Şimdi Ara

ARİSTON SERVİS 10$ lık parçaya 450 tl istediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buzdolabımın pınarının arıtması bozulmuş bugün geldiler 450 tl istediler bende değiştirmedim 30 tl geldi gitti parası verdim.gönderdim. daha internetten araştırdığımda bu parçanın 8$ olduğunu öğrendim.sizlerde dikkat edin 3 kuruşluk şey için servet ödemeyin.

http://www.kildonanwatertreatment.ca/aic-10-10-in-line-gac-filter/

• aa olmadı bak servisi 10 numaradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OD- -- 30 Temmuz 2013; 17:17:41 >
  • yellowbluecanary Y kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bir yanlışınız var çünkü servislerde bu filtrenin fiyatı montajı dahil 70 TL 30 Tl servis ücreti 40 TL parça bedeli.

450 lira imkansız hangi servis olduğunu söyleyin yardımcı olalım o konuda.

muhtemelen size damacanadan otomatik su çeken pompanın fiyatını verdiler. onlarda marka ve modeline göre pompanın 300 ile 450 tl arası değişiyor.
  • bende ole soledim ama adamlar anlamıyor.adam fltrenin 6 ayda bir değişmesi gerektiğini söylüyor.6 ayda bir 450 tl verilirmi.
  • mert elektronik diye geçiyor cennet mah.namık kemal cad.
  • bugün aradılar parçanın fiyatı düşmüş arkadaşlar 200 tl diyolar.

yerse diye 450 tl den giriş yaptılar 200 tl ye düştü bakalım daha düşücekmi

ayıptır ya günahtır bukadar da olmaz paraya bakmayana geçiriyorlar.
  • evet arkadaşlar bugün tekrar arayıp fiyatın 75 tl olduğunu söylediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 450den 200e sonra da 75e nasıl düştüklerini de izah ettiler mi?

bu kadar utanmazlık, ahlaksızlığın gerekçesini nasıl belirttiler? hiç mi yüzleri kızarmadı?
  • adamlar alışkınlar yüzleri kızarmaz
  • hemen şikayette bulunun faydasını görürsünüz..
  • Allah kimseyi servislerin eline düşürmesin. Muhtemelen forumdaki konu gereği merkezden uyarılınca indirime gitmişlerdir. Kendilerini gayet güzel rezil etmişler.

Aklıma 2008 yılında kapı yönünü değiştireceğim Indesit buzdolabının 1 kuruş değerindeki kapı menteşesi plastik pimine 16 lira isteyen İçerenköy Ariston yetkili servisi geldi.

Garanti bittikten sonra hiçbir markanın servisi iyi değildir. Allah ıslah etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.