Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Basarrrr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
166
Favori
108.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş

kalite olarak dijital r.g aratmasın demiş o aratır alakası bile yok alkali filtrede içinde yok sanırım tr üretimi filtre takımı var.

ben olsam philipsi alırım f/p olarak cerrefourda herşeyini inceledim kaçak su sensoru selenoid valf kasa malzemeler gayet kaliteli tank fena değil pompalı hali 7.000 tl mi neydi hem dijital.

alkali istiyorsan üstüne tak bir tane piyasada önerilen alkali filtre tamamdır.

bilmiyorum bana aşırı abartı geliyor artık fiyatlar r.g dede e.w dada önerdiğim insanların hepsi kaçıyor desem yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 14:21:17 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Digital fiyatı ne kadar royalin hocam 😂
    30 k lık cihaz kalitesinde olacak ama 10 bin olacak öyle mi ?

Tank musluk Pae likuan bırakayım , ne olduğu belli olmayan tanka musluğa 7 bin para vereyim ? Bana mantıklı gelmiyor , digital kısmı estetik başka bir ekstrası bana göre yok .

Fiyatlara alışamadık , alışamayacağız da .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam bu cihazı topladım murica 75 ve bu topladığım cihaz arasında gidip geliyorum hangisini tercih etmeliyim ve omnipure tatlandırıcı yerine bir öneriniz varmıdır

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirJET A kullanıcısına yanıt

iki firmadanda indirim promosyon olaylarını sor ikiside iyi bence ona göre karar verirsin.

ilk montaj kuruluma para alınmasıda saçma olmuş cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 15:29:37 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için firmalarla indirim olayını sorarım peki tatlandırıcı ve filtreler olarak hangilerini tercih etmeliyim bilmediğim veya dışardan almam gereken filtreler varmıdır

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160478910

Hocam burayı gözden geçirin , toplama cihaz yerine godline modelini alın , muricaya en yakın cihaz o cihaz şu an benim gözümde . Toplama cihazda fittingler cck Swun karışık geliyor . Tank da 12 litre önermem yoğun kullanım yoksa 8 litre yeter varsa 6 litrelik Pae daha iyi olur . Daha taze su içersin .

Goldline modelinde john guest fittingler vs aynı paraya daha iyi bir alternatif toplama sisteminize göre konuşuyorum. Alkali olarak da k2551 kullanıp tadını beğenmeyen biriyim . Alkali filtreyi sonradan bioetix ya da roycera alarak sisteminize ekleminizi tavsiye ederim .

Godline modelinde de Orjinal şasede pompa yoktur , yanına pompa kutusu ile gelecektir . Kullanılan pompa lefo ise olabilir . Kutu içini revize edecekse alınabilir .

Düzenleme ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Ocak 2025; 15:38:1 >

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Peki bu yazdığınız hangi alkali filtresini önerirsiniz şuan tek atış şansım var ve almışken memnun kalmak istiyorum goldline modelini incelememe aldım eğer daha iyi bir öneri gelmezse sanırım onu alkali filtresiz alıcam

Hiç farketmez, hangisi ucuzsa onu al .

şoyle bildiğim e.w nin üstü son derece kaliteli ama türkiyede üretim diye biliyorum,p.w nin direk abd menşei.

her ikisininde birbirine göre ufak tefek - + ları var.

e.w dede pompa fittingsler daha iyi gibi sen bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 17:59:59 >
  • Son olarak şunu da sormak istiyorum Omnipure CL10 ro t33 tatlandırıcı filtresi nasıldır bazıları pentair veya pentek markaları tercih ediyor bunların hangisi sizce daha iyi olur @kerimcem @ZevkiSefa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 23 Ocak 2025; 18:23:40 >

bir çok tatlandırıcı kullandım en iyi kullandığım tatlanıdrıcı orgin pentairdi ikiciye cck derim .

pentairde aldığım yumuşak içimi henüz hiç birinden alamadım.

bir ara zaten alkali almayıp düz pentair almayı düşünüyorum bakalım eksiklik hissetçezmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 18:26:57 >
    Pentair gs 10 ro > cl10 ro > pentek ıc derdim ben .

Pentek ıc nin önceden nsf sertifikası varmış galiba katalogda falan görünüyordu , güncel nsf sayfasında ürün bildiğim kadarı ile yok . Nsf sertifikası ve filtre kapasitesi kalitesi vs pentair gs 10 ro gibi bir filtre yok

• İkinizede teşekkürler listemi yaptım büyük ihtimalle cihazı 2 hafta içerisinde alırım cihazdaki tatlandırıcı filtresiz bir şekilde alabiliyormuyum onu bir sorucam ve cihazı o şekilde alıcam
    Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Hocam bu kadar uğraşmaya gerek yok bir sene sonra hangi karbon olursa olsun sökeceksin , cl10 da bir sene rahat gider o da güzeldir fiyat olarak tek filtre olarak post karbon kullanımında farkı çok fark edemezsin . Siz godline alın , buna bioetix dahil edin , ekstra etix ile birlikte cdc fitting alın yoksa abes durur beyaz Swun fitting ile bence .

Godline set halinde mümkünse pompalı Lefoo pompa swun alçak basınç yüksek basınç ile ve pompa kutusunda dnt fitting olmayacak şekilde . Buna ekstra bioetix alkali + 2 tane cdc fitting + varsa ellerinde Swun 2,5 a 2 ve 2ye 2 kelepçe alacaksınız , montaja gelen arkadaşın marifetine kalacak gerisi . Ordan godlne al oradan etix al oradan pentair al gerek yok o kadar uğraşmaya , direk Murica alsan macera aramasan daha iyi , etix de var Lefo pompa da var cdc de var vs vs . Ü

• Son konusmalardan sonra yasadigim gelismeleri paylasayim.
    R.g. ve E.w. ile hem icme suyu hem de apartman geneli icin iletisime gectim. Iki firma da whatsapp uzerindeki iletisim kuran kisiler ile degil, baska bir calisan ile (farkli numara) geri donus yaptilar.

E.w. Apartmana Antalya'da servisleri olan bir calisan gonderdi. Calisan iletisimi iyi ve rahat anlasilir bir arkadasti. Apartmanin girisini videoladi ve anladigim kadari ile recine ile calisan kirec filtresinin yeterli olacagini soyledi. Fiyat ile alakali donus bekliyorum.

Evin icinde de olcum yaptik ve tds degeri 300 civarlarinda, basinc ise yeterli duzeyde cikti. Bu kisimda bir not dusmek isterim, gelen arkadas baska bir firmanin calisani oldugu icin marka/model vermekten kacindi. O yuzden bu kisimdan danismanlik anlaminda cok verim alamadim. E.w. Ile olan yazismamda ise bana 'Murica 75 cihazı öneriyorum bölgeniz kireçli ve tds yoğun bir şehir olduğunda için inline filtre ömürleri kısa olur' seklinde bilgi verdiler.

R.g. Ise herhangi bir olcum ekibi getirmedi ama apartman geneli kirec cozumu icin fiyat anlaminda daha hizli geri donus yapti. Elektrik tesisatinin cekilmesi bize ait olacak sekilde 38.160 tl fiyat verdiler. Ev cozumu icin konusmaya devam ediyoruz.

Iki firma da forum kadar olmasa da hizli donus yapiyorlar. E.w.'in hemen 2 gun sonra yetkili birisini gondermesini, r.g.'in ise iletisim kurdugum kisinin detayli cevap vermeye calismasini begendim. Bu iki firma onerisi icin sizlere tesekkur ediyorum.

Forum'un yanina yaklasma ihtimalleri yok bu arada. Buradaki arkadaslar ve moderator ozel bir tesekkuru hak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 23 Ocak 2025; 20:28:57 >

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.