Su Perisi Family Hexagonal Su Arıtma Ve Optimizasyon Sistemi Fiyatı arkadaşlar linkini verdiğim ürün nasıldır? özellikleri doğruysa iyi duruyor, internettte bilgi bulamadım, önerirmisiniz? |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (151. sayfa)
-
-
çin işi olmayan membran ve alkali filtre tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mı ?
-
Taptec membran fiyat performans olarak her suda çalışır . Tayland üretimidir . Usa istiyorum derseniz filmtec uygundur yaklaşık 2 tane fiyatındadır lakin fda onaylıdır . Açık kasa kapalı kasa standart bir evsel cihazınız varsa ikisine de uyar .
Alkali filtre olursa bioetix ya da roycera filtresini kullanabilirsiniz . Taşlar kore üretimi olup Türkiye’de filtre haline getirilmiş ürünlerdir . Forumda konuları mevcut , bakabilirsiniz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün hakkında bilgiye sahip değilim maalesef .
quote:
Orijinalden alıntı: ZevkiSefa
Taptec membran fiyat performans olarak her suda çalışır . Tayland üretimidir . Usa istiyorum derseniz filmtec uygundur yaklaşık 2 tane fiyatındadır lakin fda onaylıdır . Açık kasa kapalı kasa standart bir evsel cihazınız varsa ikisine de uyar .
Alkali filtre olursa bioetix ya da roycera filtresini kullanabilirsiniz . Taşlar kore üretimi olup Türkiye’de filtre haline getirilmiş ürünlerdir . Forumda konuları mevcut , bakabilirsiniz .Hocam TDS ölçüm 60 Ph 8.9 çıkıyor filtre değişimi acil mi sizce ? 2 yıla yaklaştı membran
-
Suyu direk arıtma musluğundan mı alıyorsunuz ?
Membran sonrasından 1,5 litre sonra mı ?
Bu arada membrandan sonra hangi filtreler var ? Onlar da 2 yıllık mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 28 Ocak 2025; 10:48:54 >
direk arıtma musluğundan alıyorum diğerleri değişti 6 7 ay önce cihaz da bu hocam. https://puretronwater.com/urun/x-master-alkali-su-aritma-cihazi/
-
Galip ARDUÇyoutubeMembran Filtre Kaç TDS'de Değişmeli ve Membran Verim Hesabı Nasıl Yapılır?https://www.youtube.com/watch?si=9EQqBEWeVWBfxFus&v=yJuxh1vThsQ&feature=youtu.be
Bu şekilde su alıp bakmanız lazım . Şebeke suyunuzu da yazarsanız ona göre değişim gerekli mi söyleyebilirim .
Kullandığınız alkali filtre Omnipure k2551 ise 6 ayda bir değişim öneriyorum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
teşekkür ediyorum kanalınızı takibe aldım baya bilgilendirici görünüyor
-
Rica ederim kanal şahsıma ait değil @tersosmos Galip abi'ye aittir.
-
ne oldu senin philips geldimi?
-
Henüz gelmedi de yarın gelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymetli kardeşim;
Benim ismim Halil. Manisa Kırkağaç'ta oturuyorum. İngilizce öğretmeniyim. Kirada oturduğum evde kullanmak için bir su arıtma cihazı arayışı içerisine girdim. 3 gündür de konuyu araştırıyorum. Araştırmayı severim de, insanın ufkunu genişletiyor gerçektende. Sizin de bu doğrultuda bir anlayışta olduğunuz belli ve ayrıca bu araştırmalarınızı da forumda paylaşmanız, biz diğer bilgi kırıntılarının içinde boğulmuş olanları da ziyadesiyle mutlu etmekte. Tecrübe edilmiş bir sürü bilgiyi de içlerinden faydalı olanları da bizlerle paylaşmanız çok incelikli bir davranış. Sağ olun, var olun.
Kendimce araştırdığım kadar ve ayrıca markanın adına kanarak Hyundai Maximum 9 Filtreli Su Arıtma Cihazını dün Bauhaustan yedek filtreleri ile birlikte sipariş vermiştim (Cihaz 3600TL+ 5'li fitre seti 1100 TL. Toplam:4700Tl'ye)(https://www.bauhaus.com.tr/hyundai-maximum-9-filtreli-su-aritma-cihazi-61396052). Tabi arıtma dünyası derya deniz. İnsan acaba iyi mi yaptım, iyi bir mal aldım mı falan diye düşünüyor. Sonra bugün sabah tekrar konu ile araştırma yaparken forumda sizin yorumlarınıza, önerilerinize denk geldim ve dikkatlice okurken yanlış seçimlerde bulunmuş olabilirim düşüncesiyle aldığım Hyundai arıtıcıyı hemen iptal ettirdim :) ve başka bir arkadaşa bu ayın başlarında tavsiyede bulunduğun On bin altı 3 seçenek sunduğun bir mesajına denk geldim. İyi ki de görmüşüm.
Bu konu hakkında paylaştığın kendi ürününü tasarla seçeneği olan puretron water firması çok dikkat çekici geldi. Lakin burada arkadaşa önerdiğin sistem kapalı bir sistem. Yanlış hatırlamıyorsam senin diğer msjlarında okuduğum ve anladığım kadarıyla, açık fitting olan sistemlerin filtre ömürleri (tahminim boyutlarından dolayı) daha uzun ve kaliteli olanların piyasada bulunabilir olması ve ayrıca fiyatlarının da diğer kapalı sistemlerin içine konan filtre fiyatlarına göre nispeten ucuz olduğu konusuna deyinmişsin.
Tüm bunlardan hareketle değerli zamanından ödünç vererek, bana da bu konu ile ilgili Puretron veya başka bir marka, açık sistem, filtreleri uygun fiyat ile bulunabilecek, maliyeti de beni üzmeyecek maksimum 7 - 8 bin bin civarı, daha sonra da Allah nasip ederde kendi evim olursa götürüp kullanabileceğim bir cihaz tasarlarsan çok mutlu olacağım.
Kıymetli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Öğretmenim merhabalar . Benim ismim de Ahmet . Çok memnun oldum . Güzel cümleleriniz için de teşekkür ederim .
Pompa ihtiyacınız var mı acaba ? Şebeke su basıncını biliyor musun ?
Merhaba Ahmet kardeşim.
Cevabın için teşekkür ederim.
Şebeke su basıncını bilmiyorum ama çeşmeyi açtığımızda su epey tazyikli geliyor :) Tahminim basınç seviyesi yeterli olacaktır.
-
Hocam şöyle bir test yapıyoruz , mutfaktan musluğu açıyoruz , o musluğu açık halde bırakıp lavaboya yengeyi gönderiyoruz ve musluğu açmasını rica ediyoruz , o muslu açtığında sizin başında beklediğiniz mutfak suyunda basınç düşmesi tazyik azalması vs görürseniz pompalı bir cihaz almamız iyi olacaktır . Bu kontrolü yapıp geri dönüşünüze göre açık kapalı birşeyler bakalım .
Şimdi testi yaptık. Biraz azalma olduğunu fark ettik.
-
Daire girişinde su hattında ayarlı vana olma ihtimalı var mı hocam , suyun basıncını kısmak için kullanılabiliyor basıncı yüksek olan şehirlerde . Varsa oradaki ayarı arttırabiliyor iseniz yine pompasız da alınabilir , yokken böyle ise atık suyu azaltmak ve membranı daha verimli kullanmak adına pompalı bir cihaz iyi olacaktır hocam .
Dediğiniz gibi bir aparat, cihaz vs yok. Sizin önerileriniz benim için şu an altın değerinde. Montaj işini kendim yapabilirim bu arada. Fiyata etkisi olur mu bilemiyorum bu durumun.
-
Hocam merhaba tekrardan , 7-8 bin bandında olup pompalı olarak satın alabileceğimiz açık kasa bir cihaz benim önerim nezdimde , en az 9,5k ları buluyor . 10 bin tl altındaki kapalı flt 75 modeli pompalı ve servis hizmeti istemiyorum dediğinizde 8 kya geliyor . Pompalı olup açık kasa olsun dedik mi hazır bir cihaz olarak yok , puretrondan toplayarak bu şekilde alınabilir. Nakitte yüzde 15 bu fiyat düşer yoksa yüzde 10 forum indirimi yapıyor. Toplama açık kasa cihazda da servis hizmeti bulunmuyor ,bilginiz olsun. Kiracayım demişsiniz hocam . Musluk yeri delinecek mi acaba ? arıtma musluğunu nereye yerleştirmeyi düşünüyorsunuz ?
Bir ekleme yapayım hocam ,bütçeyi çok fazla zorlamak istemeden ihlasın en baz modelini pompa seçeneği ile de satın alabilirsiniz ,tank olarak önceden pae kullanıyorlardı , gözümüz kapalı öneriyorduk ,şu an yerli tanka geçmişler, tam markasını modelini bilmiyorum. Ama en azından garantilik bir şey olursa ihlas herhalde ürününün arkasında durur. Yukardaki iki toplama cihazın musluğu ve tankı tr de bu fiyat aralığında bulabileceğiniz en kaliteli malzemeye sahiptir. Tank ve musluk bana göre en önemli parçaların başında gelir. Mutlaka pompa şeçeneği ile alın ama , alternatif o da burada dursun .
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159573605 puretronda 5 ay önce böyle bir kampanya vardı , devam ediyor mu bu kampanya diye sorduğumda
bu hali ile 9500 tl ye de verebileceğini de söyledi montaj dahil olarak bu , bu cihaz da kapalı kasadır. Bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Ocak 2025; 12:16:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X