Güzel cihaz gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (147. sayfa)
-
-
alıp deneyebilirsin bizim için süpriz yumurta iyi veya kötü diyemem.
donanım olarak o para eder, 600 gpd pompa,+600 gpd membran+elektronik kart tds başlı başına pahalı şeyler normal standart düz arıtmayla kıyaslamamak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2025; 18:6:14 > -
Teşekkür ederim hocam,açıkçası arkadasimdaki suyun lezzeti ve değerleri çok iyi olduğundan merak etmiştim ama sözlerinizde haklısınız.duzenli bakımları yapılan doğru kurulmuş bir sistemin doğru değerleri vermemesi abes olurdu elbette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaliteli diyeceğim fiyat performans olarak filtreler açık kasa dediğimiz cihazlarda mevcut diyebilirim . Purtrex sediment olsun kx matrix blok karbon olsun , filmtec taptec membranlar olsun bunlar Tr de var olduğu sürece fazla fazla yeterli olur . Elinizden de geliyorsa filtre değişimi vs İstanbul’da pompalı cihaza bile gerek olmadığını da düşünürsek ben ilk sayfadaki 30 bin altındaki bahsettiğim açık kasalı modellerden birini 15 bin civarı almanızı tavsiye ederdim . Onlar tabi ki tanklı modeller . Bu cihaza göre ekstra bir yer tutacaktır . Estetik olarak bu cihaz kadar güzel durmayacaktır . Gerisi size kalmış hocam .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam ne demek . İyi forumlar dilerim .
bence pompaya ist da bile gerek var pompasız cihaz olan komşumda tüketim 3 katı fazlaydı filmitech kullanmasına rağmen.
sadece evden bulaşık çamaşır makinesi çalışsın yada biri duşa girsin evdeki basınç pas pas oluyor yaz aylarıda çok oynak.
atık suyu umursamam diyen için problem yok ama artık suda pahalı eskiden ucuzdu sorun değildi pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2025; 19:2:10 > -
Şebeke basıncı kaç sende hocam ? Galip abinin olduğu yerlerde hep yüksek 8-10 barlarda geziyor basınç hiç bahsettiğin durumların olduğunu duymadım . Semte göre değişiyordur zaten . Senin tds de çok düşük .
normalde 4-5 arası ama oynak biri duşa girsin üstüne çamaşır makinesi aç 2 bara bile düşüyor.
yazları herkesin dadanmasından ayrı düşüyor ist göbeğinden yaşamama rağmen durum böyle zaten şikayette çok bu konuda zaten her yerde.
zaten arkadaşa taktırdık 150 tl civarı faturam düştü demişti birde dindar biriydi günah çöpe çok gidiyor diye adam çok üzülüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2025; 19:25:19 > -
youtube#tasty #health #clean #water For more information, please visit: https://www.philips.com/waterhttps://www.youtube.com/watch?v=BHb4gRu1OSs
philipsin bu modelide türkiyeye girmiş yavaş yavaş yaygınlaşıyor yeni nesiller bakalım tutucakmı.
-
İlginç hocam doğrudur . İstanbul’u detaylı bilmiyorum . Galip abi gelince bi sorarız ona da , olduğu yerlerde böyle sorunlar olduğunu hiç duymadım . Olabilir tabi bölge bölge .
şikayet siteleri youtube baştan aşağı dolu dikkatini çekmemiştir, firmalara dava bile açan dolu ihlasa filan 1 e 6 bile atık alan var piyasada hemde büyük illerde.
bazıları cimere şikayet ediyor zaten yasaklansın yada çözüm bulunsun diye su israfı diye.
çift membran deneyenler var atık azalıyor diyorlar bir ara onu deniycem.
-
Atık kısıcıyı 200 lük yap aynı şey olur zaten . Ekstra membran masrafı olur sadece . Amaç atığı azaltmak ise , membran erken bitebilir ama .
Basınc her binada fark eder, saatte veya bina girişinde Basınc düşürücü vardır pompasız misal tam arıtmaz, bende 8 bar var en az, pompa 7 bar basıyor zaten normalde. Ayrıca coğu yerde 10 bar olan yer gördüm ben, 3 bar olan da. Pompa şöyle faydalı, eğer sadece membrana basınc verirse ön filtreleri basınctan koruyabilirsin cihaza basınc düşürücü takarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bayrampaşadayım hocam bizim buralarda 7 bar görmedim hocam standart 4-5 gop taki yakınlarımdada aynı.
hani şu oluyor evlerde hani duşa gir makinayı aç, o aradada arıtma devreye girince eğer pompasızsa o zaman bir atık cehennemi oluyor yada yaz ayları, ara sıra şebekesel düşüklükte oluyor zor duş alıyoruz
ben ist da sadece büyük sitelerde 7-8 bar diye biliyorum binalar yüksek katlı olduğu için hidrofor oluyor o basıyor,tabi onlara pompa gerekmez boşa masraf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2025; 23:4:7 > -
Merhaba ben pompalı f/p iyi bir su arıtıcısı almak istiyorum aile evinde royalgreen lux plus dijital model olanını kullanıyordum ama kendi evime bir tane su arıtıcısı almam gerekiyor ve royalgreen bana şuan fazla pahalı geldi kaliteyi düşürmeden uygun fiyatlı cihazlar varsa önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul Ankara için pompasız flt 75+ bioetix filtreli , diğer iller için pompalı hali ile alınabilir . En uygun tavsiye edebileceğim cihaz bu olur . Pompasız Alkalisiz pompasız 5600 gibi , alkali ile 6800 tl idi , ilk sayfadaki öneriler bölümüne de göz gezdirebilirsiniz
e.w ın sitesinde fiyatlar pek öyle değil 18.000 tl den aşağı düzgün pompalı cihaz yok fiyatlar uçmuş dolarda yerinde sayıyor bunlar nasıl uçuyor hayret yani.
işten anlayan biri kendi toplasın bence artık abartılı fiyatlar oldu piyasa ben vermem o kadar parayı kimse kusura bakmasın.
bir yakınıma attım bu ne dedi daha 2 hafta olmamıştır maddi durumu iyi olmasına rağmen vazgeçti almaktan tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 13:58:8 > -
https://www.ethicwater.com.tr/urun/flt-75-su-aritma-cihazi/
Nasıl yani anlamadım ? pompasız servis hizmeti ile 7800 tl görünüyor yüzde yirmi düşsen 6300 gibi yapar
sitede en alt kalite filtre toplama cihazı o adam gibi olanı 18.000 tl.
onun bile pompalı hali yine 9.000 abartılı fiyatlar oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 14:4:5 > -
Arkadaş ucuz yollu öneri istemiş zaten ? Bu fiyatlara daha zam gelir , ararız daha bu fiyatları .
Likuan musluk Pae tank pompa Swun yedek parçalar vs . Piyasaya göre bedava . Noname cihazlar 7-8 bin istiyorlar .
Çok ucuz demek istemiyorum ama piyasaya göre satılan ürünlere göre sen söyle 9 bine az mı çok mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X