Bildirim
2+1 REZİDANS TİPİ DAİREME 2.500 TL AİDAT VERMEM SİZCE NORMALMİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Metrekare hesabı olmuyor mu o işler?
-
Az bile sanki. Kaç eleman çalışıyor o apartmanda bi hesap yapın, normalmış dersiniz. Vardiyalı, 8 kişi filan vardır herhalde. Asgari ücret +ssk 25 bine yakın 1 elemanın maliyeti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kesinlikle öyle, 1+1 daireler benden daha az 3+1 daireler ise benden daha fazla aidat ödemesi yapıyorlar
Yani vardır belki
Rezidansın anlamı yüksek makam sahibi kişilerin oturduğu konut yazıyor. Sen markette çalıştığını söyledin foruma ss attın. Markette kasiyerlik yapan birinin bu şartları elde etmesi imkansız nasıl oluyor bu iş?
normal
-
Bu bilgiler değerlendirme yapmak için yeterli değil. Sitenin yıllık toplantılarına katılıp gelir- gider tablolarını inceleyebilirsiniz, ayrıca denetim heyetinin her 3 ayda bir gelir gider raporu oluşturması gerekiyor fakat bunu uygulayan görmedim şu ana kadar. Bu raporlar en azından ödediğiniz paranın nereye harcandığını gösterir. Tabi ki bu raporlarda da oynama yapmak çok kolay örneğin bizim sitede elektrik 2500 tl civarında geliyor ama raporda 25 000 yazıyor, bu şekilde sorgulayan kimse de yoksa istediğiniz gibi at oynatabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 20 Şubat 2024; 13:15:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye olmasın, bizim başımız kel mi ?
Çok normal geldi bana tasvire bakınca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz para ama bizimki gibi olunca da eve bir sey oldu mu kendin kosturuyorsun her seye
Bizim evde baya sorunlar var benden baska ugrasan yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X