Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
168
Favori
111.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cok tesekkur ederim.

Baglamtiya gectigim firma da tam bahsettiginiz fiyatlari verdi otomatik bir sistem icin. Eger apartmani ikna edebilirsem taktiracagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarrrr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ya maalesef bahsettiğim elektromanyetkli sistemler evsele uygun değilmiş .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar antalya'da yaşıyoruz evde 2 kişiyiz bize güzel bir arıtma önerebilecek olan var mı? parça parça almak istemiyorum çünkü montajından hiç anlamam. Set halinde alıp servis tarafından takılacak bir ürün var mıdır?

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    İlk sayafadaki önerilere bir bakın hocam her üründe servis gelip yapacak zaten

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam şimdi inceliyorum. 3.katta oturuyoruz pompalı pompasız hangisini almam lazım?

Bygun firma ile tekrar gorustum.

Headon bir pompa takiyorlarmis, sizinki farkli idi sanirsam. Basinc dusurucusu yokmus. Atik kisicinise 300'lukmus.

Bu durumda hangi modifiyeleri yapmami onerirsiniz

Pompalı candır hocam .

Puretron firmasına sorar mısın Lefoo pompa var mıymış ? Godline modelini Alkalisiz olarak alırız , sisteme bioetix dahil ederiz en kötü 420 lik atık kısıcı ve 70 psi basınç düşürücü bar mıymış ? Godline modeline pompa kutusunu revize isteriz . Lefoo pompa içine cck nin fittingleri ve Swun alçak basınç yüksek basınç yapabilir misiniz diye ?

evet lefoo mevcut swiclerde zaten swun alkalisiz de seçebiliyorsunuz.
    goldline o şekilde olur

pompasız cihazlar aşırı atık tüketimine açık,oturduğun binada hidrofor yoksa .

ben atık matık takmam 1 e 4,5 versede mühim değil dersen pompasız al.

Hemen soruyorum. Godline dediginiz urun Pro Goldline Ro modeli herhalde

• ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Yazdığım kombinasyon ile fiyatını yazarsanız hocam daha sonraki alacaklar için öğrenmiş oluruz .

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160544577 hocam siz Murica için mi sordunuz flt 75 için mi ? Bir karışıklık var Murica da Lefoo olmama ihtimali yok , size flt 75 bilgisi vermiş olmasınlar ?

15700 tl havale eft ödemesinde oluyor

16200 kredi kartı tek çekimde oluyor

lefoo pompa ve seun swiçler dahil

forum indirimide uygulanmış hali

alkali filtresiz

kurulum dahil fiyat

• ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Hocam Lefoo da farklı modeller var , nsf li olan ve olmayanlar var . Sizdekinin fotosunu ekleme şansınız var mı ?

Hocam yazdı Çetin bey aşağıya fiyat bilgisini . Yapabiliriz de demiş . Pompayı netleştirdik mi tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Ocak 2025; 20:52:18 >

Gercekten yetkili kisinin burada olmasi da guzel oldu. Pompayi netlestirelim, alkali filtreyi de sonradan ekleriz demissiniz. Pakete onu da eklesek iyi olmaz mi?

Evet yanlislikla murica yerine Flt yazmisim. Ikisi de 75 olunca kafa karisikligi olmus

aynen hocam flt 75 de headon pompa var . Bu arada o pompa da çok güzel bir pompa inanılmaz sessiz titreşimsiz çalışır . Ao smith markası da bu marka pompa kullanıyor daisy plusta .Alkali olarak bioetix filtresi cdc fittingler ile satın alınır , sisteme dahil edilir. Puretronda tayvan malı galiba tam emin değil sarı bir alkali ya da mineral filtresi var ,içeriğini tadını vs bilmiyorum. Omnipure k2551 de var ama tadı falan benim çok hoşuma gitmediği için tam süresini hatırlamıyorum sistemden çıkarmıştım. Bioetixi ethicwaterdan ayrı alırız .

Pompa netleşsin

swun basınç düşürücü 70 psi

420 lik atık kısıcı

Bioetix filtre de alınıp sistem toplanır hocam.

Pompa kutusuna lefoo pompa , fittingleri cck olacak şekilde değişim , Hatta pompa kutusunun içine sığarsa lefoo selonoid de eklerse tadından yenmez.godline orjinal kutusundaki 300 lük atık kısıcı ve shut of da ürünle gönderilirse yedek elinizde bulunur.Godline için zaten kapalı kutuda satıyoruz demişti firma.

hocam pompa 1075w modeli görünüyor firma bana whatspatan da istemiştim pompa hangisi foto atar mısınız diye ,bunu yolladı . Nsf sorgulama ekranında sonuda p ya da s gibi motorunun da özelliğini gösteren esktra bir satır var . yani model bilgisi 1075w-p ya da 1075w-s ise nsflidir gibi görünüyor . ya da bir motor güncellemesi yapılmış sonradan p ya da s ibaresi de gelmiş olabilir , saf hali ile 1075w nsf li mi diye lefoo firmasan mail attım cevap bekliyorum.

Nsf sorgu ekranı

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0705500&Standard=058

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Dayicim sen nasil bir guzellik yaptin gercekten bize

dm gonderiyorum

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.