< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (139. sayfa)
-
-
kokuyu nasıl anlıyorsun direk tanktan su mu alıyorsun ? Karbondan geçirdiğin halde mi kokusu oluyor ?
-
mp4 yüklenmeli video izlenmeli değil 780 mb birşey indirip izleycen mobildeysen izleme :)
-
Link var mı hocam. Mobilde görüntü bulunmuyor diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk once içerken az az farkettim sonuçta post karbon biraz kesiyordu tadını, anaaa bir tanktan örnek aldım leeşşş nedesem böyle bozuk toprak küflü pas tadı öyle karışık berbat bir şey midem kalktı hatırlarken bile :)
-
hocam en altta download video var onu tıkla ama mobilde boşa kotan gitmesin indircen videoyu.
-
3. yılı olan tankımı direk tanktan su alacak şekilde post karbonsuz kullanıyorum iş yerinde test için . Yani su tanka ve musluğa gidiyor , musluğu açınca direk tanktan geliyor su . Öyle bir şikayetim şimdilik yok. Cihaz önünde noname ürün hiç kullanılmadı . Bakalım değişiklik olursa yine yazarım. Senelik 10 cc saf çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorum ama ben .
-
Çok iyi görünüyor ürün. Ülkemize satışı yok galiba. Birde filtre fiyatları nedir bilginiz var mı?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160386566
Vestel satıyor ama şikayet varda cihazlar toplatılıyormuş gibi bir bilgi var .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onun eski bir yatay modeli vardı onu toplatıyorlar herhalde.
destek bitmiştir güncel cihaza geçiriyorlardır belki.
tam lisans almışlar güncel cihaza geçmişler gibi.
emlakkulisi.com.trVestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi - 14-02-2023https://emlakkulisi.com.tr/vestel-rafine-su-aritma-cihazi-kac-tl-ozellikleri-neler-14-subat-2023-fiyat-listesi/751190
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2025; 17:14:48 > -
18.500 -19.500 aralığında vestel.com dan alınabiliyor 9 taksitle.
ama filtre değişim ücretlerini servis zorunlumu diye mutlaka sorun.
-
Tak çevir galiba mecbur oradan alırsın , standart değildir büyük ihtimal
eğer servise zorunlu tutmazsalar iyi bazıları zorunlu tutuyor birde ona para vericen, lise talebesinin yapacağı işe bile para vericeksem yaş o iş altı üstü tak cevir kontrol et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2025; 17:27:42 > -
Maalesef olabiliyor öyle .
Şuan sanayi vb. Yere düşmek bilgin yoksa aynı yola çıkıyor. .d ülkede en büyük sıkıntısı dürüst insan kalmadı.
possibleMembrane pour osmoseur a2o Purehttps://www.possible-shop.com/pour-osmoseur/79-membrane-pour-osmoseur-a2o-pure.html
cihaz çevirmeli değil yeni nesil oturtmalı gibi eli yatkın kadınlar bile değiştirebilir.
yalnız cihaz nasıl 95 watt harcıyor kafam pek almadı pompa bile yok görünürken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2025; 19:32:14 > -
Hocam sizde Murica vardı değil mi ?
Sen yarın bir Vestel bayisine uğra yerinde güzelce incele hocam 😂
boş vaktimde bakarım varsa ama pahalı gibi filtreleri beni aşar meralten bakarım ama 2 yıllık bakımı 10.000 tl den aşağı değildir tahmini.
-
Alkali filtre işini ne yaptın kaç pH alıyorsun şimdi 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X