Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
160
Favori
102.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalsiyum takviyeleri almak veya alkali su içmek kanınızın pH'ını değiştirmez. Birinin vücudunuzun çok asidik olduğunu ve daha alkali hale getirmek için Biocera kullanmanız gerektiğini söylediğini duyarsanız ona Filtek su arıtma filtresi tavsiye ediniz.

NSF onaylı inline filtre sistemi filtek su arıtma yerli malı, Türk'ün dostu ve kullanıcının cep korucusu FLT filtek NSF/ANSI 42 sertifikalı inline filtre seti kullanın HEYPE filtrelere boşuna 10 katı para ödemeyin. NSF ise NSF/ANSI 42'si var, daha ne istiyorsunuz.

----pH üretmez, suyu arıtır cebinizi korur---- Üstelik NSF/ANSI 42 sertifikalı

inline NSF/ANSI42 sertifkalı yerli malı su arıtma filtre seti al artan parayla da git marketten 4kg kıyma al, Filtek tüketici dostu, uzak doğu filtrelerin düşmanı, amerikanın korkulu rüyası FLT NSF/ANSI 42 sertifikalı İnline filtre takımı al

• realjackal R kullanıcısına yanıt
    Alkali filtresiz gayet iyiymiş değerler, hangi şehirdesin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Atık suya çok baktım. Çift mebran geçtim bu yüzden. Sistemde kaçak su kesici biraz burada sigorta görevini görecek. Yoksa yapmazdım.

Bakalım biraz böyle deneyeceğim. Atığa bir nebze de olsa fayda olacaktır. Tüm araştırmalarım bu yönde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam burada link atmasam Fas diye diye milleti ta Fas'a gönderdin. Bana da aldırdın Fas. Neyse filtek işi iyi oldu. Deneyenler yazar artık. Ama fiktek in yukarıda bir üyenin attığı resimde açık filtreler için NSF logosu kullanmış. Bunu yapamaz. İşte yerli firmalar da bu oyunu hep yapıyor. Bir dürüst olun ama yok illa biz yalan dolana bulaşacağız. Biri şikayet etse elindeki FLT kodlu ürünlerin de NSF onayı gümler. Tanıdıklar var ise ilet, dikkat etsinler

• Hey maşallah, oldu olacak sayfanın girişine bide Filtek tabelası as tam olsun bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 2 Şubat 2023; 0:42:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha_Sarc kullanıcısına yanıt
    Benim Biocera erken bozulmuştu , ben sistemi Çetin beyden almıştım , durumu anlattım , yollayın filtreyi bana ben firmaya göndereyim dedi. Dediği gibi de yaptı, bir hafta sonra filtre normal çalışıyor diye bana filtre geri geldi .

Çetin bey de dedi ki , filtre bana gelsin bende bir kontrol edeyim video çeker size de atarım .

Şimdi o filtre düzgün çalışsın pH’ı yükseltsin diye yavaş akımda olsun hızlı akımda olsun her türlü denememe rağmen , firmanın ölçüp 8,4 pH veriyor dediği değerleri ben son zamanlarda hiç göremiyordum . O sırada filtre 8 aylık falandı , son bir buçuk ayda sürekli kullanım yerine doldur boşalt şeklinde kullanmam gerekti . Düğünler vardı, sertifika programım vardı, eve gel git şeklindeydik yani sürekli .

Neyse Çetin bey baktı yanlışım varsa düzeltsin 7,8 civarı pH verdi, hazır su ile de test ettim normal dedi .

Hocam dedim yanlış anlamayın , ben o filtreye takla attırdım öyle bir değer bende vermedi , rica etsem satan firma kimse onun telefonunu verir misiniz dedim , verdi.

Firma yetkilisine testi nasıl yaptınız da 8,4 pH aldınız dedim . Filtreden bir bardak su aldım ve profesyonel cihazla ölçtüm dedi , bunun resmî bir dökümanı vs var mı dedim yaptığınıza , yapıldığına dair dedim hayır yok dedi .

Peki biz bu filtreyi içinden bir bardak su alarak mı kullanıyoruz dedim hayır dedi , işte bir litre su alıyoruz pompa çalışıyor içinden şu kadar su geçiyor , o geçen sudan ben sizin bahsettiğiniz değerleri alamıyorum ki ilk aldığım zamanlarda pH düşsün diye karışım bile yapıyordum .

Sonra beyfendi müşteri memnuniyeti adına size yeni filtre gönderelim dedi ve gönderdi . Şu an da o filtre var . Düzgün çalışıyor . PH da artmasın diye haftada bir tankı doldur boşalt yapıp pH 7-8 arasında tutmayı çalışıyorum .

Alkali su metalik tat verir mi ? Eğer bu alkali değeri 9,5 üzerinde oluyorsa bilemeyeceğim. Ben uzun süre 9 üzeri kullandım , eşim koku tat konusunda hassastı , kusacak gibi oluyordu , hatta sistemi iadeye gidecektim .

Sonra tanktan şüphe edip araştırırken tank yüzünden benzer sorunlar yaşayanları gördüm , değişime gittim .

Herşey aynı bir tank tank değişti ve tine yüksek pH’larda ilk zamanların cahilli ile kullandım ve o tadı tekrar hiç almadım . Sıfır Biocera geldiğinde yine yüksek pH’larda su varken bile almadım .

Garanti var mı evet vardır ama ben sizin Bioceranın bozuk olduğunu düşünmüyorum . Yüksek pH ile alakalı ise bu durum siz sistemi her yavaş akımı alıp bir ay depodaki suyun hiç tazelemeden kullandığınızda o metalik tadın suyun yükselen pH’ından dolayı sürekli olması gerekir . Deneyin isterseniz .

Koku tanktan tabi ki olmayabilir ama bana göre bioceradan değildir . Öyle bir şey olsa forumda yavaş akımda kullanan herkesin bir süre sonra metalık tat var diye gelip buraya şikayet etmesini okurduk .

O koku alkali suyun plastik malzeme ile temasından kaynaklı , filtrelerin tam ıslanmasınlar kaynaklı daha doğrusu suyun değdiği herşeyden kaynaklı olabilir . Ben de tank değişim sonrası geçmişti ki sizde böyle birşeye gerek kalmamış . Hiç düzeni bozmadan kullanmaya devam etseniz belki yine geçecekti .

Amacım Biocerayı haklamak desteklemek değil , eğriye eğri doğruya doğru prensebime göre Başımdan geçeni ve çözümümü anlatmak .

Özetle Bioceranın garantilik bir durumu bence yok , o koku Biocera takınca tekrar olursa o zaman evet kesinlikle Biocera kaynaklı diyebiliriz .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Bursa :)

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem omnipure filtre veya swun ise 10 barda olsa sorun çıkarmıyor, yerli sertifikasız bir ürün ise filtrelerin patlayabilir. Tabii bu benim tahminim edindiğim tecrübelere göre, kullandığın filtrelerin patlama basıncını satıcı firmadan öğren. Sistemine güveniyorsan 6 bar iyi bir basınç bana göre, patlama derken de korkutmayım sizi. Kaçak kesici iş görüyorsa sorun olacağını sanmıyorum.

• Bende Çetin beyden aldım Biocera filtreyi, yavaş akım ile tanka gönderiyorum. 9 civarı ph. Suyun tadını da çok seviyorum. Herkeste beğendi. 3_4 aydır hiç olumsuz bir yorum yapan yok. Damak tadı mı yoksa seri kaynaklı sorunlar mı var bilemiyorum. Üzerinde parti lot numarası gibi bir şey varsa çeker buradan paylaşırız. Belki lot kaynaklı sorunlar oluyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi yapmışsınız hocam . Basınç arttıkça hem depo hızlı doluyor hem de atık belirli bir basınca kadar atık suyu azaltıyor .

• tersosmos kullanıcısına yanıt

NSF li bir filtre basınç testinden geçer mi. Daha doğrusu NSF bununla ilgilenir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En son 2020 yılında gelen bioceralarda tarih varmış hocam . Ondan sonra gelenlerde üretime ait bilgi yok . Ha hangi satıcıya sorsam hızlı gidiyor çok bekleyen bir ürün değil dediler ama alıcılar bence üretim yılını bilmeli .

Tamam efenim bende tekrardan deniyip ona göre yol almayı düşünüyorum.teşekkürler.

Hocam kullanıcı arkadaş suyu kaynatıp ılıttığında o koku olduğunu söylüyor, normal kullanımda olmadığını biliyorum.

Filtre üzerine baktım.Lot no,tarih gibi bir ibare yok.Karekod var.

Abi ilk zamanlarımda yüksek ph lı o sudan bol bol çay vs yaptık . Yukarıda da kaynatmaya bağlı pH artar alkali oranı yükselir yazını okudum ama kaynatmadan önce su kaç pH dı , kaynattı kaç oldu da metal tadı verdi bilemedim . Tuhaf geldi yani . Mutlaka ilgisi vardır söylediğinizin ama kaynattığım su da böyle birşey hatırlamıyorum.

Nsf'li malzeme kolay kolay patlamaz, orjinal hammadde kullandıkları için ama yinede filtreyi üreten firmaya sorun hocam patlama basıncını, sorun olacağını çok sanmıyorum sertifikası varsa. Ama bu tür inline filtreler 7 bar ve üzerinde sıkıntı çıkardığını biliyorum. Gerçi siz 6 diyorsunuz çokta emin olamıyorum işte yaşadıklarımı gördükçe. Ayrıca kaçak kesici varmış zaten bir sorunda su baskını engellemede %90 başarılı olacağına inanıyorum.

Merhaba.Üstadım koku değil tadı metal tadı geliyor.

Ayrıca sizin dedğiniz uygulamayıda deneyeceğim.İlk önce bu şekilde bir sşre kullanıyım diye düşinüyorum.Ph ölçümleride yaparım ara ara.

İlgisi kullanılan malzemeler ile illaki vardır ama normal kullanımda yaşasaydı biocera kaynaklı olmadığını söylerdik, suyu kaynat sıcak çay iç koku yapmaz zaten ama ılık kıvama geldiğinde yapabilir.

Su arıtma sistemini seçerken kalite olarak sadece filtreye odaklanmak yanlış bir seçim olur zaten, suyun temas ettiği her parçayı özenle seçmek gerekli, birisi iyi birisi kötü tercih yapmak o ürünü iyi yapmaz, bir sepette 10 elmadan birisi çürük olduğunda o çürük diğerlerinede sarar gün geçtikçe.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.