Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
160
Favori
103.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nsf uyumlu, antibakteriyel önerebileceğiniz bir tank önerisi alabilirmiyim ? (Mevcut cihazımın filtrelerini ao Smith ile değiştirmiştim, tankını da değiştirmek istiyorum, 5-6 yıllık bir tank, üzerinde 3.2 galon yazıyor, 8 lt olması lazım hacim olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 2 Şubat 2023; 10:19:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=0J510&Standard=042

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Eğer filtre 10 inçlik ise nsf onaylı görünüyor , k02 serisinde onay var , ama k0202 diye bir modeli yok .

Purefer K02-Gt-Ww Inline Post Carbon Tatlandırıcı Filtre Karbon ,siz bu kodlu ürünü alın hocam yukardaki resimdeki modelde şaibe var , tam modeli belli değil.

İnternette tam modeli üzerinde yazan yukarıdaki adını yazdığım post karbonu alın hocam özetle. Resmini attığınız ürünü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Şubat 2023; 11:22:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende arıyorum fakat alanım kısıtlı, deposu küçük olabilir ama kendisi de küçük olursa çok daha iyi olur. hatta dikey yerleşimli birşey olsa çok daha iyi olurdu. tabi filtreleri de bulunabilsin isterim. tavsiye varsa memnun olurum.

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Pae marka yani Tankpac tavsiye ederim hocam pae nin 8 litresi RO-122 modeli olarak geçiyor, 13 litresi ise RO-132 olarak geçer

K0202-WH nsf listesinde mevcut değil

K02 den sonraki ikinci 02 nin karşılığı nsf listesinde görünmüyor, yani bu filtre nsf li değil, aksini iddia eden ispatlasın 😀

Resimde nsf listesinde olan modeller mevcut hocam ikinci 02 olan yere resimde yazan iki harfli olan AB, AC, BF, GT, PP isimlerinden birisi denk gelmelidir 02 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 2 Şubat 2023; 11:45:26 >

• yabani Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam kısıtlı alanlar için slim ınox ayrıca içerisinde kullanılar filtreler universal olduğu için hiç bir problem yaşamayacağın bir ürün . Dijital pompalı manometreli özellik bakımından premium bir modelimizdir.

Bütçemiz kısıtlı ise slim olarak platinum pompasız modelimiz mevcuttur.

Detaylar için aşağıya link. Bırakıyorum ⬇️⬇️⬇️

https://www.ethicwater.com.tr/urun/ternion-dijital-gostergeli-inox-su-aritma-cihazi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 2 Şubat 2023; 12:14:7 >

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Hocam Nsf sayfası güncellenmemiş olabilir mi : )

Çünkü benim şu an evdeki de bunun aynısı, kodu farklı ama orjinal satıcısından aldım geçen sene, trendyoldan.. Ama nsf listesinde yok bu da şu an, Benim evdekinin kodu da bu..

Yukarıda eklediğim fotoyu ise aquames satıcısının ilanından aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 2 Şubat 2023; 12:5:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu nsf onaylı listede var hocam GT gelmiş önüne işte

Siz zaten doğru ürünü önce almışsınız , aynısından devam .

Güncellenmemiş olması pek mümkün değil , sayfada yoksa kod ile uyuşmuyorsa nsf yok .

• ethicwater kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sayfa haricinde bir yerde satışınız yok mu, bir şeyler alacağım ancak kargo limiti çok yüksek çıkıyor..

GT den sonrası WWW yok listede ama hocam orası önemli değilmi mi..

• yabani Y kullanıcısına yanıt
    Fiyat kısıtlaması yoksa ve nsf onayı olan bir ürün derseniz royal Green lux plus modeli ya da ihlas platinim modelini alabilirsiniz .

Yok onlar pahalı derseniz , daha uygun yollu sistemler mevcut . Onları da yazabilirim . Önemli olan bütçeniz .

Yeni kullanıcı olarak hazır sistem almanız hem kullanımda hem satış sonrası destekte rahat etmenizi sağlar .

Var hocam XXYY olan kısım WW işte yani XX=W, YY=W birisi renk White baş harfi XX olarak geçiyor. YY ise W olarak geçmiş bu YY ise a,z ye 0-9 a kadar olan rakam yada harf gelebilir anlamında kullanılıyor.

Modeli komple açarsak K02-GT-WW misal nsf de şöyle görünüyor K02-GT-XXYY
    Ve bu model listede şunları içerir diyor [3] [4) [8] [9] [10]

[3] yalnızca materyal olarak onaylanmıştır

[4] YY 30 değişkeni var diyor A'dan Z'ye, 0'dan 9'a kadar bir değer olabilir diyor.

[8] K harfini yani inline olduğunu söylüyor aynı zamanda K yanındaki 02 ise T33 10 inc olduğunu söylüyor filtrenin

[9] XX şeffaf ve beyaz rengi olduğunu söylüyor

[10] GT kullanılmış resimde GAC karbon olduğunu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 2 Şubat 2023; 12:21:16 >
    Şimdi anladım sağol hocam
    o zaman bu ilk attığım aquames satıcısındaki ürün sahte, yalnız niye nsf onaylı yazmış ki, 9 puanlı satıcı bide, acayip gıcık oldum şimdi

Zevkisefa@ sana da teşekkürler hocam bakmasam alacaktım bundan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 2 Şubat 2023; 12:23:56 >
    Sahte olup olmadığını bilmem ayrıca son kullanıcı bunu biraz zor sorgular zaten, nsf'i yok, sahtelik ile ilgili bir durum söz konusu mudur onu bilmiyorum.

Hocam ekran resmini bundan dolayı istiyoruz. Tank pac firması piyasadaki çoğu ürününde nsf onayı var . Bu marka modele göre değişiyor işte .

Resmî görelim tam modeli bilelim ona göre kesin birşey söyleyeyim diye öyle yapacağım .

Nsf sayfası sorgulama sayfası ayrıca çok karışık geliyor bazen ne demek istediğini anlamıyorum bile .Allahtan Galip abi burada 😃

İlk attığınız resimdeki 0202 kodunu çözene kadar canımız çıktı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Şubat 2023; 14:23:53 >
    Malesef hocam site haricinde bir yerde satışımız yok.
    Ayrıca e-ticaret sitelerine ürün koyduğumuz zaman %15 kesinti ile ürünler daha pahalıya gelir size kargo ücretleride son günlerde çok zamlandı malesef …

• Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Karbonun grafen ürettiği araştırmaları tartışırken , artan fiyatlar sebebiyle belki de ilk ve son omnipure filtremi 😃 yaklaşık bir yılı dolmuş olmasından dolayı sistemden dün itibari ile çıkarmış bulunuyorum .

Membran filtresi sonu kullanılan filtrelerinizi mümkün olduğunca sık aralıklarla değiştirmenizi tavsiye ederim.

Post karbonları mümkünse altı ayda bir .

Kendim şu an Mebran sonu sadece Biocera filtresi ile devam edeceğim . Onun sebebi de alkali filtresine olan inancımdan dolayı değil , amatör pH cihazları ve damla pH kitlerinde Mebran sonu suyumun pH ının 5,5 ile 5,9 arasında göstermesi .

Deneme yapmak için mebran sonu suyu bioceraya girmeden alıp içtim . Bildiğimiz kola içince diş etlerindeki hissettirdiği asidik etkiden rahatsız olmamdan dolayı bir miktar pH’ı yükselmek için kıllanmaya devam ediyorum .

Suyu tadı için pH’ı ,ben ve aileme göre en beğendiğimiz pH aralığı 8-8,5 arasında tutuyorum .

Suyun tadı bu değerler üzerinde tuhaf gelmeye başlıyor zaten . Böyle olunca şebeke suyunu kapatıp da tankı tamamen boşaltıktan sonra şebekeden suyu vererek bir depo aldığım su sonrası , bioceradan sürekli su geçtiği için pH seviyesi 7-7,5 arasında kalıyor .

Yaklaşık bir iki hafta sonra da artan pH sonrası aynı işlemi tekrar ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Şubat 2023; 14:43:9 >

• ethicwater kullanıcısına yanıt
    Hocam sitede tank olarak pae görünürken aşağıya eklediğiniz fotoda tr tank var görünüyor . Farklı ürünler mi acaba linkini koyduğunuz ve aşağıya eklediniz ürünler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Şubat 2023; 15:36:22 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam o resimdeki ürün platinum cihaz yazıda da bahsettim ama yanlış anlaşıldı sanırım
    Pae tanklı olarak argentium ve ternion. Modelimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 2 Şubat 2023; 15:46:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.