Şimdi Ara

2+1 REZİDANS TİPİ DAİREME 2.500 TL AİDAT VERMEM SİZCE NORMALMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben temizlik görevlisi, teknik servisi, güvenlik görevlisi, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu olan yaşadığım Rezidans'da ki 2+1 dairime tam 2.500 TL veriyorum, sizce bu piyasaya göre normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metrekare hesabı olmuyor mu o işler?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Az bile sanki. Kaç eleman çalışıyor o apartmanda bi hesap yapın, normalmış dersiniz. Vardiyalı, 8 kişi filan vardır herhalde. Asgari ücret +ssk 25 bine yakın 1 elemanın maliyeti.

• Ömer kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle öyle, 1+1 daireler benden daha az 3+1 daireler ise benden daha fazla aidat ödemesi yapıyorlar

• Stones kullanıcısına yanıt

Yani vardır belki

• Rezidansın anlamı yüksek makam sahibi kişilerin oturduğu konut yazıyor. Sen markette çalıştığını söyledin foruma ss attın. Markette kasiyerlik yapan birinin bu şartları elde etmesi imkansız nasıl oluyor bu iş?

• normal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgiler değerlendirme yapmak için yeterli değil. Sitenin yıllık toplantılarına katılıp gelir- gider tablolarını inceleyebilirsiniz, ayrıca denetim heyetinin her 3 ayda bir gelir gider raporu oluşturması gerekiyor fakat bunu uygulayan görmedim şu ana kadar. Bu raporlar en azından ödediğiniz paranın nereye harcandığını gösterir. Tabi ki bu raporlarda da oynama yapmak çok kolay örneğin bizim sitede elektrik 2500 tl civarında geliyor ama raporda 25 000 yazıyor, bu şekilde sorgulayan kimse de yoksa istediğiniz gibi at oynatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 20 Şubat 2024; 13:15:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Niye olmasın, bizim başımız kel mi ?

• Çok normal geldi bana tasvire bakınca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz para ama bizimki gibi olunca da eve bir sey oldu mu kendin kosturuyorsun her seye

Bizim evde baya sorunlar var benden baska ugrasan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.