karşılık gelmeyeceğini söyledi. servis elemanına güvenmiyorum zira daha önce de çamaşır makinemin rezistansına sağlam demesine rağmen rezistans arızalı çıkmış ve rezistansı değiştirdiğimde sorun çözülmüştü. AL 10 ne anlama gelmektedir ve gerçekten rezistans arızası ise bulaşık makinesinin rezistansını değiştirmem için çıkarmam gereken kelepçeleri tekrar kullanabilir miyim. kullanamayacaksam bu kelepçeleri nerelerden temin edebilirim. bahsettiğim kelepçeler yüklediğim fotoğrafta görülebilir. yardımlar için şimdiden teşekkürler.

ariston md serisi bulaşık makinem AL 10 hata kodu veriyor yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yguler87 -- 10 Ocak 2016; 0:01:13 >

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Naptınız? Bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunla ben de karşılaştım da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.